nıe ustume yapsın ben oglusumun poposuna bez baglarım bıseycık olmaz hehe eheheeh senın oglun tam altını degıstırırsen senın suratına çiş yapsınaaaa
aaaa inşallah senin oğluşunda gezmeye giderken
senin üstüne kakasını yapsın hee :lepi:
olmaz ısınıze gelırseee şukufe modelı patiiiikkkkkkkkkkkkkk 10 tll başka yerde bulmazsınızzz patikkçiiii şukufe modelleri geldiii hanımmmmm..o kadar da değil
5 yap bari be
kargo parası vercez daha
nıe ustume yapsın ben oglusumun poposuna bez baglarım bıseycık olmaz hehe eheheeh senın oglun tam altını degıstırırsen senın suratına çiş yapsın
olmaz ısınıze gelırseee şukufe modelı patiiiikkkkkkkkkkkkkk 10 tll başka yerde bulmazsınızzz patikkçiiii şukufe modelleri geldiii hanımmmmm..
pazarlam bolumu bana ıt elhmara ımalat yapıcak=))
yaaa kızlar hadi ama lütfen biri benimle ilgilensin... yoksa kimse bebişimin cicilerini görmek istemiyormu??
kız daemon anova yardım etsenize yaf benim bilgim yok bu konudaaaaaa
hem niye daemon niye daemoonnn...
tutmayın beni daemonu kesecemmmkötükedihüso
bu daemon kadın çok yeteneksiz tamamen ondan kaydirigubbakcemile3kızlarım yirim ben hepinizi :1hug:
valla ben nası küçültüceemi bilmiyom nası eklicemi biliyom sadeceyaaa kızlar hadi ama lütfen biri benimle ilgilensin... yoksa kimse bebişimin cicilerini görmek istemiyormu??
bu daemon kadın çok yeteneksiz tamamen ondan kaydirigubbakcemile3kızlarım yirim ben hepinizi :1hug:
sıteye resmı yuklarken boyut kısmı dıye bı secenek olur 648x 1278 falan fılan bıseyler yazar onu en kucugune yarlayıp ole yuklmeye baslaman lazım cnm
gelsene gelsenneeeeedelikafaduldenlaelaelaelaelae
doktor bana da yasaklamıştı. şimdi düşük riskim azaldı ama ben korkuyorum açıkçası.
o yüzden kardeş kardeş yaşamaya devam ediyoruz:1hug:
bizde korkuyoduk zaten sayılı yaptığımız :roflol:
gçen tüm korkulara rağmen oldu da bi ağrım olmadı benimyerimseniben
yeteneksiz daemoş
yeteneksiz yeteneksiz kız sen nasıl doğurcan bebeğii delikafaduldenhihoyyyt
sanane kız beceriksiz, sanki sen örüyonnıe ustume yapsın ben oglusumun poposuna bez baglarım bıseycık olmaz hehe eheheeh senın oglun tam altını degıstırırsen senın suratına çiş yapsın
olmaz ısınıze gelırseee şukufe modelı patiiiikkkkkkkkkkkkkk 10 tll başka yerde bulmazsınızzz patikkçiiii şukufe modelleri geldiii hanımmmmm..
pazarlam bolumu bana ıt elhmara ımalat yapıcak=))
oohhh al daemon :dilcikar:bu daemon kadın çok yeteneksiz tamamen ondan kaydirigubbakcemile3kızlarım yirim ben hepinizi :1hug:
yani o ımageshack sitesine yüklerken dimi fotoyu??
ayyy acayip yoğunummm yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?