2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın dedim ama ben mafoldumben

bende hep kötü rüyalar qörüyorum yaa rüyamda çok ağladğımı falan qörüyorum..
acaba hamilelik psikolojisiyle mi alakalıdır yaa

Bakın hep geçe kadar uyuyanların şikayeti :teytey:

ya kızlar benim karnım ağrıyor.. sebebini anlamıyorum
gaz sancısı qibide qelmiyor ama yan boşluklarımda ağrıyor..
acaba üşütmüş olabilirmiyim?

korkma bende de var o . sanırım rahim büyümesinden kaynaklı bir şey. kasıklarım ağrıyor. bazen de adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor.

Ya arkadaşlar sanırım benim 15. haftam. Fakat karnım bayağı belirginleşti bu normal mi? Sizlerin de karnı şişti mi?

Kızlar bu topik konusunda benim kocamın endişeleri var seni amateme yatırıcam diye dalga geçiyor benşmle. Ben bağımlıymışım benim pisikolojik durumumdan şüphe etmeye başlamış. Haftasonu uyanır uyanmaz kahvaltı yerine kendimi bilgisayarın başına atmam normal değilmiş.Biraz haklı esasında mesaj yazmaktan sıkılıp herkesi telefonla arayan ben burda 7/24 yazabilirim. Kabul ediyorum biraz bağımlı olduğumu ama tedaviyi reddedicem merak etmeyin :) (Şu andaki konuyla alakası yok ama paylaşayım dedim durumu. Bu arada Özgem dün gerginlik anlarını okudum kaçırmışım orayı dün çok yoğundum ara ara baktım geyik yapıyodunuz içim rahat etti aman önemli bişey kaçırmıyorum diye sevinmiştim bende meyersem herkesde tepki farklı oluyomuş. Neyse deşmiyorum )

:roflol: eşimde bana pc sineği diyoooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…