yok kuşum burada gerildik ya boşu boşuna dün..
neyse geçmiş gerginliğim artık
yılbasını düşünüyom delikafadulden
gözün aydın şekerim
hayırlı olsun archimim,sevindim..
ee kızlar napcaksınız yılbaşında?planı olan var mı? yoksa evde pijama partisi mi:)
hoşgeldinn a.s.
heheheanladım canım merak ettim şimdi neler olduğunu neyse deşmeyeyim de yeniden gerilmeyin ben bi ara fırsat bulursam bakarım dünkü konuşmalara saat kaç civarına bakayım :)
ya kızlar bişey diyecem..
fena bişi öğrendim..
10 ocak buluşmasıyla ilgili :sinifsinif:
bizim burada işte kalite iyileştirme kurulu var işte biliyorsunuz her cumartesi erkenden toplantısına geliyorum.. bütün yöneticilerin toplanıp sorunların fln konusuldugu bi kurul.
geçenlerde oradan bir iki kişi arasında tartışma cıktı
genel midir de dedi ki daha buradakiler doğru düzgün iletişim kuramıyor önce onu öğrenmeniz lazım dedi.
eğitim bölümündekilere eğitim ayarlayın bu kurul için dedi.
bunlar da konaklamalı bir hafta sonu, cumartesi gidilecek, o gece kalınacak pazar akşam dönülecek..sonraki pazar da günübirlik tekrar gidilecek bi organizasyon ayarlıyor.
toplam 3 gün.
demezler mi 9-10 ocak olabilir büyük ihtimalle ilk gidiş diye..
valla yıkıldıgımın resmidir.
ay naapcam ben yaa sizin yanınıza gelmek istiyorummmm :1no2:
Değiştirirler tabili zaten onları paketlemek kolay onlar halleder sen merak etme.ama çok cırlarsada üzülme en kötü kışıniçine giydirirsin. Bende pazar günü aldım 7 li body morlu pembeli çok şekerler
ya kızlar bişey diyecem..
fena bişi öğrendim..
10 ocak buluşmasıyla ilgili :sinifsinif:
bizim burada işte kalite iyileştirme kurulu var işte biliyorsunuz her cumartesi erkenden toplantısına geliyorum.. bütün yöneticilerin toplanıp sorunların fln konusuldugu bi kurul.
geçenlerde oradan bir iki kişi arasında tartışma cıktı
genel midir de dedi ki daha buradakiler doğru düzgün iletişim kuramıyor önce onu öğrenmeniz lazım dedi.
eğitim bölümündekilere eğitim ayarlayın bu kurul için dedi.
bunlar da konaklamalı bir hafta sonu, cumartesi gidilecek, o gece kalınacak pazar akşam dönülecek..sonraki pazar da günübirlik tekrar gidilecek bi organizasyon ayarlıyor.
toplam 3 gün.
demezler mi 9-10 ocak olabilir büyük ihtimalle ilk gidiş diye..
valla yıkıldıgımın resmidir.
ay naapcam ben yaa sizin yanınıza gelmek istiyorummmm :1no2:
gunaydn dedık kıslar cevap gelmedı oara işe dalmışm yaniii yuoksa dalardım muhabbeete buarada işyerıme koca poşetle geldım dukkan actım burda havucmdan bıskuvılerıme kdr vrbendn baska herkes yıyor ama opuyorumnanaktan
merhaba bayanlar doktordan geldim .2 li testimin sonuçlarını aldım
trisomy 21 için tahmin edilen risk 1/ 15135
trisomy 13 /18 riski 1/28943 çıktı
doktorum bir sorun olmadığını söyledi:sm_cool:
2 hafta sonra da 3 lü testin bazılarını yaptıracağım.
2 li yi atlattık hayırlısıyla.
ee kızlar napcaksınız yılbaşında?planı olan var mı? yoksa evde pijama partisi mi:)
a.s.
yaa sorma valla çok üzgünüm yaa.. senağlamaÖzgemmmmmmmm sensiz buluşma olurmu yaaaaaKesinleştimi sizin eğitim . Sen eğitim birimindekileri bi sıkıştır Tarih kesinleşince ilk sana haber versinler olmadı bir tarihi değiştirelim dicem ama diğer arkadaşlarada sormak lazım tabi.
bu arada ben 4 kilo almıştım 1 kilo vermişim. bebiş iyidir inşallah gelişim olarak. bende bugün sağlıkocağına gidip kaydımı yaptıram bide kalbini dinleteyim dedim ama geçmişte okudum az önce 18 haftadan önce duyulmuyomuş öylemi sağlık ocaklarında ultrasonda yok
ay bilmiyorummmmmmmm mafoldumben
amanınnn amanınnn olamazzz.
mutlaka gelmen lazım pancar turşusunu nasıl veririm ben sana yoksa delikafadulden
yaa sorma valla çok üzgünüm yaa.. senağlama
dur bi arayam da sorayım son durumu..
şimdi o kdr insan ayarladı kendini ya benim için değiştirilmez ki mafoldumben
İyiki hatırlattın saat 10 meyvemi yemeyi unutmuşum, yiyiim bari :)
nasıl yani duzenli yemek saatinmi var yoksaaaaa?
n
ay bilmiyorummmmmmmm mafoldumben
şimdi aradım sordum..
9-10 ve 17 aralık kesin gibi birşey dediler..
işte hastanenin sahibine de sunacaklarmış bunu.. kabul edilirse dediler ama büyük ihtimal kabul edilir..
neyse artık birdahakine gelirim mafoldumben
Valla be ertelemeye razıyım sen önce kesin tarihi öğren olmadı buluşma topiğinde oylama yaparız :)
Valla be ertelemeye razıyım sen önce kesin tarihi öğren olmadı buluşma topiğinde oylama yaparız :)
amanınnn amanınnn olamazzz.
mutlaka gelmen lazım pancar turşusunu nasıl veririm ben sana yoksa delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?