2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
elhamaraa patiklerin bizi birbirimize düşürdükaydirigubbakcemile3

asıl ben arada kaldım çok felaketkaydirigubbakcemile3

tutmayın beni daemonu kesecemmmkötükedihüso

yarın gazetelerin3. sayfasın
KKda cinayet...
patikler karıların başını yedi
:roflol:

özgecay arkanda değil yanındayım vereliniortak

nihayet 4 ay sonra dün saçlarımı boyattım kızlar,
aynaya bakıp şöyle havalı havalı saçlarımı atmayı özlemişim yaw.
laf aramızda güzel de oldu yani..zemuszemus

nihayet 4 ay sonra dün saçlarımı boyattım kızlar,
aynaya bakıp şöyle havalı havalı saçlarımı atmayı özlemişim yaw.
laf aramızda güzel de oldu yani..zemuszemus

iyi günlerde kullan anacım bende boyatmak istiyorum ama eşim kızıyor elinde olsa kaşımı gözümüde aldırtmayacak bebeğe bişey olacak diyekaydirigubbakcemile3

ayh erken doğum yapcam ha gülmekten
daemon nolur yap süper ya
tombik baldırlarla oooy

komşum da uyuz kadının teki
pastaneye gidip ne varsa alıcam şimdi. pis uyuz kocişin suçu. dün mutfağı toplar mısın dedim de ankastre fırını çekmiş çıkarmış üstünü siliyodu... o bozdu heralde gelsin akşam sorarım onaklava:

iyi günlerde kullan anacım bende boyatmak istiyorum ama eşim kızıyor elinde olsa kaşımı gözümüde aldırtmayacak bebeğe bişey olacak diyekaydirigubbakcemile3

Sac boyatmak gercektende iyi deil icindeki kimyasal maddeler bebege zarar veriyormus bide agir makyaj yapmakta zararliymis

ayh erken doğum yapcam ha gülmekten
daemon nolur yap süper ya
tombik baldırlarla oooy
evet evet çok güsel olur
hemşirelerin doktorların önünde onlardan rica eder giydirirsin artık kız daemonn delikafadulden delikafadulden
sonra bide müsaade ister resmini çekersin..
bide yanında notebook un olsun hastanede
hemen yüklersin görürüz delikafadulden

anam o kısma hıc gırmeyellım onu bende bılmıyommafoldumben

beni rüyamda bi kere doğurttular kasığımdan göğüs altıma kadar bütün organlarımı çıkardılar,sözümona doğum öle oluyomuş,daemon kız biz doğurmasak içerde büyütsek sonra bi gün uykumuzda pırt diye çıkıverseler ha olmazmıki CADIARZU

teşekkür ederim hayatım,
valla annenin de kendini iyi hissetmesi, psikolojisini, dolayısıyla bebeğini olumlu etkilemez mi, sorma kocana boşver, yaptırıp olup bittikten sonra beğenir, bişey demez bence. kaydirigubbakcemile3

:roflol:

Benim esim ev isinde hic yardim etmior keske etsede bozsa biseyleri bide ben daha cicim aylarindayim canim. 4-5 aydir evliyiz bana bu gune kadar bi kere yardim etti oda ilk hamile oldugumu duydugu gunduklava:

Benim esim ev isinde hic yardim etmior keske etsede bozsa biseyleri bide ben daha cicim aylarindayim canim. 4-5 aydir evliyiz bana bu gune kadar bi kere yardim etti oda ilk hamile oldugumu duydugu gunduklava:

Allah razı olsun be kocamdan annem bazen gülüyo halimize az yede bi hizmetçi tut kendine diyo,kıyamam ben ona:jeyyar:

ana kız sen ne mıymıntıymışsın işini bilmiyon sen bi iş yaptıracaksan usulünü bilecen bak ben napıyorum mutfaktayım pilav mı tabağa koyuyorum bağırıyorum babası babası çorbalarımızı doldur bi koşu geliyo babası çatalları unutmuşuz babası miniğin acıktı böyle de bak nasıl kuzu oluyor direk söylersen yapmaz az biraz bebeği kullanıcan 2 canlı olduğunu bilsin :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…