2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
buzdolabina baktim bide ne göreyim cagla tursusu hemde turkiyenin Altin bulmus gibi sevindimmafoldumben

yaaaa banada verrrrr..benim hamileliğin başından beri canım hep çağla çekiyor bak yine ağzım sulandı...banada ver nolurrrrrrrr...cokacimcoookcokacimcoook

hahahhah
ay şu patik yüzünden basımıza gelmeyen kalmadı hala patik diyoz yaaa kaydirigubbakcemile3

dimii bende öle biliyorum ama ne bileyim yine de huzursuz oldum sanki.göbeğimi sardım güzelce şalımla,çok yüksek ses olunca da kulaklarımı kapattımkaydirigubbakcemile3

Anne karnında bebek hangi sesleri duyar?
Bebek özellikle tiz sesleri duyar. Kalın sesleri de duyar ama çok iyi algılamayabilir. Bu, bebeğin kulak yapısının az gelişmiş olmasıyla alakalıdır. Bir taraftan rahim duvarının sesleri az geçirir olmasıyla ilgilidir. Bu koruyucu bir şeydir. Bebek doğduktan sonra da daha iyi duyabildiği ses, anne sesidir. Babalar da daha ince sesle konuşurlar bebekle. Bu demektir ki bilinçaltı olarak kadın sesinin daha iyi duyulduğunu biliyoruz.

Hamileliğin 16’ncı haftasında çocuğun kulakları duymaya başlar. 32’nci haftaya gelindiğinde duyduğu sesleri hatırlayabilme ve ona göre tepki gösterebilme kabiliyetine sahip olur. Zaten 32’nci haftadaki bebeğin beyin gelişimi, aynen yeni doğan gibi tamamlanmış olur.

birisi benim civcivlerime şehla demiş miş doğrumuCADIARZU

akşam gelen arkadaşlara bosuna geçmişi okumamalarını tavsiye ediyorum

Ya bilseydim valla söylemezdim hepinizin cani cekti Helal edin hakkinizi gunah bi daha yemek ismi sölemicem sustum

yaa bananeee söledin bi kere..hem ben sürekli diyom canım çağla çekiyo diye banane bana gönder..yaaaa oğlişimin pipisi eksik kalcak senin yüzünden....kötükedihüsocokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

6 aydan sonra insan cok tatli yiyormus hamileler cunku bebegin tat duyusu basliomus o aylarda bende simdi hic tatli yemek istemiorummmmm canim hic tatli istemio ama 6 aydan sonra yerim iste o zaman kilo alma zamani

hahahhah
ay şu patik yüzünden basımıza gelmeyen kalmadı hala patik diyoz yaaa kaydirigubbakcemile3
gefcekten yaaa artık sus patıkler benım oglumun hakkı
bende her zaman koşa koşa wc ye gidiyorum. 2 damla ancak geliyor deli oluyorum.

ayy çiş demeyın yaa susayım dıyorum ama uzatoyosunuz bende bı anda bı gelıyo zor yetısıyorum valla hele bıde dısarda gelınce delı oluyorumm.. gecelerıde en az ıkı kere kalkıyorumm-tatlicadiarzu-

bebeğimin duymasına az kalmış yani. babasına söyleyeyim de yakında bebekle konuşmaya başlasın.
sonra çocuğum kim bu yabancı demesin.

teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…