KISTR KISTIRRRR :):) BEN ADRES VEREYIM SANA DİMİ ÖZGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEkötükedihüso
:roflol:sen çişsiz misin elhamra delikafadulden
ben de dün kuru fasulte yaptım..
sabahtan ıslatmıştım..
aksam düdüklüde 45 dakikada oldu valla süper oldu tam kuru.. ama dün yemeğe kuzenlere gittik..
o yuzden bugun yanına taze taze pilav yapcam
bizde snı sevıyoruz ortakımmmmbende gideyim artık kızlar
SİZİ SEVİYORUM
Kızlar ben cıkıyorm eve dÖnÜŞŞ yoluu kendınıze İİİ bakınnnn bebÇkolarımızada amaaaaaaaaaaaaaaaaaaa İİakŞamlarrr
bayılırım kuru fasulteyekaydirigubbakcemile3
türk marketlerinde yokmu tursu canim.
haklisin canim.benim türk marketi cok yakinda oldugu icin öyle bir sorunum yok. uzak olunca insan caresiz kalir.buralarda öyle kar,kis yeni eridi karlar.Varda turk marketleri bizden 50-60 kilometre uzaklikta burda kar yagmis nasil gitcez bilmem ama gittikmi gözlerim fal tasi gibi acilio valla turkiye kiymetini bilsin burda biz ariyoruz bulamiyoruzaglicam yaaaaaaaaaaaaaa
Kızlar herkese iyi akşamlar inşallah herkes iyidir teyzeleri bizim de çok tatlı bir kızımız olacakmış çok mutluyum yaa
gözün aydin canim.saglikla sihhatle kucagina alirsin.su sira kiz haberi geliyor sira kizlarda herhalde.Kızlar herkese iyi akşamlar inşallah herkes iyidir teyzeleri bizim de çok tatlı bir kızımız olacakmış çok mutluyum yaa
kaydirigubbakcemile3
Kızlar pazar günü dayanamadık gittik malum kuzenin oğlu hastaydı ama bizi merak öldürür dedik gittik vallaa
ve iki tane uzman radyolog baktı
%90 KIZIMMMMM oluyorrrrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile3zemuszemusopuyorumnanaktan
nan kaynana olamıyorum yaneee kızçeminde turşusunu kurcammmm
HAYIRLI OLSUN ESRACIM
ALLAH SALİM KUCAĞINA ALMANI NASİP ETSİN:hulya:
gözün aydin canim.saglikla sihhatle kucagina alirsin.su sira kiz haberi geliyor sira kizlarda herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?