2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar ben cıkıyorm eve dÖnÜŞŞ yoluu kendınıze ııı bakınnnn bebÇkolarımızada amaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ııakŞamlarrr

ben de dün kuru fasulte yaptım..
sabahtan ıslatmıştım..
aksam düdüklüde 45 dakikada oldu valla süper oldu tam kuru.. ama dün yemeğe kuzenlere gittik..
o yuzden bugun yanına taze taze pilav yapcam

bayılırım kuru fasulteyekaydirigubbakcemile3

görüşürüz kızlar bende cıkıyorum. öptüm hepinizi. akaşm yine gelriimm

Daemon valla kocani iyi kandirion makarnalarla, patates salatalariyla, corbalarla valla bende pek yemek yapmayi bilmiyorum Allahtan esim restorantta calisio orda yio bana is cikartmio iyyy benim kocam bitane her ne kadar bana ev isinde yardim etmesedekötükedihüso

Varda turk marketleri bizden 50-60 kilometre uzaklikta burda kar yagmis nasil gitcez bilmem ama gittikmi gözlerim fal tasi gibi acilio valla turkiye kiymetini bilsin burda biz ariyoruz bulamiyoruz aglicam yaaaaaaaaaaaaaa
haklisin canim.benim türk marketi cok yakinda oldugu icin öyle bir sorunum yok. uzak olunca insan caresiz kalir.buralarda öyle kar,kis yeni eridi karlar.

Kızlar herkese iyi akşamlar inşallah herkes iyidir teyzeleri bizim de çok tatlı bir kızımız olacakmış çok mutluyum yaa

Canım tebrik ederim çok sevindim ikimizinde kızı oluyo ne güzel Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...

HAYIRLI OLSUN ESRACIM
ALLAH SALİM KUCAĞINA ALMANI NASİP ETSİN:hulya:

gözün aydin canim.saglikla sihhatle kucagina alirsin.su sira kiz haberi geliyor sira kizlarda herhalde.

Canlarım çok sağolun amin inşallah hepimiz sağ salim kucaklarız bebeklerimizi evet şu sıra kızlar artmış ne güzelkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…