2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın şekerimm

dün hayınvalidemler geldi kızıma öyle güzel şeyler almışki çok şaşırttı beni eşimle dargındılar ondan almıştır kesin ama bayıldım koltuğun üzerine serdim hepsini kaldırmadım bile akşamda gider biraz bakarım sonra belki kaldırırım

ay maaşallah valla...
benimkine de kuzenler almış belki 12-13 kıyafet falan..
üzerinde fırfırlı eteği olan body fln almış.. minicik elbiseler fln almış, tulumlar almış.. ay bittim valla bayıldım bayıldımm

çok sinirlendim bana kimse birşey almadıklava:
bu gidişle 6 ayı beklemeyip alışverişe başlayacağım.

Archimim al benden de o kadar benim bebişime daha kimse bişi almadı
dün kayınvalidem eşimin bebeklik eşyalarını yollamış
Hatıra kalsın diye ben istemiştim
ınsan yanına bir-iki bişey alır koyar dimi
gıccıkkkkk

kaydirigubbakcemile3
ben alayım sana anacım

cinsiyet belli olsun sana da alırlar..

benimkinin cinsiyeti fln sonradan değişeceği tutarsa eğer, garibim erkekim elbiseler giymek zorunda kalacak artık pembe pembe.. kaydirigubbakcemile3

bizde aldık bi sürü annemler ablamlar da aldı yılbaşından sonra da kalanları alıcaz mobilyasını filan rabbim sağlıklar giydirmeyi nasip etsin

ay canımm ben alayım hemen sana cargo yapatım üzülme

kahrolsun kötü kaynanalar :enbuyukkk: bizimkide bebek odasını alıcaktı sözde bi iki kıyafetle geçiştirdi işte

geçende bana dedi kayınvalidem bende bebek kıyafetleri var saklamıştım beğendiğini alırsın dedi.
valla bırak yeni birşeyler almasını o teklifine bile sevindim.

+1

Ben kendim birkaç body aldım, ama şimdiye kadar ne annem ne de kayınvalidem yada başkası oğluma bi hediye bile almadı :gitme:

geçende bana dedi kayınvalidem bende bebek kıyafetleri var saklamıştım beğendiğini alırsın dedi.
valla bırak yeni birşeyler almasını o teklifine bile sevindim.
ya bizimkininde öyle incelikleri yoktu normalde de ilk torun ya bebek odasını alıcaklardı geçen pazar sözde. ama gelmedi kaynanam hatta eşimle de tartıştılar bu hafta geldi almış bişeyler işte . bebek odasını yerinde bikaç kıyafet
+1

Ben kendim birkaç body aldım, ama şimdiye kadar ne annem ne de kayınvalidem yada başkası oğluma bi hediye bile almadı :gitme:

ben ilk öğrendiğimde başlamıştım almaya yeşil sarı turuncu sonra cinsiyet öğreninde annemlerde başladı bi sürü kıyafeti oldu kızımın

yaa canım ben senin yazdığını bir saat sonra gördüm yazdığın an görseydim buluşalım diyecektim. Benim koca bi tarafını zor kaldırdı dün ancak akşam gidebildik bende 7 li body aldım

ayy canlarım sağolun a.s.a.s.
bizimkilerde eminim alacaktır ama dediğin gibi cinsiyeti bekliyorlar sanırım.
ama ben heyecan yapıyorum, telaşa düştüm sanki bebek eşyası kalmayacak gibi :roflol:

benim kaynanamlarda hiç bişey almadı.. hep annemler abimler falan alıo

haftasonu ben de annemle çarşıdaydım oğluma hastane çıkışı setiyle kadife battaniye aldım parasını annem vermek istedi "anne ya gerek yok ben alırım" filan dediysem de aldı sağolsun canım annem benim :asigim:

herkese günaydın... iyi haftalar diliyorum... haftasonu giremedim tam 100 sayfa geçmiş var... okumak zor geldi valla direk daldım... Hayırdır günesim senin niye moralin bozuk??

cnm moralım bozuk dııl aslndada bulantılarımı tam anlmyla atamadm kac hafta olduu ısyanlrdyım kendıme kızyrm bebegıme feda olsn ama solenıyorum ıstee

ayy canlarım sağolun a.s.a.s.
bizimkilerde eminim alacaktır ama dediğin gibi cinsiyeti bekliyorlar sanırım.
ama ben heyecan yapıyorum, telaşa düştüm sanki bebek eşyası kalmayacak gibi :roflol:
ay canım hepimiz aynıyız zaten ben sabredenlere şaşıyorum ilk öğrendiğim günden beri alıyorum vallahi

ne varsa annede var gerisi yalan güle güle bebeğin

ben aldım sana :)
bir terslik olmazsa yarın kargoda...

+1

ahh kader arkadaşımmm :1hug: aslında bizde her 2 tarafında ilk torunu belki sonradan açılır bizimkiler.
anne tarafım kesin evi doldurur da kayınvalide tarafından hiç emin değilim.

üzülme aynen bnmde öle banada kımse bişi almadı cokda lazm dııl almaları egrcı ben alırım bebeeeeemeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…