2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
feyiz evet alma ilaç kesinlikle dr larda önermio zaten aman diim bol bol dinlen c vitamini tüket bolcaa

ya bende gazoz istiorum şimdi bide uludağın portakallısı çıkmış bi tane içsem nolurkii?

selam kızlar
işlerim çok bugün
yarın noter gelecek ofise
malum 2010 defterlerİ tasdik edilecek
onlarla uğraşıyorum

özgem, uklam kızlarınız olacakmış
hayırlı birer evlar olurlar inşallah

saol canımmm amin inşallah hepimizinnn

şu reklamlarda çıkan bebekleri ısırasım var ya...nasıl güzeller,gördükçe bebeğimi istiorum kucağıma :)

bizedeeee bizedeeee bizedeee yohmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yohhhhhhhhhhhhhmiiiii
ellere varda bize yı-ohmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3
heheh esıze yyyooohhhhhh
yooh anacım yohhh bu daemon ballı çıktı :roflol:

heheheh calısın sızınde olur daha elhamra teyzesı oglusuma bodynın uzerıne kendı ellerıyle baskı yapıcakk bekleyın anacım ılerıkı haftalarda gelıyoorrrr=)

heheh esıze yyyooohhhhhh

heheheh calısın sızınde olur daha elhamra teyzesı oglusuma bodynın uzerıne kendı ellerıyle baskı yapıcakk bekleyın anacım ılerıkı haftalarda gelıyoorrrr=)

kötükedihüsoklava:kötükedihüsoklava:kötükedihüsoklava::mymeka::mymeka:

bizedeeee bizedeeee bizedeee yohmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yohhhhhhhhhhhhhmiiiii
ellere varda bize yı-ohmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3

yooh anacım yohhh bu daemon ballı çıktı :roflol:

yoh olurmu ben ölemi didim:mymeka:

isteyenlere örücem az zaman alıyo ama çalıştığım için yavaaş yavaaaş yapıcam didim:CüvCüv:

yaaa kızlar cevap yazın bana nasıl küçültcez fotoların boyutunu bi tane ekledim kocaman olduuu...

yoh olurmu ben ölemi didim:mymeka:

isteyenlere örücem az zaman alıyo ama çalıştığım için yavaaş yavaaaş yapıcam didim:CüvCüv:

mafoldumben o zaman daemona söyle bizi çatlatmasın şu kacinin ağzına fermuar diken yok muuuuu:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…