bende hep erkek gördüm gördüm kız çıktı. hayırlısı bakalım seninki nolucak
çok almşsın canım ilk aylarda dikkat etmek lazım bundan sonra biraz dikkat etde 5. aya kadar fazla almamaya çalış
kızlar rüyamda ne gördüm oglum olmuş eşim gidyor abdest alıyor ezan okuyor ve bebegımın adını ömür koyuyor.
nezmndr erkek ihtimalıne gore ısım dusnyorduk ömür vs bıkac ısım vardı
artk bırz psıkolojıkde olablr ama guzel bır ruyam gordum hıssndeymmm
guneşimmmm bende hep erkek görüyodum hatta hala erkek görüyorum
ama kızım olucak bakalım senin rüyan aksine mi çıkıcak?
ömür de çok güzel bir isim. bende bu aralar dağhan ismine kafayı taktım.
tabi bizimkinin cinsiyeti belli değil daha ama erkek olursa o ismi çok beğendim.
eşim pek beğenmedi her zamanki gibi . şimdi ona sevdirmeye çalışıyorum delikafaduldendelikafadulden
ben hep kız cocugu ggoruyordum ılk defa erkek cocuk gordum...saglıklı olsnda dımı ama
ben tam 5 kere gördüm ilk gördüğümde hamile olduğumu henüz bilmiodum sonra biraz araştırdım baktımki hamile kadının rüyasında gördüğü cinsiyet tersine çıkarmış nitekim ben de öyle oldu ALlah sağlık versinde bebeklerimize cinsiyetin en önemi varguneşimmmm bende hep erkek görüyodum hatta hala erkek görüyorum
ama kızım olucak bakalım senin rüyan aksine mi çıkıcak?
evet bu kiloları bide vermek var alması kolayda kaydirigubbakcemile3 ben 4 kilo aldım ama bu aydan sonra zaten yemesemde alıcam sonra aylarda zaten alıonıyo ilk ayları almadan geçirmek lazım. hem bu yediklerinin bebeğe faydası yok zaten kendini besliyosunEvet, ben de artık kısmaya başladım, mümkün olduğu kadar 3 beyazdan uzak duracam. Bir de boş karbohidrat alımı yapmicam artık , cikolata gibi :)
cnm moralım bozuk dııl aslndada bulantılarımı tam anlmyla atamadm kac hafta olduu ısyanlrdyım kendıme kızyrm bebegıme feda olsn ama solenıyorum ıstee
kız daemoonnn
totonu kaldır uyan da kızımın ismini listeye yaz kııızzz
Çisem imi yaz listeyeeee..
anovamm sen beni uklayla karıştırdın sanırsam kaydirigubbakcemile3hiç moralini bozma ne yazıkki benimde hala devam ediyor bulantılarım... elbet zamanla geçecek başka çaresi yok...
canım kızın mı olacak... ne güzel hadi hayırlı olsun... abin mi baktı kuzenin mi?
ben tam 5 kere gördüm ilk gördüğümde hamile olduğumu henüz bilmiodum sonra biraz araştırdım baktımki hamile kadının rüyasında gördüğü cinsiyet tersine çıkarmış nitekim ben de öyle oldu ALlah sağlık versinde bebeklerimize cinsiyetin en önemi var
evet bu kiloları bide vermek var alması kolayda kaydirigubbakcemile3 ben 4 kilo aldım ama bu aydan sonra zaten yemesemde alıcam sonra aylarda zaten alıonıyo ilk ayları almadan geçirmek lazım. hem bu yediklerinin bebeğe faydası yok zaten kendini besliyosunklava:
kız daemoonnn
totonu kaldır uyan da kızımın ismini listeye yaz kııızzz
Çisem imi yaz listeyeeee..
anovamm sen beni uklayla karıştırdın sanırsam kaydirigubbakcemile3
bana doktorum baktı kaydirigubbakcemile3
hakkaten kızlar ukla ne yaptı acaba nerede o bugün
melmea o kadar da takma
kilo alma durumu hiç belli olmuyo
benim arkadaşımın eşi ilk 20 haftada 63 kilodan 74 kiloya çıktı..
yani 11 kilo aldı
şimdi 33 ya da 34. haftada yanlış hatırlamıyorsam ve 78 kilo
hiç belli olmuyor
kimisi ilk aylarda çok alıp sonradan az alıyor.. kimisi de ilk aylarda hiç almayı son 3 ayda 25 kilo fln alıyor..
belki de ilk aylarda vucut yemeye alıştıgı için sonra fazla almıyordur, alışıyordur vucut ne bileyim..
yani şimdi 6 kilo aldın diye sonuna kadar 30-35 kilo alacaksın diye birşey yok
aaa hadi yaa tüh bee..
orada minicik kırmızı bi elbise vardı kadife gibi.. 0-3 aylık.. harika birşeydi..
ama yazın giyemez kadife kalın gelir diye alamadım tabii. bir tek ondan aklım kaldı.. o da tek kalmıştı zaten.. belki sen gittiğinde alınmıştır bile..
bide ben oo 3lü bodyleri uzun kollu almışım yaa yanlışlıkla.. giyebilirler dimi.. zaten öyle hemencecik cıbıldak dolaştıramayı çocugu herhalde
gunaydınlar herkese ıyı haftalar.hanımlar bu ne kılo yaa yemek yemek ıcın hamıle kalmayımı bekledınız.bebısın daha kılosu bıle yok garıbımın.valla ben zaten sıskoyum 3 bucuk kıloda verdım gebelık basladıgından berı.dr olur bısey olmaz o senın kanından beslenıyor korkma dedı.yanı hıc kılo almadım zaten fazla almamda yasak en fazla 10 dedı dr um::CüvCüv:
ye onu teyzesiiii opuyorumnanaktanoyyy oyy çisemi yesinler .:asigim:
ne güzel isim bulup kurtuldunuz darısı başıma. ne zor şeymiş bir bebeğe isim vermek.
evet canım ya şimdilik öyle görünüyo.. duyanlar da çok begeniyo.. anlamı da güsel, böyle yumusak bir anlamı var.. çiseleyen yağmur(um)özge çisem 'mi olack kız kesın cok guzel bir isimmmmmm
ya evet ebnde hamıle oldgumu bılmıyordum ruyamda bır kız cocugu gordum cok guzeldı bole karnıma oturtmusm ama yerleşmış böle yuvada gıbı dedım kız cocugu gordm herkese annemde ztn deıd sen hamıleısn gozundn belli test yap bak yapmadm bıbaktm adetm gecknce hamılymişim ehehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?