kırmızı kafa mı alllahhhhhhhhhh ben yandım günde 4 ya da 5 tane havuç yiyorum benim oğluşum turuncumu olucakkmafoldumben
bende sırf havucc yıyorum yaaaaaaaaaaeşm kara ben kara bzmkıde turuncu olrsa anaaaaaaaaaumm anlt dur mıllete havuc yedım ondnda dıyemzsn zemuszemus
hadı ruya gordugum geceler neyse normaldır dıyorum pazar gunu ne gorduysem hıckıra hıckıra aglayarak uyandım esım zor susturmus benı. ama hep öle nedense son gunlerde erken kal duzelır dıyosun hee denesemmıı:sinifsinif:
bende her gece kötü rüyalar görüyorum ve sabahları mutsuz uyanıyorum hemen aklıma topik geliyor gülüyorum çıbığımı alıp koşa koşa pc karşısına oturuyorum bütün stresim gidiyor valla terapi gibisiniz arkadaşlarkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
bende hep kötü rüyalar qörüyorum yaa rüyamda çok ağladğımı falan qörüyorum..
acaba hamilelik psikolojisiyle mi alakalıdır yaa
ya kızlar benim karnım ağrıyor.. sebebini anlamıyorum
gaz sancısı qibide qelmiyor ama yan boşluklarımda ağrıyor..
acaba üşütmüş olabilirmiyim?
elhamraaa ortakıımmm hosgeldınnnn sefalar getırdın
sana bebeklik fotolarımı göndereceğim daemon. o zaman bu sözlerinden utanacaksın. :jeyyar:
zaten ya kırmızı olacak ya turuncu. habire portakal nar yiyorum. başka alternatifi kalmadı garibimin kaydirigubbakcemile3
ben güzelliğime güveniyorum esmercim o yüzden bu tür polemiklere girmeyeceğim
bunların hepsi komplo naniknanik
ahhahahaha ahhahah gonderde gorelımm
aynen canım bende sureklı yon edgıstırıyorum ya sureklı aykata durup sureklı oturamıyorum hemen baslıyo agrılarbenimde sol yan boşluğum yukarıya doğru bir ağrı yapıyor fazla otrusam ve fazla ayakta durursam bunu dktruma sorucamm:uhm:
bende hep kötü rüyalar qörüyorum yaa rüyamda çok ağladğımı falan qörüyorum..
acaba hamilelik psikolojisiyle mi alakalıdır yaa
günaydın dedim ama ben mafoldumben
Bakın hep geçe kadar uyuyanların şikayeti :teytey:
günaydın dedim ama ben mafoldumben
bende sırf havucc yıyorum yaaaaaaaaaaeşm kara ben kara bzmkıde turuncu olrsa anaaaaaaaaaumm anlt dur mıllete havuc yedım ondnda dıyemzsn zemuszemus
:roflol:
Kızlar bu topik konusunda benim kocamın endişeleri var seni amateme yatırıcam diye dalga geçiyor benşmle. Ben bağımlıymışım benim pisikolojik durumumdan şüphe etmeye başlamış. Haftasonu uyanır uyanmaz kahvaltı yerine kendimi bilgisayarın başına atmam normal değilmiş.Biraz haklı esasında mesaj yazmaktan sıkılıp herkesi telefonla arayan ben burda 7/24 yazabilirim. Kabul ediyorum biraz bağımlı olduğumu ama tedaviyi reddedicem merak etmeyin :) (Şu andaki konuyla alakası yok ama paylaşayım dedim durumu. Bu arada Özgem dün gerginlik anlarını okudum kaçırmışım orayı dün çok yoğundum ara ara baktım geyik yapıyodunuz içim rahat etti aman önemli bişey kaçırmıyorum diye sevinmiştim bende meyersem herkesde tepki farklı oluyomuş. Neyse deşmiyorum )
lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülüBakın hep geçe kadar uyuyanların şikayeti :teytey:
hosbuldukkk canım benımmmmhoşbuldum ortakım
süper bi tespit şekerim
alkışlıyorum seni canı gönülden
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
:roflol: eşimde bana pc sineği diyoooooo
kesin hamilelikle alakalı,bende hep kabuslar görüyorum,çoğu gebelikte oluyormuş zaten,
günaydın cnmmmmmmmmmmmmm nasılsın?
hoş geldin patikçi ustasııısırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?