2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Herkes gitmiş. :))
Ben size beğendiğim mobilyaları gösterim kızlar, gelince yorum yaparsınız. Fiyatlarını da yazıyorum, ama bunlar indirimsiz fiyatları henüz. :)

Yatak odası Kilim Mobilya'dan, fiyatı 2.349,00 TL

Yemek odası da Kilim Mobilya'dan yine, ben sadece 6 sandalye, masa ve ikili vitrinini almayı düşünüyorum. Bunların fiyatı 1.381,00 TL

Bu da İstikbal'den beğendiğim koltuk takımı, farklı renkleri de var. Ama bu biraz pahalı geldi işte, 2 tane 3'lü 2 tane tekli koltuğun toplam fiyatı 2.726,00 TL

Son düzenleme:
soulmate beğendiğin mobilyalar güzelmiş canım ayrıca fiyatları da çok uçuk değil

Teşekkür ederim canım. Evet aslında başka yerlere bakınca çok uçuk fiyatları yok. Ama nişanlım kendi başına alacağı için mobilyaları, o zaman biraz ağır geliyo işte. Çok yer dolaştık, fiyat bakımından en iyisi bunlardı, koltuk takımı hariç. Bakalım, ayarlayabilirsek bunlar olucak kısmetse. :)))

soulmate, hepsi çok güzel mobilyalarının,
yatak odasına bayıldım ben
inş ayarlanır herşey bunları alırsınız..

soulmate canım çok hoş, bambu-krem yada bambu- beyaz takımları çok seviyorum ben. Benim de mobilyalarım böyle. Ve fiyatları da uygunmuş canım.
Allah gönlünüze göre versin tatlım ya.

Bu arada enimse canım, bir karara bağlanmasına sevindim düğün meselesinin. Sürüncemede kalması insanı yıpratıyordu.

Gelinliğimin üst kısmı tamamlanmış gibi kızlar.

Alt kısmıyla birlikte ortaya şu görüntü çıkacak.

Tamamlandığı zaman kendi üzerimde fotoğrafını çekip sizlerle paylaşacağım inşallah.

hanne bende sade ve şıklıktan yanayım canım gerçekten çok begendim şatafatı sevmiyorum ben bence duvakta çok hoş bende uzun istiyorum duvagımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…