2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hakikaten de zor oluyor, ben ancak 2 hafta 3 gün dayanabildim, dün akşam yolumun üzerindeki bi hastaneye uğrayıp ultrasonda bebeğimin kalp atışlarını görünce inanılmaz rahatladım. En azından hereketlerini hissetmeye başlasak herhalde bu kadar endişelenmeyeceğiz.

kaç rapum kaç bişi olmaz ne olacak. bende duramıyorum gitmemek için vallaha. pazartesi benim kontrol o gün 3lü yapılacak olmasa şimdiden giderdim bende

bır defa mahsusu kacacam boyle olmayack:gitme:

gunaydınn..

ukla basın sagolsun canım. gıdemedıgın ıcın uzgunsun sanırım ama galıba dogru olan bu canım.. mekanı cennet olsun.

Ukla başın sağ olsun. Ben de 2 sene önce birden kaybettim amcamı.Acısını çok ii bilirim .Allah sabır versin...

Bende dün gece bebişimi düşünmekten doğru düzgün uyuyamadım. Bende öğlen gidip burdaki hastanelerden birine kontrol ettirsem mi diye düşünmüyor değilim valla. Dediğin gibi şu hareketleri bi hissedebilsek süper olacak.

evet ya ben de hissetmek istiyorum artık bir an önce.. depiklerini hissetsek de rahatlasak

başın sağolsun uklacığım
çok acı ama sabretmek lazım
gitmemekle en doğrusunu yaptın canım
sende burdan dua edersin mekanı cennet olsun inşallah

daemon günaydın hoşgeldin

tamam debbik istiyorsan ben sana atarım özgecay :roflol:

günaydın daemoşşşş hoşgeldiinnnna.s.

günaydınn tekrardaan hosbuldukk.. ya kızlar ben sabhları nedwen mutsuz uyanıyorum sankı gece cok kotu seyler olmus gıbı bılmedıgım bıseyler dolasıyo sankı beynımde ıcım bı huzursuz mutsuz oluyo uyandıgımda..

bu arada evdekı hanımlar hergun kanal 1 de anne olunca anladım programı var 11.30 da her turlu konu ııcn uzman gelıyo her gun farklı bı konu ıslıyolar bı yandan bakının derımm

:roflol:
sen çok uzaktasın atamazsın..
hem önce kocana at da dondurma yiyebilesin kaydirigubbakcemile3

evet ya haklısın ama atamıyorum bi ara atmaya çalıştım ayak bileğimden bir tuttu kitlendim yaf bu erkekler niye bu kadar güçlü klava:

dün aynı şeyi daha önce doğum yapmış bi arkadaşıma söyledim "o zaman da, bi süre bebek hareket etmeyince aa acaba niye hareket etmiyo bi sorun mu var diye endişeleniyosun" dedi..anlicanız hamileleiğin 9 ayı endişe..bunun yanında heyecan ve umut tabii :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…