2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

soulmate canım çok hoş, bambu-krem yada bambu- beyaz takımları çok seviyorum ben. Benim de mobilyalarım böyle. Ve fiyatları da uygunmuş canım.
Allah gönlünüze göre versin tatlım ya.

Teşekkür ederim canım benim. Seninde gelinliğin çok güzelmiş, çok şık görünüyor canım. Güle güle giy inşallah. opuyorumnanaktan

slm ben geldimmm

Hoşgeldin canım. olumunekankayizsmile

soulmate
mobilyaların çok şık görünüyor inşallah içinize sine sine mutlu günlerde kullanırsınız

Teşekkür ederim canım, kısmet olurda alırsak inşallah. boshayallersmile

hanne bende sade ve şıklıktan yanayım canım gerçekten çok begendim şatafatı sevmiyorum ben bence duvakta çok hoş bende uzun istiyorum duvagımı

O zaman beğenilerimiz de birbirine benziyor desene. Ben kısa duvak hiç düşünmedim zaten en başından beri.İnşallah istediğimiz gibi olur her şey. Senin gelinliğin de dikiliyor değil mi canım?

Rabbim gönlünüze göre versin sizin de canım benim, maddi anlamda rahata erersiniz de istediğiniz gibi alabilirsiniz inşallah eşyalarınızı.
Beğendin mi cidden gelinliği? Sağ ol güzellim, hepimiz güle güle giyelim inşallah.

tatlımm gelınlıgın cok sık ve güzellll cok begendımmm
teşekkür ederim canım
deliceus_77 sanırım bu modeli tarif etmişsin bende bi sitede görüp kaydetmiştm bilgisayarıma
hmm evet canım buna benzer bir model. sağol

hadi bakalım hayırlı olsun canım senin de gelinliğin. modeli çok beğendim canım. ayrıca yemek odsı ve yatak odasdı da güzel ve fiyatı da çok uygun. iyi günlerde kullan canımm

Sağ olasın canım, beğenmene sevindimopuyorumnanaktan
Yemek ve yatak odası soulmate in canım benim değil.

Son düzenleme:
dilsadonder canımsorması ayıptır kaça aldın bu sandığı?

canım ben orda çalıştığım için ve çıkmama az zaman kaldığından ücret ödemedim, almadılar. bize gelen misafirler beğenip arattı.sor ne kadar diye. sana ilki hediyeydi ikincisi 50 lira başkasına 150 lira dediler.

gelinliğin çok güzel bence de fazla süslü şeyler aşırıya kaçıyor.

delicious benm nişan saçım kalın buklelerdi. senin eklediğin fotodaki biraz ince geldi bana. ekleyeyim:

bence kalın daha hoş duruyor ama sen bilirsin canımm

Son düzenleme:
günaydın güzelliklerrr
soulmatecim canım begendıgın mobılyalar cok sık duruyor ve fiyatlarıda uygun gibi
hannemmm gelınlıgın cok sık duruyo bıtmesine cok sevındım emınım üzerinde daha güzel duracaktırrr

günaydın diilşad, günaydın enimsee nasılsınız?
beni yine uyku tutmadı buraya geldim.
hem de çok mutluyum. bugün benim doğum günüm süprizzzzz
geçen gün istediğim bi kolye vardı nişanlım alacaktı ama alamadım demişti bana ama sabah uyanınca hem doğum günümü kutladı hem de istediğin kolyeyi aldım dedi :))
dün evimizin temizliği bitmiş bugün ancak bakabileceğiz. iş çıkışı gelinlikçime uğradım. uzun duvağa çıtçıt yapacak.istersem kısa kullanabileceğim. taç olmasına karar verdik.
öğlen de davetiye- nikah şekeri ve ayakkabı işlerini halledeceğiz.
:teytey:

canım doğum günün kutlu olsun bir ömür eşin ve ailenle çooooooooooooooooooooook mutlu huzurlu sağlıklı ol inşşşşallahh kolyeni de güle güle kullan a.s.

bu senin için
eylül ekim gelinleri kalabalıkızz :) ancak yeter :)

Son düzenleme:
enimsecim dün karşılaşamadık allah kabul etsin canım mekanı cennet olsun kararınıza da çok sevindim ailede fikirler aynı olup huzurla karar verilince eminim abinin de ruhu şad olacaktır.

delicious benm nişan saçım kalın buklelerdi. senin eklediğin fotodaki biraz ince geldi bana.
bence kalın daha hoş duruyor ama sen bilirsin canımm

sağol canım. ben o modeli o an bir türlü anlatamadığım için aceleyle netten buldum. ince - kalın olmasına hiç dikkat etmedim opuyorumnanaktan

tatlımmmm doğummm günün kutlu olsunna.s.a.s.

ayyyy harika olmuşş canım benim.
teşekkür ederim. gelinlerimiz uyansın da hep birlikte yiyelim :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…