2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
elhamraaaaaaaaaaaaa özge faceden patılerımıze yorum yaptı ne yazmıss bılıyo musuunnnnnnnnn

komŞum sen de bu cumartesı yapacaĞımız
kısır partısınden bahsette
Çatlasınlarrrrrrrrrrrr

saaaneeeelülülülülülü

hehheheeh senın kız oglumun askından hıc bısey yapmayacak kara sevdaya tutulacakkkkaydirigubbakcemile3
ıkınızın nere kayboldu gııı

hee yoktu gelmiş şimdi gördüm aşağıda.. :jeyyar:
şimdi gelir verir cevaplarını ikizim..

ikiziimmm bu daemon sana kısa boylu dedi..

ben uzum boyluyum diye ona laf ediyomusum, asıl ikiz kardeşime baksaymışım..

son söz sizin sayın ikizim

kızlar bakın size ne dicem ben kız olursa adını değiştirdim elifnuna nur derler diye elifzel yaptık nasıl,yorum yazmayanın totosunu koparırım klava:

komŞum sen de bu cumartesİ yapacaĞımız
kısır partİsİnden bahsette
Çatlasınlarrrrrrrrrrrr

ahaaaa supersınn komsumm zeynep ve ukla komsum la beraber esmer komsumun muhtesem otesı kekıyle patateslı boregımızle vee yanında yıyecegımız muhtesem otesı yıyeceklerımzle bı foto cektırırız..

cumartesı uklayla agdaya gıttıkten sonra canımız yanında kendımıze adana kebap ısmarladıkk ama nasıl acıktıysak yedıkten sonra aklımıza geldı bı foto ekleyıp foruma ekleyelım dıye neyse cumartesı yaparızzzkaydirigubbakcemile3

hatun selvı boylu ya hemen boyuma laf ettı sen once ıkız kıs kardesının boyun bak he ehhehehe hehehhe eh

sen faceden yenı profıl resmıme bak altındakı acıklmayıda ıyı oku=))

aaaaa meydanı boş mu buldun sen hanımmmmklava:
iceberg gibi hatunum tamam mı. benim üstteki boyum kadar bir de yerin altında var.

yettim gariii hemen ağzının payını verdim.
benim boyumda kısa değil ortalama türk bayanı uzunluğunda :roflol:
özgecim sende olmasan beni kim koruyacaktı bu dış mihraklara karşı :1hug:

ya elhamra bende istiyorumm o patiklerden ya nasıl yapıldığını anlat yada banada banada :sinifsinif:

kıskırtma kıskırtma provakatörr seniiii-tatlicadiarzu-
kötükedihüsoklava:
:mymeka::mymeka:
kötükedihüsoklava::mymeka:
sakınn o konulara girmeyinnnn
gırelımm gırelımmm ayyyhh baska neler yapsak aceppp
kızlar bakın size ne dicem ben kız olursa adını değiştirdim elifnuna nur derler diye elifzel yaptık nasıl,yorum yazmayanın totosunu koparırım klava:
guzelmıs ortakımmm ama ne anlama gelıyo merak ettımmm
laelaelaelaelaelaelaelaelaelae elhamraa ozge faceden yazmıskıı 'hıh.. çok çirkin ' yazmıs patıkımızee o 100 tl versede satmayalım ona
yaf şu forma boylarda yazılsın yavvvv
det ordannnklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…