2010 eylül hamişleri:):) tanışalım paylaşalım.

arkadaşlar üçlü tarama testim negatif çıktı risk yok
çok şükürrrrrrrrrrrr
allahım kimseyi korktuğuna uğratmasın

Son düzenleme:
evet haziran anneleri
bende 14 haftalık hamileyim ikili teste sorun yok çok şükür pazartesi diğer tahliller filan yapılacakmış bakalım hayırlısı

aynı haftalık hamile arkadaşlarla görüşme imkanı bulmak ne güzel
ilk hamileliğim benimde 17. hafta doldu
karnım baya çıktı artık herkes hamile olduğumu anlayabiliyor
değişik bi duygu , kızımla gurur duyuyorum
yaa benim bulantılarım hala gecmedi aynı sıkıntıyı yasayan varmı???

benim ilk 3 ayda hiç olmayan bulantım şimdi başladı beslenmemizş etkilemediği sürece normalmiş. ama aşırıysa tabi dr tavsiyesiyle ilaç kullanabilirsin. benim de 19 haftaya girdi hamileliğim daha karnım çıkmadı yani çok minik var ama dışardan kimse anlamıyor daha. benim de büyük olasılıkla kızım olacak gösteremedi daha minnoşunu sağlıklısıyla kucağımıza alalım inşallah

Canım hayırlı olsun bebeğin hayırlısı ile hepimiz kucağımıza alırız inşallah bebeklerimizi
ben herkese tavsiye ediyorum sanada söyleyeyim
maden suyu varya mideye inanılmaz iyi geliyo
meyveli soda değil ama saf maden suyu
çok içmeyi abartma akşam yemekten sonra mesela alabilirsin
günde bir tane alınması zaten tavsiye ediliyor içeriğindeki minerallerden dolayı

selam cici anneler. aranıza yeni katıldım. 17+5 günlük hamişim. 15. haftada cinsiyetini öğrendim. minik meleğimi, prensesimi sabırsızlıkla bekliyorum. ne bulantı ne kusma, halsizlikten başka hiçbişey yaşamadım çok şükür. yeni yeni iştahım artmaya başladı. pantolonlarımın sadece en üst düğmelerini kapatamıyorum. öğleden sonra üçlü tarama sonuçlarımı öğrenicem. dua edin bişey çıkmasın kızlar. aklıma geldikçe içimi kıpır kıpır eden şey; cumartesi günü ultrasonda meleğimin el parmaklarını açıp onlara dikkatlice bakması ve sonra baş parmağını emmesi inanılmaz tatlı ve sevimliydi

ama su tutuyormuş maden suyu o yüzden fazla içilmemesi gerekiyormuş

kötü birşey çıkmaz içini rahat tut bak ne zekiymiş parmaklarına bakıp baş parmağını bile emmeye başlamış maşallah:)

....o zaman bu başlık tam bana göre kızlarrr

sat: 17 Eylül ve şuan tam 18 haftalık hamişimmm

bugun doktora gittim ama bebeğim kapatmış kendisini öğrenemedik cinsiyetini

napalım kısmet Takdir Allahtan hiç farketmez o benim bitacik bebeğimmmm

üçlü tarama sonucumu öğrendim. normal çıktı şükür rabbime, içim içimi yiyodu kaç gündür.

ama su tutuyormuş maden suyu o yüzden fazla içilmemesi gerekiyormuş

hayır yanlış biliyorsun internetten bir araştırmanı tavsiye ederim
içindeki mağnezyumun gebelikte ne kadar faydalı olduğunu ayrıca bende zaten fazla içilmeden dedim!
Vücutta suyu tuz tutar

hayır yanlış biliyorsun internetten bir araştırmanı tavsiye ederim
içindeki mağnezyumun gebelikte ne kadar faydalı olduğunu ayrıca bende zaten fazla içilmeden dedim!
Vücutta suyu tuz tutar

ben de fazla içilmemesi gerekiyormuş demiştşm zaten:) herşeyin azı karar çoğu zarar

cinsiyetimiz belli oldu içimde küçük bir prenses var çin takvimini tutturduk, ye ekşiyi doğur ayşeyi kısmıda tamam ammaaa karnım sivri benim ya :44: bu arada öyle kilo aldım ki kızlar, sizler kaçar kilo aldınız ben utanıyorum söylemeye ama 11 kilo aldım sigarayı bıraktım belki ondan, kan ilaçları da olabilir sizin iştahlar nasıl?

cnm moralini bozmanı istemem ama bence biraz fazla kilo almışsın gibi. ben 19. haftada 3 kilo aldım ki asıl kilo 5. aydan sonra alınmaya başlayacak.minik prenses çok mu yediriyo sanaaa :)))

yaa ben de çok kilo aldım sigarayı bıraktım ondan heralde 7 kilo aldım bende 21. haftadayım daha( gerçi kimse anlamıyor bukadar kilo aldığımı fazla heralde eşit dağılım oldu çok dikkat etmem lazım.... buarada benim de kızım oluyor nihayet bugün gösterdi:))

Allah bağışlasın, ya dediğin gibi dikkat etmek gerekiyo da insan bi yerde dur diyemiyo kendine. cnm çikolata istiyo cips istiyo yiyorum valla napim

evet farkındayım fazla oldu ama riske atmıyorum ne yapayım hamile kalmadan önceki 2 -3 ay kan tedavisi gördüm haliyle bu ilaçlar biraz kilo aldırıyor hemen peşine de hamile kalmışım, sigara bıraktım falan derken hep yiyorum ama doktor çok iyi gidiyorsun dedi bilmiyorum. 47 kilodan kan tedavisi falan derken 54 çıktım. 54 le de hamile kaldım 63 kiloyum şu an ama bizimki biraz obur mu ne herşeyi canım istiyor ya Allahtan aşermedim de .. işte 9 kilo almışım.. hamile kalmadan öncede hiç düzenli beslenen biri değildim vücut eksiklerini tamamlıyordur belki diye teselli ediyor işte kendimi

ne yapalım anne olmanın bedeli de buymuş demek ama bundan sonra kontrolü elden bırakmamak lazım. doğumdan sonra verirriz kiloları benim arkadaşım 25 kilo almıştı toplam o da zayıf hamile kalanlardandı hepsini verdi 1.5 senede yine zayıf moral vereyim dedim:)

Allah bağışlasın, ya dediğin gibi dikkat etmek gerekiyo da insan bi yerde dur diyemiyo kendine. cnm çikolata istiyo cips istiyo yiyorum valla napim

teşekkür ederim cnm seninkini de allah bağışlasın. bende çikulata ve gofrete dayanamıyorum bir de çok uyuyorum(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…