2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
]

kız nolcak cadı olsun zaten gelin kaynana toprağından olur derler ya o yüzden cadı..:)))delikafadulden

hiişşşttt noluyo bak benım oglum kızdı bızım mahlledenın kızına kımse laf atıp slm yollayamaz ona göre...

SLM KIZLAR BEN GELDıM NE YORUCU BıR HAFTA SONUYDU
AMNıYOSENTEZ OLDUK ACIMIYOR DEDıLER AMA HıSSETTıM
SONRASI DAHA BETERDı ıĞNE ÇIKTI 5-10 DK.YATTIM ODAMA ALACAKLAR ORADA DA 15 DK.YATICAM AMA AMNıYOSENTEZ YATAĞINDAN KALKAMADIM Kı BıR KASILMA BıR
AĞRI ANLATAMAM KAYBEDıYORUM SANDIM BEBEĞıMı TAM 5 SAAT SONRA ÇIKTIK YARIM SAATLıK ıŞLEMDEN AMA ŞÜKÜR 2 GÜNLÜK DıNLENME
SONUNDA HAFıF AĞRIYLA ıŞTEYıZ.SONUCUMU 25 GÜN SONRA ALICAM DUA EDıN KIZLAR BANA
15 GÜN SONRADA DETAYLI ULTRASON VAR EEEE ARTIK ORADA SÖYLERLER SANIRIM CıNSıYETı YOKSA BEN 6AYLIKKEN ÖĞRENıCEM GERÇı ERKEĞE BENZıYOR BıZıMKı AMA
HAYIRLISIIIII KIZLARRR EEEEE SıZ NELER YAPTINIZ?????CıNSıYETLER BAYAĞI BELLı OLMUŞŞŞ
OLANLARIN HAYIRLISI OLSUN KIZLAR ÖNDE HEEEEEkaydirigubbakcemile3

ya kızlar bizim bebeler ikizler burcumu olucek şinci?
Herkes ikizler için ikiyüzlü, tembel bilmem ne diyo ((
Benm erkek kardeşimde ikizler tamam tembel olduğu doğru ama ikiyüzlü hiç diil:)))

o kalp atımını bende hissediyorumda bazen diyorum kız aylin göbeğin tık tık atarya o işte o uydurma diyorum ama galba bebiş o yaw

evet işte göbeğin atar gibi ama ayırt edemiyorum göbeğimmi atıyo bebeiş mi. olmasada kendimi kadırayım bebeiş diyekaydirigubbakcemile3

Özasfa kuzum geçmiş olsun ii olmana sevindim
Sonuçlar tertemiz çıkıcak inşallah sıkıntı etme kendne

geçmiş olsun neyse bunu da atlatmışsın ya korkma artık.
umarım sonuçların da iyi çıkar. rahat rahat doğurursun bebişini:Saruboceq:

güzel haberler gelcek canım sen kafana takma dualarım seninle

Eminim amniyosentez sonucun çok ii çıkacak canım, sen hiç merak etme.

canım benimmmmm...geçmiş olsun ...aman bebişin iyiya şükür...napalım bazı acılara dayanıcaz....inşallah güzel sonuç alıcaksın...

valla kızlar atağa geçti..eee artık oğlişlerimiz kıymetli olacak..kızlar naza çekiyodu sıra erkeklerde..gamyoncuiremsu

herkese günaydınlar bu arada kızlarbuyrunnnnnnnnn

ben kızımın hareketlerini artık gayet net hissediyorum casper zemuszemus eğer hareketlerini hissetmek istiyorsanız yüzüstü yatın ozaman bi tekme atıyorlar mutlaka.nettede okumuştum.karnımın üzerine yatarsam bişey olurmu diyede korkmayın bence arkadaşlar,çünkü bebişlerin içinde olduğu amniyo sıvısı onu koruyor.

ohhooo hem lısteyı takıp etmıyo hemde kızıyo:gitme:

oyyy kıyamam teyzemiş yazmışş bizideeeehihoyyytalkisalkisalkis:dance:

canım geçmiş olsun. hadi atlaşmış oldun. inşallah sonuçlarda güzel çıkarda rahatlarsın iyice. sonuçların iyi çıksında kız erkek fark etmez. allahım esirgesin hepimizin bebişini

canım öncelikle geçmiş olsunn
şu 1 haftada dikkat et kendine dinlen bol bol
inşallah sonuçlarında tertemiz çıkacak bak göreceksinn

daemonum oğlişinde ne kızıyo şekerim bir kıza bin talip olur biri alır..:))şekerim kız bolluğu var artık paylaşamıcakmıyız sanki..:)))

ama uklacım sölim bu daemon fazla cadı hani kızına çok çektirir bak benden sölemesi..:))))

ozasfa geçmiş olsun canım... inşallah iyi gelecek sonuçların... bu zeka ölçümü için yapılan değilmi?

ayyyy ne güzel canım. ama 2 hafta öndesin benden hemen hemen peki ilk ne aman hissetmeye başlamıştın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…