geçmiş olsun neyse bunu da atlatmışsın ya korkma artık.
umarım sonuçların da iyi çıkar. rahat rahat doğurursun bebişini:Saruboceq:
güzel haberler gelcek canım sen kafana takma dualarım seninle
ya kızlar bizim bebeler ikizler burcumu olucek şinci?
Herkes ikizler için ikiyüzlü, tembel bilmem ne diyo((
Benm erkek kardeşimde ikizler tamam tembel olduğu doğru ama ikiyüzlü hiç diil:)))
anacım kızım bana çekerse kaynanayıda pek takmaz cadı olur kesinnnndaemonum oğlişinde ne kızıyo şekerim bir kıza bin talip olur biri alır..:))şekerim kız bolluğu var artık paylaşamıcakmıyız sanki..:)))
ama uklacım sölim bu daemon fazla cadı hani kızına çok çektirir bak benden sölemesi..:))))
ayyyy ne güzel canım. ama 2 hafta öndesin benden hemen hemen peki ilk ne aman hissetmeye başlamıştın canım
Eminim amniyosentez sonucun çok ii çıkacak canım, sen hiç merak etme.
canım benimmmmm...geçmiş olsun ...aman bebişin iyiya şükür...napalım bazı acılara dayanıcaz....inşallah güzel sonuç alıcaksın...
valla kızlar atağa geçti..eee artık oğlişlerimiz kıymetli olacak..kızlar naza çekiyodu sıra erkeklerde..gamyoncuiremsu
daemonum oğlişinde ne kızıyo şekerim bir kıza bin talip olur biri alır..:))şekerim kız bolluğu var artık paylaşamıcakmıyız sanki..:)))
ama uklacım sölim bu daemon fazla cadı hani kızına çok çektirir bak benden sölemesi..:))))
canım geçmiş olsun. hadi atlaşmış oldun. inşallah sonuçlarda güzel çıkarda rahatlarsın iyice. sonuçların iyi çıksında kız erkek fark etmez. allahım esirgesin hepimizin bebişini
ilk hissetmem 17.haftadaydı sanırım ama bu hafta özellikle artık belirginleşmeye başladı.darısı hepinizin başına inşallah.onun hareketlerini hissetmek rahatlamamı sağlıyor.artık doktora gidene kadar endişelenmeye gerek kalmıyor. acaba nasıl,iyi mi diye düşünmekten sürekli doktora erkenden gidiyordum,ama artık içim rahat çok şükür
özasfa gecmıs olsun canım ınsallah guzel haberler gelır..
canım öncelikle geçmiş olsunn
şu 1 haftada dikkat et kendine dinlen bol bol
inşallah sonuçlarında tertemiz çıkacak bak göreceksinn
canım ya ben 4 hazıran dogumluyum ıkızler burcuyum.
o ıkı yüzlü deyıl cıft karakterlı oluyolar ama cıft karakterden kasıt
üzgünken bır anda cok mutlu olabılırız veya cok mutlu ıken bır anda üzülebılırız
yanı duygularımız anlıktır.. ayrıca zekı ıkna edıcı her ortama ayak uydurabılırız
daemon sana bişi göstercem ama telefonum bozuldu resim çekip pc atamıyorum,netbookuda yeni aldım webcam nerden acılıyo bulamıyorumklava:
aa olmaz ama hande mahhallemızın kızı tuğberkımde mahllenın delıkanlısı ole herkes goz dıkemez bızım mahallenın kızına
kafamçokkarıştı:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?