dedim 20 yaşındamı
normalde 10 gün sonra düğünüm olacaktı ama artık yaptığım hazırlıklarla kaldım o günün gelmemesini bekliyorum resmen heyecanla yaptığım hazırlıklar artık bana sadece hüzün üzüntü veriyor bende keşke sizin gibi şeyler söyleyebilseydim herşey hazırdı özenle seçmiştim herşeyi gelinlik provasına her gittiğimde ordaki insanlar bana hep allah nazarlardan saklasın çok güzel bi gelin olmuşsun diyordu ama olmayınca hiç bişey olmuyormuş geriye sadece hüznü üzüntüsü kalıyo
sorun annesi ne söylerse onu yapması aslında önceleri hiç öyle değildi annesi diyodu çocuklar nasıl istiyorsa öyle yaparlar ama düğün yaklaştıkça bana hiç bişey sormadan annesi ne söylerse onu yapmaya başlaması halbuki biz ikimiz bi hayat kuracaktık ama son zamanlar düğün yaklaştıkça herşey değişti bizim nikahımız olmuştu düğünü bekliyorduk beraber yaşamak için ama bitti herşey
hayırlısı böyleymiş diyerek teselli bulmaya çalışıyorum ama bazen olmuyor ne söylesem kendime yinede üzülüyorum benim ailem biz mutlu olalım diye hiç bişeye karışmadılar ikiniz bir hayat kuracaksınız dediler ama onun annesi evimizin düzenine bile karıştı düğünde yaptıracağım saça bile karıştı saolsun eşim olacak insan ağzını açıpta bir kelime dahi söylemedi ama görsen sanki karar alırken ailesini hiç karıştırmayan biri gibi konuşur çok büyük bi hayal kırıklığına uğrattı beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?