2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya burada kızlar biz ulturasona girdikkk bi durmadı gene yatmış sırt üstü
varya yaklaşık 2 saat göstertmedi bir de eli ile kapatmış kordonu da bacak arasındaaaa
valla kuzenlerin ikiside kız dedi %90 bi 3 çizgi olayı varmış kızlarda o çıktı ona göre kız dediler
haftaya kendi dr ma gideceğim bi de erkek dermişşş ne dumur oluruz kaydirigubbakcemile3
kuzenim diyoki son dk erkek çıkarsa sakın kimseye baktığımızı söyleme meslekten ihraç ederler
karizma yerlerde felan olurkaydirigubbakcemile3

evet yaaa kızlar önde sanırım listede dimi?
:teytey::teytey:

ya peki kızlar kimler bebişlerinin hareketlerini hissediyo.

bende bir kıpırdanma var gibi de yok gibide anlamadım gitti ya. elimi bazen karnıma koyduğumda kalp atar gibi bişiler oluyo o mu değilmi anlamıyorum. hissisleştim mi acaba ben ya yada benim kız çok tembelll

isim buldunuz mu uklacım
evet canımmm HANDE koyacağız kızımızın isminiii
bi ara CEYLİN koyalım dedik önce anlamı cennet kapısı felan sanıyorduk
baya bi araştırmadan sonra yengeç,yengeç yuvası olduğunu öğrendik farscada
sonra ilk düşündüğümüze ok verdikk
HANDE cik geliyooo handenin anlamıda güzel gülüş,gülücük demeke güler yüzlü olsun benim küçük meleğimmm

herkese merhabalar...safyalar yine çok ilerlemeiş o nedenle pek bakamadım...

uklacım tebrikler canım..kızın olacakmış..maşallah..allahım sağlıkla inşallah...
oğlişimin kızına slm var..:))))

o kalp atımını bende hissediyorumda bazen diyorum kız aylin göbeğin tık tık atarya o işte o uydurma diyorum ama galba bebiş o yaw

amaniiiiinnnn ne güzel ayol herkesler öğreniyo cinsiyetleri.... Ben çarşambayı bekliyorum bakalım ne olacak :)

herkese merhabalar...safyalar yine çok ilerlemeiş o nedenle pek bakamadım...

uklacım tebrikler canım..kızın olacakmış..maşallah..allahım sağlıkla inşallah...
oğlişimin kızına slm var..:))))

saol canımmm sağlıkla inşallahhh
kısss benim kız cadı biraz ona göreekaydirigubbakcemile3

hayırlı olsun uklacım kızın,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…