2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende bugün ev hanımı değilim eşime yardıma geldim. ama buradan da çıkmıyorum nasıl yardım etmekse buzemuszemus

hoş ben evde sıkılıyorum diye gel yardıma dedi yardıma ihtiyası olduğundan değilde

rapunzel özlediysen bebişi git valla
kendi doktoruna gitsen bişi dermi ki içim rahat değil fln deyip gitsen

valla ben kafam estiği zaman gidiyorum dktrumda bişeycik demiyo zaten bebişini özledikçe çıkp çıkıp gel diyo listemi yapıp gidiyorumm bu cumartesi gidicam inşallah turkbayragi

selam kızlar dün zaten yoğundun size bir şeyler yazayım diye niyetlenmiştimki maalesef amcamın vefat haberini aldımmafoldumbenbabamın ikiz kardeşi,iksinide kaybettimmafoldumbenbugün almanyadan cenazesi geliyor yarın memlekete gidicek.. annemle abimde gidiyor ama beni götürmüyolar dün çok kötüydüm ağlamaktan gözlerim davul gibi müdürüm işe gelme bir kaç gün dedi erken çıktım sonra...
bugün evdeyim birazdan annemlerin yanına gideceğim.. yarın işe giderim..

başın sağolsun uklacım.:gitme:

başın sağolsun canım rabbim rahmet eylesin mekanı cennet toprağı bol suali kolay geçsin sizlere can sağlığı versin fazla kendini yıpratma iki canlısın bebeğinide düşün birtanem:teselli:

Canım benimmmmmmm başın sağolsun nekadar üzme kendini desekte faydasız bilirim. Ama en azından çok yıpratma kendini olurmu. Amcanın mekanı cennet olsun allah sabır versin.

canım başın sağolsun ya ne desek boş.. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah..

Başın sağolsun uklacığım, mekanı cennet olsun.

başın sağolsun canım Allah sabır versin..

canım başın sağolsun... kendini çok üzmemeye çalış :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…