2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yılbaşı bana geldi diye sevinsin ne ben o geldi diye sevincem,sorun bakalım onun bana planı varmı hıh:umursamaz:

beni niye eklemediniz klava:

kızlar yılbaşında arkadaşlar gelcek sizce menu nasıl yapayım fikir verin bana yemek tarzımı olsun yoksa hamur işi terzında acık büfe gibi olsun

açık büfe tarzında yap. börekler mezeler falan
bizde evdeyiz sanırım. daha hiçbir planımız yok

kızlar ben 16+5 günlük hamileyim yei üye olduğum için özelden msj atamıyorum benide listeye eklermisiniz 24 yaşındayım 61 ile hamile kaldım bebişimde kız sat 2 eylül muhtemel d.t. 9 haziran Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Bayanlar, affınıza sığınarak bişeyler söylemek istiyorum.
Baştan şunu söyliim, derdim yeni bir polemiğe girip, sinir bozmak ya da sinirimi bozmak değil.

Benim kadınlar kulübüne üyeliğimin tek nedeni, benim gibi 2010 da bebekleri olacak, aynı dönem içinde benzer şeyleri yaşayıp, benzer sıkıntılar, benzer güzellikler , v.s. içinde bulunan kişilerle gerek dertleşmek, gerek bilmediğimi öğrenmek, gerekse de bildiklerimi, oluşan tecrübelerimi aktarabilmekti.

Açıkcası ben kadınlar kulübü diye bir siteden bile habersizdim. Bu siteyi keşfim ise, google da arattığım, birşeyler öğrenmek istediğim bir konuda , direkt bu siteye yönleniyordum. Okuduğumda insanların benimle benzer durumlar yaşadıklarında neler yaptıklarını, hangi önlemleri aldıklarını, herhangi bir konuda hangi yöntemi izlemem gerektiğini bu şekilde öğrenebildim.

Sonra baktım, 2009 ocak anneleri, şubat anneleri, ee dedim, 2010 da da yok mu, baktım, mayıs 2010 anneleri. O zaman sabırsızlıkla 2010 haziran annelerini bekledim. Baktım o da açıldı, e o zaman ben de dahil olayım dedim. Katılmayı lüzumlu gördüm.

Henüz doğru dürüt kadınlar kulübü forumlarında neler yapılıyor onu bile tam öğrenmeye vaktim olmadı, henüz doğru düzgün profil oluşturmuş bile değilim. Ama şu yazışmalara bakarsanız, lütfen kimse yanlış anlamasın, 3-4 kişi arasında geyik muhabbeti dönüyor, ciddi şeyler gözden kaçıyor. Halbuki aktif olan 19 kişi. Sizce bir gariplik yok mu?

Peki soruyorum size, şu muhabbetler, msn de, özel yazışmalarınızda facebookta olsa eyvallah ta, böyle genel bir sitede, şu yazdıklarınızdan kim, kendine ne pay çıkaracak, ne ders alacak, hangi derdine çare bulacak, hangi konuda bizleri kendine model seçecek.

Tabi ki bu forumda eğlenceli anlar da yaşanmalı, ama tüm yazışma da bundan ibaret olmamalı yanılıyor muyum?

Ben bankacıyım, iş yerinde nasıl kaçamak girdiğimi bilemezsiniz siteye, zorla geçmişten bir kaç sayfa okuyup, muhabbete dahil olayım diyorum, bakıyorum sayfalarca, beni ilgilendirmeyen sadece yazanlar arasında eğlencelik yazılar. Kızlar benim vaktim kıymetli, eminim herkesin de öyledir.

Yazdıklarımın kimseyi rahatsız etmemesini, sadece birazcık düşündürmesini dilerim.
Umarım, genele mal olacak, sohbetlerde buluşabiliriz.

beni eklemeyeni, benden habersiz daemon u ekleyeni ben hiç eklemem :dilcikar:

çişş :dilcikar:

açık büfe tarzında yap. börekler mezeler falan
bizde evdeyiz sanırım. daha hiçbir planımız yok

bizide arkadaslar cagırdı ama hıc nıyetım yok dısarıya cıkmakta pek ıcımden gelmıyo uyku problemı kalabalık gurultu dagıtamadıktan sonra ne ısım var dımı bende kımseyı cagırayımmı dıyorum ama sımdı onun ıcınde bır suru hazırlık lazım bılemedımkı ne yapsam

vallahi haklısın. ben kendi adıma özür dilerim a.s.

bende büfe tarzında düşündüm yarın ona göre alışveriş yapcam sizce neler yapıpm toplam 3 aile olcaz

neyi ekleyeyim:roflol:
beniii bılıyosun ya dımı soyadımı ama soyadımdan once bıde ulutürk ekle

hosgeldınn

Selam kızlar ara ara bakmaya çalışıyorum, bi aktım alıntı yap listem dolmuş

aaa evet mini makineden bende düşünüyorum ...benim çam. makinem. 7kiloluk nasıl doldurucam bebek giyisileriyle bekletmekde istemiyorum.....

Kızlar sizin makinelerde az çamaşır yıkama özelliği yok mu yoksa, ne diye boşuna para vereceksiniz?

kızlar bakın size ne dicem ben kız olursa adını değiştirdim elifnuna nur derler diye elifzel yaptık nasıl,yorum yazmayanın totosunu koparırım klava:

Elifzel, matmazel

Hoşgeldin Meleksultan, ben galiba tanıyorum seni. Soyadın Yılmaz mı yoksa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…