dondurmalı ye dondurmalı.. kaymaklı dondurma :jeyyar:
benim eşim dondurma kattiyen yasak diyo soğuk alırmışım uffff ama benim canım istiyo geçen gizlice marketten istettirdim acımadan çöpe attı bende yemiycam sende diyo yazık değilmi bana arkadaşlar senağlama
bence bişi demez..yannız çoğu kişi ilk defa bebeğinden uzak kalıyo sanırım..yani 15 günlük kontrollerden aylık kontrollere geçince..ben de dahil herkeste bi endişe..perşembe kontrolüm var hem tedirgin hem sabırsızım..
kaç rapum kaç bişi olmaz ne olacak. bende duramıyorum gitmemek için vallaha. pazartesi benim kontrol o gün 3lü yapılacak olmasa şimdiden giderdim bende
bır kez yasadım bebgımın kalp atımının durmasını sankı yenıden olcakmıs sanıyorum..valla bende kendimi zor tutuyorum ama başka doktora gitmeyeceğim.
bir de sıpa gene dötünü dönerse param boşa gidecek. o yüzden bekleyeceğim
donsun yeterkısırnaşık şey
sadece pıt pıt kalp atımını duyayım oglumun:gitme:
o bana yeter
rapunzel özlediysen bebişi git valla
kendi doktoruna gitsen bişi dermi ki içim rahat değil fln deyip gitsen
kendı dr cok yogun ozgecım almazkı..randevuusuz hasta almıyor:gitme:
kendı hastasıda olsanda...ogleden sonrada dogum olursa durmuyor yerınde:gitme:
ogleden sonra ıhnaet etcem dr napayımCADIARZU
ısın kotu yanı kıme gıdecem onu bılmıyorum:gitme:
gıdecem dr demesmı bebek bu kadr olmus aklına yenımı dustu dr gelmek:kedi::kedi:
amaan ertık yaz kış dondurma yeniyor..benim eşim dondurma kattiyen yasak diyo soğuk alırmışım uffff ama benim canım istiyo geçen gizlice marketten istettirdim acımadan çöpe attı bende yemiycam sende diyo yazık değilmi bana arkadaşlar senağlama
bizim ev sıcak o yuzden dondurma yiyebiliyorum soğukta zaten canım istemez.
hem üstüne su içersin bişi olmaz..
HAkiakten de zor oluyor, ben ancak 2 hafta 3 gğn dayanabildim, dün akşam yolumun üzerindeki bi hastaneye uğrayıp ultrasonda bebeğimin kalp atışlarını görünce inanılmaz rahatladım. En azından hereketlerini hissetmeye başlasak herhalde bu kadar endişelenmeyecez.
bır defa mahsusu kacacam boyle olmayack:gitme:
amaaan derse desin..bır kez yasadım bebgımın kalp atımının durmasını sankı yenıden olcakmıs sanıyorum..
o bana yeter
gıdecem dr demesmı bebek bu kadr olmus aklına yenımı dustu dr gelmek:kedi::kedi:
sen de uydur bişi.. de ki burada yaşamıyorum ben.. doktorum uzakta.. ama içim rahat etmedi bebegim iyi mi acaba diye gelmek istedim :jeyyar:
bır kez yasadım bebgımın kalp atımının durmasını sankı yenıden olcakmıs sanıyorum..
o bana yeter
yaf niye öyle desin dktrum yerinde yoktu ama ben bebeğimin kalp atışlarını duymak istiyorum içim rahat değil de hiçbirşey söylemeye hakkı yok zatennn ya bu kadar çekinmeyin senin en doğal hakkın huzursuz olursan bebeğide etkilersin haauçarak git bence
evet ya ben de hissetmek istiyorum artık bir an önce.. depiklerini hissetsek de rahatlasakBende dün gece bebişimi düşünmekten doğru düzgün uyuyamadım. Bende öğlen gidip burdaki hastanelerden birine kontrol ettirsem mi diye düşünmüyor değilim valla. Dediğin gibi şu hareketleri bi hissedebilsek süper olacak.
evet ya ben de hissetmek istiyorum artık bir an önce.. depiklerini hissetsek de rahatlasak
tamam debbik istiyorsan ben sana atarım özgecay :roflol:
günaydın daemoşşşş hoşgeldiinnnna.s.
başın sağolsun uklacığımselam kızlar dün zaten yoğundun size bir şeyler yazayım diye niyetlenmiştimki maalesef amcamın vefat haberini aldımmafoldumbenbabamın ikiz kardeşi,iksinide kaybettimmafoldumbenbugün almanyadan cenazesi geliyor yarın memlekete gidicek.. annemle abimde gidiyor ama beni götürmüyolar dün çok kötüydüm ağlamaktan gözlerim davul gibi müdürüm işe gelme bir kaç gün dedi erken çıktım sonra...
bugün evdeyim birazdan annemlerin yanına gideceğim.. yarın işe giderim..
daemon günaydın hoşgeldin
tamam debbik istiyorsan ben sana atarım özgecay :roflol:
günaydın daemoşşşş hoşgeldiinnnna.s.
nar yiyenin bebeği de güzel olurmuuuşşş :1rolleyes:
.
ahaaa bu haberi duyduğuma sevindim.
2 kasa nar alayım akşama :roflol:
:roflol:
sen çok uzaktasın atamazsın..
hem önce kocana at da dondurma yiyebilesin kaydirigubbakcemile3
dün aynı şeyi daha önce doğum yapmış bi arkadaşıma söyledim "o zaman da, bi süre bebek hareket etmeyince aa acaba niye hareket etmiyo bi sorun mu var diye endişeleniyosun" dedi..anlicanız hamileleiğin 9 ayı endişe..bunun yanında heyecan ve umut tabii :asigim:Bende dün gece bebişimi düşünmekten doğru düzgün uyuyamadım. Bende öğlen gidip burdaki hastanelerden birine kontrol ettirsem mi diye düşünmüyor değilim valla. Dediğin gibi şu hareketleri bi hissedebilsek süper olacak.
amaaan derse desin..
sen de uydur bişi.. de ki burada yaşamıyorum ben.. doktorum uzakta.. ama içim rahat etmedi bebegim iyi mi acaba diye gelmek istedim :jeyyar:
özge senden korkulur 2 dakkada yalanı uydurdun :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?