2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben deldimmmmm :))) geçmişi okim dedim ama ı ıh :))))) uzunmuş bayaaaa. çok yoruldumm.. (

eminim öyledir elhamra. aslında kainat güzeli yarışmasından seni aryorlarmış direkt tacını vermek için de adresini bulamamışlar.:icecream:

yok yanlış duymuşsun 8.harika seçtilerde ben sana yolladımkaydirigubbakcemile3

kızlar yılbaşında arkadaşlar gelcek sizce menu nasıl yapayım fikir verin bana yemek tarzımı olsun yoksa hamur işi terzında acık büfe gibi olsun

yok kız bebiş inanma
bu en güsel resmi
zümrütte fln çektirmiştir bu baksana yamuk yumuk yapılmış suratı güzel çıksın o açıdan diye lülülülülülü

ayy özbek yılbası dme bunalımdayımm benn kocişle tv karsında gecırcezz bızde.

ayyyhhh mersi şekerimm ıste herseye ragmen ıtıraf edılen bır guzellıge sahıbımmm ama allahımmmm

yakısır benım ortakıma

ana napsakta yaranamıyom
siz beni görseniz korkudan dudağınız uçuklar onun için bahsini bile yapmıyorum :roflol:face bile vermem anam ama senin şu patikleri gördüm ve çatladım yineklava:

yok kız bebiş inanma
bu en güsel resmi
zümrütte fln çektirmiştir bu baksana yamuk yumuk yapılmış suratı güzel çıksın o açıdan diye lülülülülülü

bılmedım canım 2 mp kameralı bı cep telefonuyla cekılmıs bı resımm yanı duusun bı cep telefonu bole cektıyse profesyonel resımlerde nasıl cıkarımm

bu arada biz de evdeyiz yılbasında
hiiiçbiyere gidemem dedim

ana napsakta yaranamıyom
siz beni görseniz korkudan dudağınız uçuklar onun için bahsini bile yapmıyorum :roflol:face bile vermem anam ama senin şu patikleri gördüm ve çatladım yineklava:

kız senın facen yok mu cıdden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…