2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya kızlar bizim bebeler ikizler burcumu olucek şinci?
Herkes ikizler için ikiyüzlü, tembel bilmem ne diyo ((
Benm erkek kardeşimde ikizler tamam tembel olduğu doğru ama ikiyüzlü hiç diil:)))

canım ya ben 4 hazıran dogumluyum ıkızler burcuyum.
o ıkı yüzlü deyıl cıft karakterlı oluyolar ama cıft karakterden kasıt
üzgünken bır anda cok mutlu olabılırız veya cok mutlu ıken bır anda üzülebılırız
yanı duygularımız anlıktır.. ayrıca zekı ıkna edıcı her ortama ayak uydurabılırız

anacım kızım bana çekerse kaynanayıda pek takmaz cadı olur kesinnnn
kuzenim dedikiii bak sana diyorum senin kız çok yaramaz olacak eli ayağı durmuyor fırfır dönüyoo edepli yavrum benimm göstertmedi de zatennn elini kapatmış kuzummmm:roflol:

ayyyy ne güzel canım. ama 2 hafta öndesin benden hemen hemen peki ilk ne aman hissetmeye başlamıştın canım

ilk hissetmem 17.haftadaydı sanırım ama bu hafta özellikle artık belirginleşmeye başladı.darısı hepinizin başına inşallah.onun hareketlerini hissetmek rahatlamamı sağlıyor.artık doktora gidene kadar endişelenmeye gerek kalmıyor. acaba nasıl,iyi mi diye düşünmekten sürekli doktora erkenden gidiyordum,ama artık içim rahat çok şükür

OZSAFA güzel haberler alırsın inşallah canım... Sen güzelce dinlenmene bak bu sürede merak da etme nasılsa sonuç iyi çıkacak :)

özasfa gecmıs olsun canım ınsallah guzel haberler gelır..

ozasfa canım çok gecmiş olsun..
atlatacaksın bu günleri merak etme..
bebişine de birşey olmayacak..
bol bol dinlen en azından eve gidince fln

SAĞOL CANIM BENMM
EVET KIZLARIMIZ ATAKTA 2010 KIZ SENESİMİ NE kafamçokkarıştıopuyorumnanaktan

aa olmaz ama hande mahhallemızın kızı tuğberkımde mahllenın delıkanlısı ole herkes goz dıkemez bızım mahallenın kızına

bebiş02 nerlerde yahuu.. hedıyelerımızz geldiiiiiiiiii=))

canım geçmiş olsun. hadi atlaşmış oldun. inşallah sonuçlarda güzel çıkarda rahatlarsın iyice. sonuçların iyi çıksında kız erkek fark etmez. allahım esirgesin hepimizin bebişini

SAĞOLL CANIM BENMMM
AY DOĞRU KIZ ERKEK FARKETMEZ ÖNCELİKLE SAĞLIKKKKKKopuyorumnanaktan

amin canım.

evet benim kontrol pazartesi ama kendimi tutmasam şimdi gidecem iyi mi değilmi diye. hareket edince en azından bebişin iyide hareket ediyo dersin. hissetmeyince acaba yaşıyomu diye bile tedirgin oluyorum. neyse biraz daha sabretmeliyim.

sağol canım ilgilendiğin için

ıkizler burcu insanları hızlı düşüncelerine uygun çabuk hareket ederler. Ayni anda birkaç işi birden yapabilirler. Onların adapte olamayacakları iş yoktur. Bu yüzden değişik karakterli olmaları ile tanınırlar. Bu yapılarını her zaman görebilmek mümkündür. Son derece neşeli ve mutlu oldukları bir anda, aniden mutsuz olabilirler.

Çevreleri tarafından sürekli yanlış anlaşılabilirler. Herhangi bir konuda bilgileri az bile olsa, bunu çok iyi gizlemeyi başarırlar. Aksine; kulaktan dolma duydukları bilgileri öyle ustaca anlatırlar ki, dinleyenler onları o işin uzmanı sanırlar. Pratik zekalarıyla, çekici ve akıllıdırlar. Bu nedenle onları tanımlayan sözcük 'Düşünüyorum' dur. Fakat, bu düşünceleri hep yeni arayışlara doğru yönelmiştir. Bu yüzden uzun soluklu çalışmalar onları yorar.

Kendilerini iyi eğitmiş ikizler hoş ve zariflikleri ile yaşamı zevkli kılarlarken, eğitimsiz olanlar da yaşamı o kadar çekilmez hale getirirler. Kendi paralarına karşı tutumlu davranmalarına karşın, başkalarının paralarını kolayca harcayabilirler.

Ya arkadaslar benim yasadigim ulkede her doktor bebegin cinsiyetini söylemiyor bende bebegime kiyafet felan almak istiorum ama cinsiyetini bilmedigim icin alamicam babam diyo kizin olcak karnimdanmi, yuzumdenmi bilkmis bilemiorum öle bisi varmi. Hani diyorlarya hamile insan eski yerse kiz tatli yerse oglan.Hamile kadinin yuzu guzel olursa erkek cirkin olursa kiz. Benim yuzum simdilik tombis olmus ve guzel ama bi yandanda tatli yiyemiorum hep limon yiorum:)

özasfa gecmıs olsun canım ınsallah guzel haberler gelır..

daemon sana bişi göstercem ama telefonum bozuldu resim çekip pc atamıyorum,netbookuda yeni aldım webcam nerden acılıyo bulamıyorum klava:

canım öncelikle geçmiş olsunn
şu 1 haftada dikkat et kendine dinlen bol bol
inşallah sonuçlarında tertemiz çıkacak bak göreceksinn

çok sağol cnm benmm evet dinleniyorum kalkmıyorum pek yerimden
inşallahhh cnmmopuyorumnanaktan

üniversitede ikizler burcu bir arkadaşım vardı kızı hiç sevmezdim . çok ukalaydı.
büyük konuştum sanırım bebeğim büyük ihtimal ikizler burcu olacak.
allahın sopası yok işte böyle başıma verir. şimdi bizim bebekler de bir ağlayıp bir gülerse kafayı yeriz herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…