- Konu Sahibi daemon
-
- #20.801
ben içmiyorum zaten benim dktrun verdiği kalsiyum asitli sankii gazoz içiyorum o beni bastırıyor:lepi:
ayva tatlısı cokacimcoookBalığın yanında alkolde olacak mı?? Olacaksa yanına meze yapman lazım. Olmayacaksa başka bişeye gerek yok. Hata ben çorbadanda asla hoşlanmam balığın yanında bir balıkçı kızı olarak (bizim balık restoranımız vardı da babam hayattayken) bol salata yeterlidir. ama sonrasında tatlı muhakkak olmalı
ben içmiyorum canım. hamilelik boyunca 2 yudum ancak aldım
onu da çok canım çekmişti de öyle içtim.
elhamra yaaaa çok kötüsün :mymeka:
zaten menemeni de hiç sevmem ıyyy
slmmm değerli anne adayları korkuyodum hep grip olmaktan ve grip oldum aranızda olup geçiren varmı ne tavsiye edersiniz ilaç alayımmı????????????
ismimi söylersem ne verecenn:jeyyar:
hay catla merakından
Balığın yanında alkolde olacak mı?? Olacaksa yanına meze yapman lazım. Olmayacaksa başka bişeye gerek yok. Hata ben çorbadanda asla hoşlanmam balığın yanında bir balıkçı kızı olarak (bizim balık restoranımız vardı da babam hayattayken) bol salata yeterlidir. ama sonrasında tatlı muhakkak olmalı
ayy dogsun bıızm mınıklerde gıydırelım artık cıcılerınııı off nasıl gecıcıek bu 5 ayylaelaelaelaelae
canım organik diye hepsini aldık umarım kandırılmamışızdır :uhm: tabiki benim ismim oğluşumun ismi zaten belli bebis02
ayva tatlısı cokacimcoook
ya da sıcak tahin helvası cokacimcoook
balıkcılarda öyle ya off bayılıyorum o sıcak helvaya yaaa cokacimcoook delikafadulden
Benim doktor bana hic ilac yazmadi sadece folik asitle, d vitamini verdi, kalsiyum asidi ne o ne icin iyi gelior
bi biskrem versemmm
gene mi sen. biliyorum benim oğlum olursa bütün kızlar ona kalacak diye kıskançlığından bana sataşıyosun. :roflol:
bende olmustumslmmm değerli anne adayları korkuyodum hep grip olmaktan ve grip oldum aranızda olup geçiren varmı ne tavsiye edersiniz ilaç alayımmı????????????
slmmm değerli anne adayları korkuyodum hep grip olmaktan ve grip oldum aranızda olup geçiren varmı ne tavsiye edersiniz ilaç alayımmı????????????
rutin tahlilerde kalsiyum eksikliği çıktı ondan verdi 1 bardak suya koyup eritiyorsun ay çok güzel baloncuklar çıkıyor delikafadulden
ayyy canım gazoz ıstedııı on yüz bin mılyon baloncuklu
gözün aydın canım oğluşun geliyormuşşmeraba güzel göbüşler. nasılsınız bakalım bugün?
dün eşimle kavga ettik. benim sancım tuttu. evde değildik. arkadaşımdaydık. o yüzden doktoruma ihanet edip akşamın 9 unda başka bi doktora gittik. allaha şükür herşey normal çıktı.doktor cinsiyeti için büyük ihtimalle erkek dedi. ayyybi oğluş daha geliyooo :dance:
benimdeeeeee...acıktım ben ya ne yicem :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?