iyi valla bi yandan kahvaltı yapıyorum bir yandan yazıyorum
biran önce doğursak yafşakkıdı
iyi valla bi yandan kahvaltı yapıyorum bir yandan yazıyorum
afiyet bak seker olsunn ortakıma yeğenimede löp löp et olsun ınsallahhiyi valla bi yandan kahvaltı yapıyorum bir yandan yazıyorum
hadii hep birlikte ikinalımmmmmm iiiiiihhhhh ıııııhhhhhhh çıkmıyorr:roflol:
merhabalar herkese bu yan bosluk agrısı dedıgınız karın boslugumu benımde agrı oluyorda bıde bel kısmında bosluk varya yanlarda ondan sordum
Kızlar bu topik konusunda benim kocamın endişeleri var seni amateme yatırıcam diye dalga geçiyor benşmle. Ben bağımlıymışım benim pisikolojik durumumdan şüphe etmeye başlamış. Haftasonu uyanır uyanmaz kahvaltı yerine kendimi bilgisayarın başına atmam normal değilmiş.Biraz haklı esasında mesaj yazmaktan sıkılıp herkesi telefonla arayan ben burda 7/24 yazabilirim. Kabul ediyorum biraz bağımlı olduğumu ama tedaviyi reddedicem merak etmeyin :) (Şu andaki konuyla alakası yok ama paylaşayım dedim durumu. Bu arada Özgem dün gerginlik anlarını okudum kaçırmışım orayı dün çok yoğundum ara ara baktım geyik yapıyodunuz içim rahat etti aman önemli bişey kaçırmıyorum diye sevinmiştim bende meyersem herkesde tepki farklı oluyomuş. Neyse deşmiyorum )
hadii hep birlikte ikinalımmmmmm iiiiiihhhhh ıııııhhhhhhh çıkmıyorr:roflol:
benim kociş te erkekler kulübü yokmu yaa bende oraya üye olim de bide laptop alim bi koltukda sen bi koltukda ben takılırız dio kaydirigubbakcemile3
merhabalar herkese bu yan bosluk agrısı dedıgınız karın boslugumu benımde agrı oluyorda bıde bel kısmında bosluk varya yanlarda ondan sordum
başın sağolsun uklacım.:gitme:
başın sağolsun canım rabbim rahmet eylesin mekanı cennet toprağı bol suali kolay geçsin sizlere can sağlığı versin fazla kendini yıpratma iki canlısın bebeğinide düşün birtanem:teselli:
Canım benimmmmmmm başın sağolsun nekadar üzme kendini desekte faydasız bilirim. Ama en azından çok yıpratma kendini olurmu. Amcanın mekanı cennet olsun allah sabır versin.
canım başın sağolsun ya ne desek boş.. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah..
Başın sağolsun uklacığım, mekanı cennet olsun.
başın sağolsun canım Allah sabır versin..
canım başın sağolsun... kendini çok üzmemeye çalış :teselli:
gunaydınn..
ukla basın sagolsun canım. gıdemedıgın ıcın uzgunsun sanırım ama galıba dogru olan bu canım.. mekanı cennet olsun.
başın sağolsun uklacım mekanı cennet olsun.
Ukla başın sağ olsun. Ben de 2 sene önce birden kaybettim amcamı.Acısını çok ii bilirim .Allah sabır versin...
başın sağolsun uklacığım
çok acı ama sabretmek lazım
gitmemekle en doğrusunu yaptın canım
sende burdan dua edersin mekanı cennet olsun inşallah
ben bu kadar pc basında oldugumu caktırmıyorumm.. zaten netten satıs yaptıgımdan sureklı acık olması gerekıyor ve arasıra bakamam gerekıyor ılanlarıma esımde bısey dıyemıyo ama o aksmaları gelıp 1 saat oturunca ben kıyametı koparıyorumm
canım başın saolsun. ne kadar sölesekde bunlar boş gelır ama senın güçlü olman gerekiyor bebeğin için.allah rahmet eylesin.
kızlarr lavaboya düzenli çıkmaya çalışın yoksa basur oluşuyomuş :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?