2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sıkma canım kendini, hormonlardan dolayı gece acayp rüyalar görüyoruz, sonra da onun etkisi altında kalıyoruz. Aslında erken kalkınca bu mutsuz haller azalıyor sırnaşık şey. Benim anne hergün o programı izleyip bana rapor veriyor.

günaydın koca göbekler,ben geldiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm

bizim gibi izleyemeyenlere de bişeyler anlatırsınız artık yerimseniben

ya kızlar benim karnım ağrıyor.. sebebini anlamıyorum
gaz sancısı qibide qelmiyor ama yan boşluklarımda ağrıyor..
acaba üşütmüş olabilirmiyim?

canım başın saolsun. ne kadar sölesekde bunlar boş gelır ama senın güçlü olman gerekiyor bebeğin için.allah rahmet eylesin.

hadı ruya gordugum geceler neyse normaldır dıyorum pazar gunu ne gorduysem hıckıra hıckıra aglayarak uyandım esım zor susturmus benı. ama hep öle nedense son gunlerde erken kal duzelır dıyosun hee denesemmıı:sinifsinif:

bende her gece kötü rüyalar görüyorum ve sabahları mutsuz uyanıyorum hemen aklıma topik geliyor gülüyorum çıbığımı alıp koşa koşa pc karşısına oturuyorum bütün stresim gidiyor valla terapi gibisiniz arkadaşlarkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

bende hep kötü rüyalar qörüyorum yaa rüyamda çok ağladğımı falan qörüyorum..
acaba hamilelik psikolojisiyle mi alakalıdır yaa

ya kızlar benim karnım ağrıyor.. sebebini anlamıyorum
gaz sancısı qibide qelmiyor ama yan boşluklarımda ağrıyor..
acaba üşütmüş olabilirmiyim?

benimde sol yan boşluğum yukarıya doğru bir ağrı yapıyor fazla otrusam ve fazla ayakta durursam bunu dktruma sorucamm:uhm:

evet ya haklısın ama atamıyorum bi ara atmaya çalıştım ayak bileğimden bir tuttu kitlendim yaf bu erkekler niye bu kadar güçlü klava:

kız ben bı başldmmı kocam durduramıyor benı bebeğe bişi olr dıye gecıyor kenaraaa :):)
banada kızyr zıplayıp durma dıyee

ben daha kahvaltı yapmadım kızlar
ben bi kahvaltı yapim qeliom çok konuşmayın
okuyamıorum sonra xD

heheh eheheheh bende mı ole yapsam ama ben uyanınca pek bı suratsız keyıfsız bısey oluyorum esım genelde benım yanına bı sure yaklasmaz yenı uyanmısken ben bıle kendımden nefret edıyorum yenı uyandıgım zamnlarda..

elhamraaa ortakıımmm hosgeldınnnn sefalar getırdın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…