aynı haftalık hamile arkadaşlarla görüşme imkanı bulmak ne güzel
ilk hamileliğim benimde 17. hafta doldu
karnım baya çıktı artık herkes hamile olduğumu anlayabiliyor
değişik bi duygu , kızımla gurur duyuyorum
yaa benim bulantılarım hala gecmedi aynı sıkıntıyı yasayan varmı???
aynı haftalık hamile arkadaşlarla görüşme imkanı bulmak ne güzel
ilk hamileliğim benimde 17. hafta doldu
karnım baya çıktı artık herkes hamile olduğumu anlayabiliyor
değişik bi duygu , kızımla gurur duyuyorum
yaa benim bulantılarım hala gecmedi aynı sıkıntıyı yasayan varmı???
Canım hayırlı olsun bebeğin hayırlısı ile hepimiz kucağımıza alırız inşallah bebeklerimizi
ben herkese tavsiye ediyorum sanada söyleyeyim
maden suyu varya mideye inanılmaz iyi geliyo
meyveli soda değil ama saf maden suyu
çok içmeyi abartma akşam yemekten sonra mesela alabilirsin
günde bir tane alınması zaten tavsiye ediliyor içeriğindeki minerallerden dolayı
selam cici anneler. aranıza yeni katıldım. 17+5 günlük hamişim. 15. haftada cinsiyetini öğrendim. minik meleğimi, prensesimi sabırsızlıkla bekliyorum. ne bulantı ne kusma, halsizlikten başka hiçbişey yaşamadım çok şükür. yeni yeni iştahım artmaya başladı. pantolonlarımın sadece en üst düğmelerini kapatamıyorum. öğleden sonra üçlü tarama sonuçlarımı öğrenicem. dua edin bişey çıkmasın kızlar. aklıma geldikçe içimi kıpır kıpır eden şey; cumartesi günü ultrasonda meleğimin el parmaklarını açıp onlara dikkatlice bakması ve sonra baş parmağını emmesi inanılmaz tatlı ve sevimliydi[/Q
kötü birşey çıkmaz içini rahat tut bak ne zekiymiş parmaklarına bakıp baş parmağını bile emmeye başlamış maşallah:)
selam cici anneler. aranıza yeni katıldım. 17+5 günlük hamişim. 15. haftada cinsiyetini öğrendim. minik meleğimi, prensesimi sabırsızlıkla bekliyorum. ne bulantı ne kusma, halsizlikten başka hiçbişey yaşamadım çok şükür. yeni yeni iştahım artmaya başladı. pantolonlarımın sadece en üst düğmelerini kapatamıyorum. öğleden sonra üçlü tarama sonuçlarımı öğrenicem. dua edin bişey çıkmasın kızlar. aklıma geldikçe içimi kıpır kıpır eden şey; cumartesi günü ultrasonda meleğimin el parmaklarını açıp onlara dikkatlice bakması ve sonra baş parmağını emmesi inanılmaz tatlı ve sevimliydi
ama su tutuyormuş maden suyu o yüzden fazla içilmemesi gerekiyormuş
hayır yanlış biliyorsun internetten bir araştırmanı tavsiye ederim
içindeki mağnezyumun gebelikte ne kadar faydalı olduğunu ayrıca bende zaten fazla içilmeden dedim!
Vücutta suyu tuz tutar
cinsiyetimiz belli oldu içimde küçük bir prenses varçin takvimini tutturduk, ye ekşiyi doğur ayşeyi kısmıda tamam ammaaa karnım sivri benim ya :44: bu arada öyle kilo aldım ki kızlar, sizler kaçar kilo aldınız ben utanıyorum söylemeye ama 11 kilo aldım sigarayı bıraktım belki ondan, kan ilaçları da olabilir sizin iştahlar nasıl?
yaa ben de çok kilo aldım sigarayı bıraktım ondan heralde 7 kilo aldım bende 21. haftadayım daha( gerçi kimse anlamıyor bukadar kilo aldığımı fazla heralde eşit dağılım oldu çok dikkat etmem lazım.... buarada benim de kızım oluyor nihayet bugün gösterdi:))
evet farkındayım fazla oldu ama riske atmıyorum ne yapayımhamile kalmadan önceki 2 -3 ay kan tedavisi gördüm haliyle bu ilaçlar biraz kilo aldırıyor hemen peşine de hamile kalmışım, sigara bıraktım falan derken hep yiyorum ama doktor çok iyi gidiyorsun dedi bilmiyorum. 47 kilodan kan tedavisi falan derken 54 çıktım. 54 le de hamile kaldım 63 kiloyum şu an ama bizimki biraz obur mu ne herşeyi canım istiyor ya Allahtan aşermedim de .. işte 9 kilo almışım.. hamile kalmadan öncede hiç düzenli beslenen biri değildim vücut eksiklerini tamamlıyordur belki diye teselli ediyor işte kendimi
Allah bağışlasın, ya dediğin gibi dikkat etmek gerekiyo da insan bi yerde dur diyemiyo kendine. cnm çikolata istiyo cips istiyo yiyorum valla napim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?