2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bebişimin cicilerinin fotolarını ekledim kızlar... ama ne yazıkki boyutunu yapamadım çok sinir oldum afakanlar bastı ... böyle idare edin artık bu seferlik..

sen yeteneksizmişsin bak elhamaraa öyle diyo beni dövemezsin ki dövemezsinkiiidelikafadulden
öle bı doverımmmmkııııı

sanane kız beceriksiz, sanki sen örüyon

oohhh al daemon :dilcikar:
bız ortakız elhamrayla kıskanmaaaa
doğurucam gorursunnnn
özgecay arkanda değil yanındayım vereliniortak
laelaelaelaelae

ayh erken doğum yapcam ha gülmekten
daemon nolur yap süper ya
tombik baldırlarla oooy
hehehe tmm yapıcammmm mutlaka dogar dogmaz bırılerıde catlasın hasetindenzemuszemus
notebook olmadan aslaaaakaydirigubbakcemile3
delikafadulden

yaaa kızlar cevap yazın bana nasıl küçültcez fotoların boyutunu bi tane ekledim kocaman olduuu...
sağ tıklayıp picture managerde ac resmi görünüm menüsünün yanında resim var orada yeniden boyutlandır çıkar oradan istediğin boyuta ayarlayabiliyorsunn

bebişimin cicilerinin fotolarını ekledim kızlar... ama ne yazıkki boyutunu yapamadım çok sinir oldum afakanlar bastı ... böyle idare edin artık bu seferlik..

ay yerim ben ya ne tatlı şeyler bu çok beğendim sağlıkla giyinsin bebeğinnn:Saruboceq:

herşeye de cevap herşeyee. eksik kalma..
boy 1 metre, dil 2 metre

Denerim ins sonuc iyi gösterir

kızlar yılbaşından sonra siteye uğramazsam anlayınki büyük ikramiye bana çıkmış ve kaçmişimkaydirigubbakcemile3

kızlar msn ekler herkes birbirini toplu konuşma yaparız,cam da açarız,canlı canlı doğururuz valla ben o gün foruma giremezsem çatlarım ha,acaba hastanemde kablosuz net olucakmı?bence biz doğum parası,yatak parası aynı zamanda netide konuşalım

herşeye de cevap herşeyee. eksik kalma..
boy 1 metre, dil 2 metre

hatun selvı boylu ya hemen boyuma laf ettı sen once ıkız kıs kardesının boyun bak he ehhehehe hehehhe eh

sen faceden yenı profıl resmıme bak altındakı acıklmayıda ıyı oku=))

kızlar yılbaşından sonra siteye uğramazsam anlayınki büyük ikramiye bana çıkmış ve kaçmişimkaydirigubbakcemile3

ben zaten oldum olası bayılırım bebise yaaakaydirigubbakcemile3

hatun selvı boylu ya hemen boyuma laf ettı sen once ıkız kıs kardesının boyun bak he ehhehehe hehehhe eh

daemon senin boy kaçç merak ettimmm:jeyyar:

hahahahaaha gördüm şimdii... ayy yolacak kızım seni, bi çıksın hele.. delikafadulden

ikizime laf yok ikizime laf yookkkk kaydirigubbakcemile3

ay bak ıyı fıkır bu neysekı mobıl ınternet dıye bısey varr=)))
hain bebişklava:
heyyyyyyy ne kaytanıyonuz bakem
komsum kurtar benı su kıskancların elındennn
evet canım haklısın aldığı kiloları bile saymıyoruzz:roflol:
aman be sen kendıne bak ben zaten 0 bedendım sımdı normal standartlara geldım canımmmm
kötükedihüso

daemon senin boy kaçç merak ettimmm:jeyyar:
saaaneeeelülülülülülü
hahahahaaha gördüm şimdii... ayy yolacak kızım seni, bi çıksın hele.. delikafadulden

ikizime laf yok ikizime laf yookkkk kaydirigubbakcemile3

hehheheeh senın kız oglumun askından hıc bısey yapmayacak kara sevdaya tutulacakkkkaydirigubbakcemile3
ıkınızın nere kayboldu gııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…