özgecim özbek şimdi birinizi beğenecek söyleyecek ama akşam benim fotolarımı görünce tabi ki archimim en güzeliniz diyecek
baştan söyleyeyim de sonradan üzülmeyin.kaydirigubbakcemile3
alın len ben kendim ta kendim
siz beni görseniz nutkunuz tutulur bee ayıp sölemesi turkuaz gözler sarı saçlar,minyonum işte ama face e koymam tabi resmimi kaydirigubbakcemile3
özgecaycim gözün aydin kizin geliyormus.Rabbim saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin.alın len ben kendim ta kendim
hade leyynn.. kendi tipini koy sen
siz beni görseniz nutkunuz tutulur bee ayıp sölemesi turkuaz gözler sarı saçlar,minyonum işte ama face e koymam tabi resmimi kaydirigubbakcemile3
alın len ben kendim ta kendim
kavga etmeyin ulen en güzel benim :))))))))) salka bir yana hepiniz ayrı güzelsiniz allahım sahiplerinize bagışlasın sizleri
canım benim çok teşekkür edeirm..özgecaycim gözün aydin kizin geliyormus.Rabbim saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin.
eminim öyledir elhamra. aslında kainat güzeli yarışmasından seni aryorlarmış direkt tacını vermek için de adresini bulamamışlar.:icecream:
ikiz gardaşımda aynı ben. o boy o pos o endam :roflol:
özbek son noktayı koydu. en büyük özbek bizim özbek
o patıklerı elhamra tayzesı tuğberkıme yaptıı
eminim ortakımm
vaaay ortakım yakıyosun haaa gördüm seniii
ukla, hande bebek geliyormuş, seni de tebrik ederim...alkisalkisalkis
saolun kıslarrrrrrrrropuyorumnanaktanukla tebrikler kızın oluyormuş :lepi:
mersii canımmmvaaay ortakım yakıyosun haaa gördüm seniii
facede elif zel elhamra canımmmnerden gördün laaa yalancı kaydirigubbakcemile3
askolsun özbekımmm öle demedınmıııı amaulen deoman agzındada bakla ıslanmıyor hemen yumurtlamışın beni özgemle aramı bozamazsın ulen alın patiklerinizi ne dim ben ben örerim bir kere kendim asıl beni cekemeyenler ayarlarını kontrol etsinlerlaelaelaelaelae
böööğğğ kafamçokkarıştı -tatlicadiarzu-pişman olursunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?