2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:roflol::roflol::roflol:
tehdidin de böylesi görülmemiştir. bence topuklara sıkmaktan daha korkutucu.

bu okadar korkutucu diilki
daha fenası var
kusmadan yarım saat önce menemen yemek:roflol:

balığı eşim yapıcak ondan yırttım ben...mevsim salatası tmm çorba tmm...bide börek sanırım yeterli dimi

slm kızlar, herkes iyidir umarım. ben de bu cumartesi ögrenicem cinsiyetini. çok heyecanlıyım. aklımda herhangı bır şey yok bu nedenle ne çıkarsa çıksın çok heyecanlanacagım kesin. bir kaç haftadır kıpraşıyo bebeğim. bu çok guzel bır duyguymuş, ALLAH isteğen herkese nasip etsin dilerim. bu arada ben 1,5 ayda bir gıdıyorum doktora, çok ultrasona gırmek hiperaktivite yapğıyormuş çocuga bu nedenle dr kızıyor gelme sakın dşyor, butun arkadaşlarımın bebeklerını benım doktorum dogurttu, gerçekten de hepsı normal dogum yaptı ve butun çocuklar sakin yapılı. tesaduf mu bılmem ama umarım bu tez dogru çıkarsa benım bebegımde sakın yapılı olur, bu kadar merak çektıgıme deger en azından.

normal pirinç pilavı içine birascık toz safran koyuyosun böle sarı bi pilav oluo :) ama çok lezzetli oluo walla eşim bayılır safranlı pilava

senın adını mı bebgıne koyacagın bebiş02 adını mıkaydirigubbakcemile3

begendım kuşum begendımm yaa ben kaldıramıorum bu hedıylerı ortalıktan hele o rengarenk uc mendıl varya ogluusm pısletsın agzını yuzunu onlarla sıleyımm cok sekerler kıs hepsii

laelaelaelaelae
canım organik diye hepsini aldık umarım kandırılmamışızdır :uhm: tabiki benim ismim oğluşumun ismi zaten belli bebis02

Oooo, Maaşallah.
yoğunluktan koşturmacadan birkaç gündür girememiştim, şimdi baktım yanlış saymadıysam 16 erkek, 16 kız bebiş var. Eşitlik yani.

Allah hepsini tamamına erdirsin, analı babalı büyütsün ınşallah...

Balığın yanında alkolde olacak mı?? Olacaksa yanına meze yapman lazım. Olmayacaksa başka bişeye gerek yok. Hata ben çorbadanda asla hoşlanmam balığın yanında bir balıkçı kızı olarak (bizim balık restoranımız vardı da babam hayattayken) bol salata yeterlidir. ama sonrasında tatlı muhakkak olmalı

kızlar ben şimdi bebişimin cicilerinin fotolarını şu malum sitede internet adresine çevirdim... hani recepivediğin büyük olmuştu ya fotoları siz de onun boyutunu önce küçültmen gerekiyor demiştiniz onu nasıl yapıcam?? yoksa böyle ekliyimmi direk?

slmmm değerli anne adayları korkuyodum hep grip olmaktan ve grip oldum aranızda olup geçiren varmı ne tavsiye edersiniz ilaç alayımmı????????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…