canım sakın duvağını çok uzun yaptırma koluna almak zorunda kalıyorsun düğünde
canımm çok güzel olmuşsun maşallah. ışıltılı senin de :))
Canım bir uzun bir kısa duvak olmak üzere iki duvak kullanılıyor ardık. Uzunu girdikten sonra çıkarıyorsun.
ben kaçar kızlar öpüldünüzzz ii geceler
saol tatlımÇoook yakışmış sanaaa.
İyi geceler şeker. Hoş gelmişsin.
ii geceler cnmmmmben kaçar kızlar öpüldünüzzz ii geceler
saol cnm sadece üst kısmında değişiklik olucak genel hatlarıyla böylecanımm çok güzel olmuşsun maşallah. ışıltılı senin de :))
cnm gelinliğim çok uygun bi fiyata geldi 1600 dediler daha sonra ordan bi çok şey aldığım için 900 e kadar düşürdü duvağım tacım el ve saç çiçeğim hepsi içinde zemuszemusçok güzelmiş canım gelinliğin nereye ve kaça diktiriyorsun?
model olarak güzel ama cam masa hiç kullanışlı olmuyor cnm ya
ne unuttun canım?bilmiyorumkismile ama bişi unuttummm
Rica ederim canımm.saol tatlım
bakıyorummm hemen.şekerlerr profilime ekledim resimleri
Hımmm hoşmuş masa.
teşekkür ederimcanım elbisen güzelmiş güle güle giy
güzel bi model cam masada çok parmak izi kalıyor onun için dedim yoksa güsel bi model iyi günlerde kullan inşdelicious canım gelinliğin çok güzel allah nazardan saklasın. gulsecim yemek odası masamdan farklı olsun ve mutfağıma uysun istedim lake düşünüyordum onda da risk var halıya perdeye uysun diye bunu düşünüyorum ama tam karar vermiş değilim bakalımm
delicious canım gelinliğin çok güzel allah nazardan saklasın. gulsecim yemek odası masamdan farklı olsun ve mutfağıma uysun istedim lake düşünüyordum onda da risk var halıya perdeye uysun diye bunu düşünüyorum ama tam karar vermiş değilim bakalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?