2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok kuşum burada gerildik ya boşu boşuna dün..
neyse geçmiş gerginliğim artık
yılbasını düşünüyom delikafadulden

anladım canım merak ettim şimdi neler olduğunu neyse deşmeyeyim de yeniden gerilmeyin ben bi ara fırsat bulursam bakarım dünkü konuşmalara saat kaç civarına bakayım :)

gözün aydın şekerim

sağol esmercim a.s.

hayırlı olsun archimim,sevindim..

ee kızlar napcaksınız yılbaşında?planı olan var mı? yoksa evde pijama partisi mi:)

hoşgeldinn a.s.

yılbaşında ptt yapacağız. pijama terlik televizyondelikafadulden
hiç dışarı çıkıp bir yerlere gidesim yok. kayınvalidemler çağırıyor ama onlara her zaman gidiyoruz. yılbaşında da gitmeyiverelim.

bu arada ben 4 kilo almıştım 1 kilo vermişim. bebiş iyidir inşallah gelişim olarak. bende bugün sağlıkocağına gidip kaydımı yaptıram bide kalbini dinleteyim dedim ama geçmişte okudum az önce 18 haftadan önce duyulmuyomuş öylemi sağlık ocaklarında ultrasonda yok

yılbasında evdeyiz biz..
çam ağacımızı süsledik, yanına oyuncak kocaman kardan adamımızı koyduukk. o gün evide süsleyecez..
cips kuruyemiş mezeler fln alacaz..
3-4 arkadaşımız da gelecek.
oyunlar fln oynayacaz işte zevkli olur sanırım delikafadulden
hiç biyere gidecek halim yoktu valla

anladım canım merak ettim şimdi neler olduğunu neyse deşmeyeyim de yeniden gerilmeyin ben bi ara fırsat bulursam bakarım dünkü konuşmalara saat kaç civarına bakayım :)
hehehe
akşama bak canım
16.30-17.30 civarlarıydı sanırım kaydirigubbakcemile3

Özgemmmmmmmm sensiz buluşma olurmu yaaaaa Kesinleştimi sizin eğitim . Sen eğitim birimindekileri bi sıkıştır Tarih kesinleşince ilk sana haber versinler olmadı bir tarihi değiştirelim dicem ama diğer arkadaşlarada sormak lazım tabi.

evet kışın içtende giydirirlir. benim aldığımda morlu pembeli çizgili resimli çok hoşlar ya.

akşam tüm aldıklarımı çekyatın üstüne dizdim yatana kadar seyrettim valla.

bide hem fenerbahçeli hemde galatasaraylı çorap aldım çok şeker ya . bizim babamız gs. ben fb. artık bir ayağına fb diğer ayağınada gs giydiririz. benim kendi babamda diyor çocukda beşiktaşlı olsun tam takım olursunuz evde diyor :roflol:

amanınnn amanınnn olamazzz.
mutlaka gelmen lazım pancar turşusunu nasıl veririm ben sana yoksa delikafadulden

İyiki hatırlattın saat 10 meyvemi yemeyi unutmuşum, yiyiim bari :)

Tebrik ederim archimim sonuçlarınız çok güzel çıkmış

ee kızlar napcaksınız yılbaşında?planı olan var mı? yoksa evde pijama partisi mi:)

a.s.

Benim koca ilk önce yazlığa gideriz, başbaşa romantik bi yılbaşı geçiririz dedi. Sonra yemedi galiba vazgeçtim soğukta bebeğimi üşütmem diye tutturdu. Yani anlayacağınız evde karı koca pijama partisi :)

yaa sorma valla çok üzgünüm yaa.. senağlama
dur bi arayam da sorayım son durumu..
şimdi o kdr insan ayarladı kendini ya benim için değiştirilmez ki mafoldumben

evet ben de pazartesi sabahı gittim sağlık ocağına 18 haftadan önce dinleyemeyiz dediler, oysa ki 10 haftalıkken bile doktorum dinlemişti.

sağol melmea insanı geriyor bu testler.
neyse epey rahatladım sonuçları alınca.

amanınnn amanınnn olamazzz.
mutlaka gelmen lazım pancar turşusunu nasıl veririm ben sana yoksa delikafadulden
ay bilmiyorummmmmmmm mafoldumben

şimdi aradım sordum..
9-10 ve 17 aralık kesin gibi birşey dediler..
işte hastanenin sahibine de sunacaklarmış bunu.. kabul edilirse dediler ama büyük ihtimal kabul edilir..
neyse artık birdahakine gelirim mafoldumben

yaa sorma valla çok üzgünüm yaa.. senağlama
dur bi arayam da sorayım son durumu..
şimdi o kdr insan ayarladı kendini ya benim için değiştirilmez ki mafoldumben

Valla be ertelemeye razıyım sen önce kesin tarihi öğren olmadı buluşma topiğinde oylama yaparız :)

bende erteleyebilirim buluşmayı ama diğer arkadaşlarada sormak lazım
sen önce kesinleştir de bu topllantı tarihlerinizi. sonra kesin konuşalım olar mı bebeğemmm

Valla be ertelemeye razıyım sen önce kesin tarihi öğren olmadı buluşma topiğinde oylama yaparız :)

olmadı 1 ay sonra fln tekrar ayarlarız yine buluşuruz mafoldumben
evet bunlr bi kesinleştirse..
kesin sok dk. kesinleştirir gıcıklar..
poff..
keşke bu pazar fln buluşuyor olsaydık :çok üzgünüm:

biz yılbaşını izmirde geçireceğiz nasipse... hayatımızda ilk defa bi yerden rezervasyon yaptırdık eğleneceğiz bakalım.. nasıl olacak? zaten bundan sonrada bebişle biraz zor artık bizimkisi ilk ve son olur herhalde.. kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…