buzdolabina baktim bide ne göreyim cagla tursusu hemde turkiyenin Altin bulmus gibi sevindimmafoldumben
:roflol::roflol::roflol:
bu laf nerden aklına geldi esmer
:kedi:
kandırmayın beni bemafoldumben
buzdolabina baktim bide ne göreyim cagla tursusu hemde turkiyenin Altin bulmus gibi sevindimmafoldumben
hadiordan artık elhamrada facede patıgın altındakı yorumları okusunda gorsunpatıgımın gozune bılem laf ettınnnama ben de üzüldümm mafoldumben
kandırmayın beni bemafoldumben
dimii bende öle biliyorum ama ne bileyim yine de huzursuz oldum sanki.göbeğimi sardım güzelce şalımla,çok yüksek ses olunca da kulaklarımı kapattımkaydirigubbakcemile3
sen çişsiz misin elhamra delikafadulden
sen çişsiz misin elhamra delikafadulden
hadiordan artık elhamrada facede patıgın altındakı yorumları okusunda gorsunpatıgımın gozune bılem laf ettınnn
inanma onlara ortakımmm sen davsanımı ör benımm bende senın bebısıne atkı orcem kısın usumesınnn
dimii bende öle biliyorum ama ne bileyim yine de huzursuz oldum sanki.göbeğimi sardım güzelce şalımla,çok yüksek ses olunca da kulaklarımı kapattımkaydirigubbakcemile3
sidikli naciyeler siziiii
abooow bendeki çiş kimsede yok kuşumkaydirigubbakcemile3
Ya bilseydim valla söylemezdim hepinizin cani cekti Helal edin hakkinizi gunah bi daha yemek ismi sölemicem sustum
birisi benim civcivlerime şehla demiş miş doğrumuCADIARZU
gefcekten yaaa artık sus patıkler benım oglumun hakkıhahahhah
ay şu patik yüzünden basımıza gelmeyen kalmadı hala patik diyoz yaaa kaydirigubbakcemile3
bende her zaman koşa koşa wc ye gidiyorum. 2 damla ancak geliyor deli oluyorum.
Anne karnında bebek hangi sesleri duyar?
Bebek özellikle tiz sesleri duyar. Kalın sesleri de duyar ama çok iyi algılamayabilir. Bu, bebeğin kulak yapısının az gelişmiş olmasıyla alakalıdır. Bir taraftan rahim duvarının sesleri az geçirir olmasıyla ilgilidir. Bu koruyucu bir şeydir. Bebek doğduktan sonra da daha iyi duyabildiği ses, anne sesidir. Babalar da daha ince sesle konuşurlar bebekle. Bu demektir ki bilinçaltı olarak kadın sesinin daha iyi duyulduğunu biliyoruz.
Hamileliğin 16’ncı haftasında çocuğun kulakları duymaya başlar. 32’nci haftaya gelindiğinde duyduğu sesleri hatırlayabilme ve ona göre tepki gösterebilme kabiliyetine sahip olur. Zaten 32’nci haftadaki bebeğin beyin gelişimi, aynen yeni doğan gibi tamamlanmış olur.
Anne karnında bebek hangi sesleri duyar?
Bebek özellikle tiz sesleri duyar. Kalın sesleri de duyar ama çok iyi algılamayabilir. Bu, bebeğin kulak yapısının az gelişmiş olmasıyla alakalıdır. Bir taraftan rahim duvarının sesleri az geçirir olmasıyla ilgilidir. Bu koruyucu bir şeydir. Bebek doğduktan sonra da daha iyi duyabildiği ses, anne sesidir. Babalar da daha ince sesle konuşurlar bebekle. Bu demektir ki bilinçaltı olarak kadın sesinin daha iyi duyulduğunu biliyoruz.
Hamileliğin 16’ncı haftasında çocuğun kulakları duymaya başlar. 32’nci haftaya gelindiğinde duyduğu sesleri hatırlayabilme ve ona göre tepki gösterebilme kabiliyetine sahip olur. Zaten 32’nci haftadaki bebeğin beyin gelişimi, aynen yeni doğan gibi tamamlanmış olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?