D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
-
- #21.641
ahaaa bu haberi duyduğuma sevindim.
2 kasa nar alayım akşama :roflol:
al tabı sana benzemesın bebek nar la felan guzellesır belkı:ecrin_bebek:
ahaaa bu haberi duyduğuma sevindim.
kızz sonra kırmızı kafa olmasın senin bebek delikafaduldendelikafadulden-tatlicadiarzu-
slm kızlar ne haber nasılsınız bakalım bugün...
günaydınn tekrardaan hosbuldukk.. ya kızlar ben sabhları nedwen mutsuz uyanıyorum sankı gece cok kotu seyler olmus gıbı bılmedıgım bıseyler dolasıyo sankı beynımde ıcım bı huzursuz mutsuz oluyo uyandıgımda..
bu arada evdekı hanımlar hergun kanal 1 de anne olunca anladım programı var 11.30 da her turlu konu ııcn uzman gelıyo her gun farklı bı konu ıslıyolar bı yandan bakının derımm
kızz sonra kırmızı kafa olmasın senin bebek delikafaduldendelikafadulden-tatlicadiarzu-
kırmızı kafa mı alllahhhhhhhhhh ben yandım günde 4 ya da 5 tane havuç yiyorum benim oğluşum turuncumu olucakkmafoldumben
archimim biri bana böyle dese
cinayet işlerdim valla
seni bilemem ama yasakkelimeyasakkelime
bizim gibi izleyemeyenlere de bişeyler anlatırsınız artık yerimsenibengünaydınn tekrardaan hosbuldukk.. ya kızlar ben sabhları nedwen mutsuz uyanıyorum sankı gece cok kotu seyler olmus gıbı bılmedıgım bıseyler dolasıyo sankı beynımde ıcım bı huzursuz mutsuz oluyo uyandıgımda..
bu arada evdekı hanımlar hergun kanal 1 de anne olunca anladım programı var 11.30 da her turlu konu ııcn uzman gelıyo her gun farklı bı konu ıslıyolar bı yandan bakının derımm
ani ve şiddetli tansiyon düşüşünden öbür tarafa gitmezsen bebeğin de güzel olur :roflol:ahaaa bu haberi duyduğuma sevindim.
kırmızı kafa mı alllahhhhhhhhhh ben yandım günde 4 ya da 5 tane havuç yiyorum benim oğluşum turuncumu olucakkmafoldumben
:roflol::roflol::roflol:
özge senden korkulur 2 dakkada yalanı uydurdun :jeyyar:
selam kızlar dün zaten yoğundun size bir şeyler yazayım diye niyetlenmiştimki maalesef amcamın vefat haberini aldımmafoldumbenbabamın ikiz kardeşi,iksinide kaybettimmafoldumbenbugün almanyadan cenazesi geliyor yarın memlekete gidicek.. annemle abimde gidiyor ama beni götürmüyolar dün çok kötüydüm ağlamaktan gözlerim davul gibi müdürüm işe gelme bir kaç gün dedi erken çıktım sonra...
bugün evdeyim birazdan annemlerin yanına gideceğim.. yarın işe giderim..
Sıkma canım kendini, hormonlardan dolayı gece acayp rüyalar görüyoruz, sonra da onun etkisi altında kalıyoruz. Aslında erken kalkınca bu mutsuz haller azalıyor sırnaşık şey. Benim anne hergün o programı izleyip bana rapor veriyor.
günaydınn tekrardaan hosbuldukk.. ya kızlar ben sabhları nedwen mutsuz uyanıyorum sankı gece cok kotu seyler olmus gıbı bılmedıgım bıseyler dolasıyo sankı beynımde ıcım bı huzursuz mutsuz oluyo uyandıgımda..
sana bebeklik fotolarımı göndereceğim daemon. o zaman bu sözlerinden utanacaksın. :jeyyar:
zaten ya kırmızı olacak ya turuncu. habire portakal nar yiyorum. başka alternatifi kalmadı garibimin kaydirigubbakcemile3
archimim biri bana böyle dese
cinayet işlerdim valla
seni bilemem ama yasakkelimeyasakkelime
ben güzelliğime güveniyorum esmercim o yüzden bu tür polemiklere girmeyeceğim
bunların hepsi komplo naniknanik
ya kızlar benim karnım ağrıyor.. sebebini anlamıyorum
gaz sancısı qibide qelmiyor ama yan boşluklarımda ağrıyor..
acaba üşütmüş olabilirmiyim?
evet ya haklısın ama atamıyorum bi ara atmaya çalıştım ayak bileğimden bir tuttu kitlendim yaf bu erkekler niye bu kadar güçlüklava:
bende her gece kötü rüyalar görüyorum ve sabahları mutsuz uyanıyorum hemen aklıma topik geliyor gülüyorum çıbığımı alıp koşa koşa pc karşısına oturuyorum bütün stresim gidiyor valla terapi gibisiniz arkadaşlarkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?