bekleriz bizzzz sositososito
öle bı doverımmmmkııııısen yeteneksizmişsin bak elhamaraa öyle diyo beni dövemezsin ki dövemezsinkiiidelikafadulden
bız ortakız elhamrayla kıskanmaaaasanane kız beceriksiz, sanki sen örüyon
oohhh al daemon :dilcikar:
doğurucam gorursunnnnçocuk daemonu doğurur bence daemon doğuramazz... delikafadulden
kız daemon doğar doğmaz giydirip resmini çekecen ona göre..
cıbıl cıbıl ayağında bu patikler olcak..
yoksa gelir ordan söke söke geri alırım o patikleri
laelaelaelaelaeözgecay arkanda değil yanındayım vereliniortak
hehehe tmm yapıcammmm mutlaka dogar dogmaz bırılerıde catlasın hasetindenzemuszemus
ayh erken doğum yapcam ha gülmekten
daemon nolur yap süper ya
tombik baldırlarla oooy
notebook olmadan aslaaaakaydirigubbakcemile3evet evet çok güsel olur
hemşirelerin doktorların önünde onlardan rica eder giydirirsin artık kız daemonn delikafadulden delikafadulden
sonra bide müsaade ister resmini çekersin..
bide yanında notebook un olsun hastanede
hemen yüklersin görürüz delikafadulden
sağ tıklayıp picture managerde ac resmi görünüm menüsünün yanında resim var orada yeniden boyutlandır çıkar oradan istediğin boyuta ayarlayabiliyorsunnyaaa kızlar cevap yazın bana nasıl küçültcez fotoların boyutunu bi tane ekledim kocaman olduuu...
bebişimin cicilerinin fotolarını ekledim kızlar... ama ne yazıkki boyutunu yapamadım çok sinir oldum afakanlar bastı ... böyle idare edin artık bu seferlik..
herşeye de cevap herşeyee. eksik kalma..öle bı doverımmmmkııııı
bız ortakız elhamrayla kıskanmaaaa
doğurucam gorursunnnn
laelaelaelaelae
hehehe tmm yapıcammmm mutlaka dogar dogmaz bırılerıde catlasın hasetindenzemuszemus
notebook olmadan aslaaaakaydirigubbakcemile3
delikafadulden
ana kız sen ne mıymıntıymışsın işini bilmiyon sen bi iş yaptıracaksan usulünü bilecen bak ben napıyorum mutfaktayım pilav mı tabağa koyuyorum bağırıyorum babası babası çorbalarımızı doldur bi koşu geliyo babası çatalları unutmuşuz babası miniğin acıktı böyle de bak nasıl kuzu oluyor direk söylersen yapmaz az biraz bebeği kullanıcan 2 canlı olduğunu bilsin :dance:
öle bı doverımmmmkııııı
bız ortakız elhamrayla kıskanmaaaa
doğurucam gorursunnnn
laelaelaelaelae
notebook olmadan aslaaaakaydirigubbakcemile3
delikafadulden
herşeye de cevap herşeyee. eksik kalma..
boy 1 metre, dil 2 metre
herşeye de cevap herşeyee. eksik kalma..
boy 1 metre, dil 2 metre
kızlar yılbaşından sonra siteye uğramazsam anlayınki büyük ikramiye bana çıkmış ve kaçmişimkaydirigubbakcemile3
hatun selvı boylu ya hemen boyuma laf ettı sen once ıkız kıs kardesının boyun bak he ehhehehe hehehhe eh
sen faceden yenı profıl resmıme bak altındakı acıklmayıda ıyı oku=))
hatun selvı boylu ya hemen boyuma laf ettı sen once ıkız kıs kardesının boyun bak he ehhehehe hehehhe eh
sen faceden yenı profıl resmıme bak altındakı acıklmayıda ıyı oku=))
ay bak ıyı fıkır bu neysekı mobıl ınternet dıye bısey varr=)))kızlar msn ekler herkes birbirini toplu konuşma yaparız,cam da açarız,canlı canlı doğururuz valla ben o gün foruma giremezsem çatlarım ha,acaba hastanemde kablosuz net olucakmı?bence biz doğum parası,yatak parası aynı zamanda netide konuşalım
hain bebişkızlar yılbaşından sonra siteye uğramazsam anlayınki büyük ikramiye bana çıkmış ve kaçmişimkaydirigubbakcemile3
komsum kurtar benı su kıskancların elındennnheyyyyyyy ne kaytanıyonuz bakem
aman be sen kendıne bak ben zaten 0 bedendım sımdı normal standartlara geldım canımmmmevet canım haklısın aldığı kiloları bile saymıyoruzz:roflol:
saaaneeeelülülülülülüdaemon senin boy kaçç merak ettimmm:jeyyar:
hahahahaaha gördüm şimdii... ayy yolacak kızım seni, bi çıksın hele.. delikafadulden
ikizime laf yok ikizime laf yookkkk kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?