2010 gene bekar gezenler

mav

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
1.102
12
158
42
Ankara
kızlar benım gıbı 26 yasını bıtırmeye ramak kalıp bekar olan arkadaslar varmı kısmet mı yoksa degılmı bu ısler sızce

22 sinde 26 yasinda olacam ama hala bekarim
6 yildir iliskim var amma velakin is güc derdinden hala bir adim atamadik..
keske keske hersey yoluna girsede bende baslasam artik hazirliklaara

22 sinde 26 yasinda olacam ama hala bekarim
6 yildir iliskim var amma velakin is güc derdinden hala bir adim atamadik..
keske keske hersey yoluna girsede bende baslasam artik hazirliklaara

aynen benı tarıf edıosun beımde 5 yıllık ılıskım var ıs guc dersı evlılık olmuyor

nolcak bu halımız hayatta 3 sey degızmıs dogum olum evlılık dogrumudur bu bızımde bı yerde kısmetımız varmıdır olacaksa kımse manı olamazmıs olmayıncada olmuyomus bu bumudur

valla insanin cani skiliyor ya cumartesi günü kuzenimin kinasi oldu kiz 21 yasinda,bu pazar diger kuzenimin dügünü bu hafta sonu benden bir yas kücük insanin cani istiyor ya,söyle hazirliklara baslamak heycanlanmak filan ayy cok bunalim takildim ya(

bir arkadasim gecen yaz sözlendi gelecek yaza dügünü var cocuk simdi askerde arkadasimdan 6 yas kücük ve isi yok ama evlenecek yani ben böyle yapamazdim acaba mantikli düsünmekten dolayi mi bekliyoruz ayy canim skildi yine ya

Yaşşş 35 bu seeeneeeedeee bekarrr gezelimmmm.busenede bekar gezelimmmmkaydirigubbakcemile3

Ben de 30 yaşındayım hala bekarım. Hiç bekar arkadaşım kalmadı çevremde. Hepsi evlendi, çocuğu olanlar da var.
Evlenme teklifi aldım 2 kere ama evlenmedim. Şimdi 1 yıldır sevgilim var ama ayrı şehirlerdeyiz. Ne zaman bir araya gelicez belli değil :2:

msn adresım parol.as@hotmail dertlesmek ısteyenler eklesınn

Arkadaşlar bizden başka bekar kalmamış anlaşılan.....senağlama
2010 un bekar ları bizleriz...

dogru zaman ve dogru kisiyle ask bizi bulur belki bigun ama gercek olsun yalandan gelecekse hic gelmesin ....

Ben de bekarımmm ve birkaç yıl daha bekar kalmaya devam edicem sanırım(Sanırım değil direk öyle aslında)...Evlenen arkadaşlarım varr,nişanlananlar,evlilik teklifi alanlarrr..Yaşım daha küçük belki;ama çok da sayılmaz yani.Özeniyorum onların bu tatlı telaşlarını gördükçe..Ama burda da evli arkadaşların anlattıklarını okudukça evlilikten soğuyorum.Kafam karışıyo bu evlilik konusunda.Gerçekten yaşanılması gereken bir şey miii,yoksa çekilmez birşey mii..Bilemiyorum.Yaşamadan da öğrenemicem heralde.:bbo:

Bende 22 6 yıllık bir ilişki askerlikti benim üniversite idi geçti zaaman , bakalım sevgilime bugün yanıt gelecek bir iş yerinden iyi bir firma inşallah olur, olursada 2011 e düğün ancak,bugün inşallah olumlu bir yanıt gelir :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…