elhamaraa patiklerin bizi birbirimize düşürdükaydirigubbakcemile3
nıe ustume yapsın ben oglusumun poposuna bez baglarım bıseycık olmaz hehe eheheeh senın oglun tam altını degıstırırsen senın suratına çiş yapsın
olmaz ısınıze gelırseee şukufe modelı patiiiikkkkkkkkkkkkkk 10 tll başka yerde bulmazsınızzz patikkçiiii şukufe modelleri geldiii hanımmmmm..
pazarlam bolumu bana ıt elhmara ımalat yapıcak=))
kaydirigubbakcemile3
tutmayın beni daemonu kesecemmmkötükedihüso
çocuk daemonu doğurur bence daemon doğuramazz... delikafadulden
kız daemon doğar doğmaz giydirip resmini çekecen ona göre..
cıbıl cıbıl ayağında bu patikler olcak..
yoksa gelir ordan söke söke geri alırım o patikleri
kaydirigubbakcemile5özgecay arkanda değil yanındayım vereliniortak
nihayet 4 ay sonra dün saçlarımı boyattım kızlar,
aynaya bakıp şöyle havalı havalı saçlarımı atmayı özlemişim yaw.
laf aramızda güzel de oldu yani..zemuszemus
ya kızlar fırınıma bişey oldu ışığı söndü kekim içindeeee pişmiyooooooo canım kek istemişti çooook ühühühühü ne güzel de kokmuştuuuu
çocuk daemonu doğurur bence daemon doğuramazz... delikafadulden
kız daemon doğar doğmaz giydirip resmini çekecen ona göre..
cıbıl cıbıl ayağında bu patikler olcak..
yoksa gelir ordan söke söke geri alırım o patikleri
iyi günlerde kullan anacım bende boyatmak istiyorum ama eşim kızıyor elinde olsa kaşımı gözümüde aldırtmayacak bebeğe bişey olacak diyekaydirigubbakcemile3
evet evet çok güsel olur
ayh erken doğum yapcam ha gülmekten
daemon nolur yap süper ya
tombik baldırlarla oooy
anam o kısma hıc gırmeyellım onu bende bılmıyommafoldumben
iyi günlerde kullan anacım bende boyatmak istiyorum ama eşim kızıyor elinde olsa kaşımı gözümüde aldırtmayacak bebeğe bişey olacak diyekaydirigubbakcemile3
:roflol:beni rüyamda bi kere doğurttular kasığımdan göğüs altıma kadar bütün organlarımı çıkardılar,sözümona doğum öle oluyomuş,daemon kız biz doğurmasak içerde büyütsek sonra bi gün uykumuzda pırt diye çıkıverseler ha olmazmıki CADIARZU
komşum da uyuz kadının teki
pastaneye gidip ne varsa alıcam şimdi. pis uyuz kocişin suçu. dün mutfağı toplar mısın dedim de ankastre fırını çekmiş çıkarmış üstünü siliyodu... o bozdu heralde gelsin akşam sorarım onaklava:
saat 3 bile olmadı ama simsiyahhh:bbo:ya nasılda yağmur var hava kasvetli yerimden kalkasım yok..
yoh olurmu ben ölemi didim:mymeka:
isteyenlere örücem az zaman alıyo ama çalıştığım için yavaaş yavaaaş yapıcam didim:CüvCüv:
Benim esim ev isinde hic yardim etmior keske etsede bozsa biseyleri bide ben daha cicim aylarindayim canim. 4-5 aydir evliyiz bana bu gune kadar bi kere yardim etti oda ilk hamile oldugumu duydugu gunduklava:
Benim esim ev isinde hic yardim etmior keske etsede bozsa biseyleri bide ben daha cicim aylarindayim canim. 4-5 aydir evliyiz bana bu gune kadar bi kere yardim etti oda ilk hamile oldugumu duydugu gunduklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?