2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben artık yanıma su koyuyorum yatarken. her gece wc ye kalkıp yatağa gelincede suyumu içiyorum. sonra gene aynı fasıl delikafadulden
böyle bir kısır döngü içine girdik
ben de oyle yapiyordum gecen haftaya kadar ama saolsun gorumcemin cocuklari bize gelmisti.benim de suyum orda duruyo.suyu alin evi sulayin siz,mobilyami,divarlarmi mahv ettiler.tabi gittiler ama bende bir fobi yarandi.korkuyorum artik suyu oraya koymaya :)))))))

Tursu tursu dediniz canim tursu cekti offf burda turkiyeninki gibi tursu yokki buranin tursulari tatli ahhhh canim turkiyem simdi trde olcaktim valla tum gunumu carsida yemekle gecirirdim

ben de tatli olan tursulari daha cok seviyorum.:))

yaa bananeee söledin bi kere..hem ben sürekli diyom canım çağla çekiyo diye banane bana gönder..yaaaa oğlişimin pipisi eksik kalcak senin yüzünden....kötükedihüsocokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

Yaaa valla bilmiordum iste siseyle yolliyayim sana ama burda hic yokki benim yasadigim yerde bi tane turk dukyani var oda 1 saatlik yol canim hakkini helal et ya aklim kaldi

ayy kızlar ben kalkıyım artık yerımden ne yemek yapıcaksam bı bakınayım ne var evde dıye ne yapsamkı hemencık olcak bıseyler

bebeğimin duymasına az kalmış yani. babasına söyleyeyim de yakında bebekle konuşmaya başlasın.
sonra çocuğum kim bu yabancı demesin.

arkadaşım 2 ay önce doğum yaptı hastaneye gittik,bebek tepkisiz yatıyordu,taki babası gelinceye kadar,oğlum geldin mi sen dünyaya dedi,gözlerini açıp bakışlarını sesin geldiği yere çevirdi,15.haftadan itibaren her akşam konuşmuş bebeğiyle...sesi tanıdı fırlama...o günden beri benim kocişte hergün muhabbette bebeğimizle,aynı tepkiyi verir dimi diyor... bakalım biizmkide tanıyacak mı babasını

bende dışarıda gideceğim mekanları tuvaletine göre seçiyorum. tuvaleti yoksa ya da güzel değilse gitmiyoruzşakkıdı

ayy kızlar ben kalkıyım artık yerımden ne yemek yapıcaksam bı bakınayım ne var evde dıye ne yapsamkı hemencık olcak bıseyler

kız daha iştn cıkalı kac gun oldu hemen ev hanımı moduna gırdın yafss bnde evmde otrmk ıstyrm daha gıtcm yemek yapcm oooooooooooooo yeemgn adıda yok

ben de dün kuru fasulte yaptım..
sabahtan ıslatmıştım..
aksam düdüklüde 45 dakikada oldu valla süper oldu tam kuru.. ama dün yemeğe kuzenlere gittik..
o yuzden bugun yanına taze taze pilav yapcam

makarna diyecem yine.. olmayacak

ayy valla ne zamndır yapmıyorum aslında heralde 1 hafta oldu makarna yapayım domateslı bıde canım mantar ıstedı kasarlı kasarlı guzel olur ama bunlar doyurmazkı ne corbası yapsam yanına aa yada patates salatası yapayım bole cakma yemeklerle kandırıyım kocısı o da bayılır zatenn

bende gideyim artık kızlar
SıZı SEVıYORUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…