- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
boy boy çocuklarınız olsun inşallah :)
boy boy çocuklarınız olsun inşallah :)
ben 9-30 da mağazada olacağım randevu verdiler :) eve geleceklerin son kez listesini yapacağız hazırlanmaya kalkıyorum kızlar öpüldünüz
günaydın kızlar
hannem gelinliğin çok zarif canım
sana da yakışacak eminimki
soulmate güzelim beğendiğin eşyaları bende beğendim:))
yatakodası bizim aldığımıza çok benziyor zaten
koltuklarını da görmüştüm beğenmiştim
inşallah istediği şekilde istediğin mobilayları alırsın
bizde bugüün son kalan tv masamızı halledip davetye ve nikah şekeri bakacağız
ay halledip gelelim inşallah
delicious sende iyiki yaşlandın
sevdiklerinde bi ömrü dolu dolu yaşa inşallah
enimse formda biri daha anı defteri alacaktı oda internetten bakmıştı sanırım...
Görenler çok sade diyorlar ama ben sade ve şık şeylerden hoşlanıyorum,gelinlikte gösterişi pek sevmiyorum sanırım. Gerçekten beğendiysen sevindim canım.olumunekankayizsmile
Gelinliğimi beğenmene sevindim canımcım. Ve bilgi verdiğin için de sağ olll.opuyorumnanaktancanım ben orda çalıştığım için ve çıkmama az zaman kaldığından ücret ödemedim, almadılar. bize gelen misafirler beğenip arattı.sor ne kadar diye. sana ilki hediyeydi ikincisi 50 lira başkasına 150 lira dediler.
gelinliğin çok güzel bence de fazla süslü şeyler aşırıya kaçıyor.
delicious benm nişan saçım kalın buklelerdi. senin eklediğin fotodaki biraz ince geldi bana. ekleyeyim:
bence kalın daha hoş duruyor ama sen bilirsin canımm
Sağ ol enimsemmmm. İnşallah canım ya, beğendiysen nemıtlı.günaydın güzelliklerrr
soulmatecim canım begendıgın mobılyalar cok sık duruyor ve fiyatlarıda uygun gibi
hannemmm gelınlıgın cok sık duruyo bıtmesine cok sevındım emınım üzerinde daha güzel duracaktırrr
Doğum günün kutlu olsun canımmm. Müstakbel nişanlınla, ailenle ve sevdiklerinle sağlıklı, mutlu, huzurlu nice yıllara. Hediyeni de güle güle kullan tatlım.günaydın diilşad, günaydın enimsee nasılsınız?
beni yine uyku tutmadı buraya geldim.
hem de çok mutluyum. bugün benim doğum günüm süprizzzzz
geçen gün istediğim bi kolye vardı nişanlım alacaktı ama alamadım demişti bana ama sabah uyanınca hem doğum günümü kutladı hem de istediğin kolyeyi aldım dedi :))
dün evimizin temizliği bitmiş bugün ancak bakabileceğiz. iş çıkışı gelinlikçime uğradım. uzun duvağa çıtçıt yapacak.istersem kısa kullanabileceğim. taç olmasına karar verdik.
öğlen de davetiye- nikah şekeri ve ayakkabı işlerini halledeceğiz.
:teytey:
günaydın kızlar
hannem gelinliğin çok zarif canım
sana da yakışacak eminimki
soulmate güzelim beğendiğin eşyaları bende beğendim:))
yatakodası bizim aldığımıza çok benziyor zaten
koltuklarını da görmüştüm beğenmiştim
inşallah istediği şekilde istediğin mobilayları alırsın
bizde bugüün son kalan tv masamızı halledip davetye ve nikah şekeri bakacağız
ay halledip gelelim inşallah
delicious sende iyiki yaşlandın
sevdiklerinde bi ömrü dolu dolu yaşa inşallah
Delicious canım doğun günün kutlu olsun... Sağlıklı sıhhatli mutlu huzurlu sevdiğinle nice yıllar geçirmen dileğiyle...
Hanne gelinliğin çok hoş bence gayet şık duruyor fazla şatafata gerekte yok gelinlik bu nasıl olsa asil durması lazım...
Soulmate canım mobilyaların çok güzel hem fiyatlarıda epey bi iyi...
Canım ben burda gördüm, davetiye, nikah şekeri şiparişi alan mağazalarda, sen de bulursun bence orda. Ya da Sakarya'ya yolun düşüyorsa burdan da bakarak, seçerek alabilirsin. Farklı alternatifler de var, beğenip yaptırıyorsun.ben bı cıkıyım bakıyım varmı burda varsa elden almak tercıhım organızasyoncularda vardır yada nıkah sekerı yapanlarda olabılır belkide fotografcılarda
çok beğendim canım bende böyle üstü işlemeli altı sade istiyorum olumunekankayizsmile
günaydın kızlar olumunekankayizsmile bu akşam kuzenlerde kalacağım yarın saat 8.30 da kuaförde olmamız gerekiyormuş çok yoruldum valla dün akşam kına gecesi yaptık bayanssulusmile kimse ağlamadı kaydirigubbakcemile2
Gelinliğimi beğenmene sevindim canımcım. Ve bilgi verdiğin için de sağ olll.opuyorumnanaktan
Sağ ol enimsemmmm. İnşallah canım ya, beğendiysen nemıtlı.
Doğum günün kutlu olsun canımmm. Müstakbel nişanlınla, ailenle ve sevdiklerinle sağlıklı, mutlu, huzurlu nice yıllara. Hediyeni de güle güle kullan tatlım.
Sağ ol lepicim, beğenmene çok sevindimopuyorumnanaktan
Sen de sağ ol canımcım ya, gerçekten beğendin yani.opuyorumnanaktan
Canım ben burda gördüm, davetiye, nikah şekeri şiparişi alan mağazalarda, sen de bulursun bence orda. Ya da Sakarya'ya yolun düşüyorsa burdan da bakarak, seçerek alabilirsin. Farklı alternatifler de var, beğenip yaptırıyorsun.
Bu arada günaydın kızlarrr.
Beğenmene sevindim canımolumunekankayizsmile
Günaydın bu arada tatlım, nasıl geçti kına?
Eğer görüp de almak istersen öyle yapabilirsin tatlım.tatlımm günaydınn şimdi sen sakarya diyince aklıma geldı bız zaten nişanlım geldıgınde sakaryaya yada istanbula damatlık için gidice o zaman alırım bak şimdi geldı aklıma
yorucuydu canım başka zaman eklerim fotolarını şimdi duş flan alcam sonra yine gitcem bu akşam orda kalcam sabaha düğün onlarda akşama balayına gidiyor sonra dinleneceğiz ama ev hala nanay kaydirigubbakcemile3 bi yatak odası tam diğerleri hep yarım bugün halı alacaklar galiba birde bana acele etme diyorlar evlilik için :umursamaz:
enimse cim gittigidiyor da ucuza bulabilrisin bence piyasaya göre.bence oradan al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?