soulmate canım çok hoş, bambu-krem yada bambu- beyaz takımları çok seviyorum ben. Benim de mobilyalarım böyle. Ve fiyatları da uygunmuş canım.
Allah gönlünüze göre versin tatlım ya.
slm ben geldimmm
soulmate
mobilyaların çok şık görünüyor inşallah içinize sine sine mutlu günlerde kullanırsınız
hanne bende sade ve şıklıktan yanayım canım gerçekten çok begendim şatafatı sevmiyorum ben bence duvakta çok hoş bende uzun istiyorum duvagımı
Rabbim gönlünüze göre versin sizin de canım benim, maddi anlamda rahata erersiniz de istediğiniz gibi alabilirsiniz inşallah eşyalarınızı.Teşekkür ederim canım benim. Seninde gelinliğin çok güzelmiş, çok şık görünüyor canım. Güle güle giy inşallah. opuyorumnanaktan
Hoşgeldin canım. olumunekankayizsmile
Teşekkür ederim canım, kısmet olurda alırsak inşallah. boshayallersmile
teşekkür ederim canımtatlımm gelınlıgın cok sık ve güzellll cok begendımmm
hmm evet canım buna benzer bir model. sağol
teşekkür ederim canım
hmm evet canım buna benzer bir model. sağol
hadi bakalım hayırlı olsun canım senin de gelinliğin. modeli çok beğendim canım. ayrıca yemek odsı ve yatak odasdı da güzel ve fiyatı da çok uygun. iyi günlerde kullan canımm
dilsadonder canımsorması ayıptır kaça aldın bu sandığı?
delicious benm nişan saçım kalın buklelerdi. senin eklediğin fotodaki biraz ince geldi bana.
bence kalın daha hoş duruyor ama sen bilirsin canımm
günaydın diilşad, günaydın enimsee nasılsınız?
beni yine uyku tutmadı buraya geldim.
hem de çok mutluyum. bugün benim doğum günüm süprizzzzz
geçen gün istediğim bi kolye vardı nişanlım alacaktı ama alamadım demişti bana ama sabah uyanınca hem doğum günümü kutladı hem de istediğin kolyeyi aldım dedi :))
dün evimizin temizliği bitmiş bugün ancak bakabileceğiz. iş çıkışı gelinlikçime uğradım. uzun duvağa çıtçıt yapacak.istersem kısa kullanabileceğim. taç olmasına karar verdik.
öğlen de davetiye- nikah şekeri ve ayakkabı işlerini halledeceğiz.
:teytey:
enimsecim dün karşılaşamadık allah kabul etsin canım mekanı cennet olsun kararınıza da çok sevindim ailede fikirler aynı olup huzurla karar verilince eminim abinin de ruhu şad olacaktır.
canım doğum günün kutlu olsun bir ömür eşin ve ailenle çooooooooooooooooooooook mutlu huzurlu sağlıklı ol inşşşşallahh kolyeni de güle güle kullan a.s.
tatlımmmm doğummm günün kutlu olsunna.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?