2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayva tatlısı cokacimcoook
ya da sıcak tahin helvası cokacimcoook
balıkcılarda öyle ya off bayılıyorum o sıcak helvaya yaaa cokacimcoook delikafadulden

ben içmiyorum canım. hamilelik boyunca 2 yudum ancak aldım
onu da çok canım çekmişti de öyle içtim.

elhamra yaaaa çok kötüsün :mymeka:
zaten menemeni de hiç sevmem ıyyy

aptal olcam vurmasana bekaydirigubbakcemile3

slmmm değerli anne adayları korkuyodum hep grip olmaktan ve grip oldum aranızda olup geçiren varmı ne tavsiye edersiniz ilaç alayımmı????????????

ben grip olmadım ama bol meyve ve yeşillik vee vee denlenmek sıcak çorba kocişin ilgisi tamamdır kesin atlatırsınvereliniortak:enbuyukkk:

alkolden haberim yok walla misafire bağlı bi durum o :) bol salata olarak mevsim salatası yapıcam yeterli olmazmıki ??

laelaelaelaelae

canım organik diye hepsini aldık umarım kandırılmamışızdır :uhm: tabiki benim ismim oğluşumun ismi zaten belli bebis02
ayy dogsun bıızm mınıklerde gıydırelım artık cıcılerınııı off nasıl gecıcıek bu 5 ayy
ayva tatlısı cokacimcoook
ya da sıcak tahin helvası cokacimcoook
balıkcılarda öyle ya off bayılıyorum o sıcak helvaya yaaa cokacimcoook delikafadulden

hişşttt aramzıda hamıle falan vardır belkım canı falan ceker ne me lazımm dıkkatlı yazalım kızlar=)

bende içmiorum cola ve asitli şeler hazır meyve suları taze taze yiyorum meyvemi colada geçen gün eşim içerken 2 yudumcuk içtim
dr bana salam sucuk sosis yemiceksin dedi katkılı hiç bişey yemek yok dedi yemiorum bende canımda hiiç istemio hele sucuk böööe

Benim doktor bana hic ilac yazmadi sadece folik asitle, d vitamini verdi, kalsiyum asidi ne o ne icin iyi gelior

rutin tahlilerde kalsiyum eksikliği çıktı ondan verdi 1 bardak suya koyup eritiyorsun ay çok güzel baloncuklar çıkıyor delikafadulden

bi biskrem versemmm

gene mi sen. biliyorum benim oğlum olursa bütün kızlar ona kalacak diye kıskançlığından bana sataşıyosun. :roflol:

aman benım gelınlerım senın sumuklu ogluna mı kaldı zaten kızın olacakta neyseeee...

ugrasma benlede oglumlada uzak dur bızdenlülülülülülü meraklı şişkooolaelaelaelaelae

slmmm değerli anne adayları korkuyodum hep grip olmaktan ve grip oldum aranızda olup geçiren varmı ne tavsiye edersiniz ilaç alayımmı????????????
bende olmustum
bol limonlu tavuk suyu çorba, taze sıkılmış portakal, nar vs. meyve suları... bana cok iyi gelmişti..

bende oldum dr um bol bol dinlenceksin başka bişi yapmicaksın dedi biz c vitamini yükledik bana bolca:) ıhlamur falan ama en çokta portakal limon greyfurt suyu sıkıp içtim

gözün aydın canım oğluşun geliyormuşş
eşitlendik :1rolleyes:

Teşekkürler özgeçay gülay-gülay bende ilaç almamayı düşüüyorm bol sıvı alırsam geçer diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…