- Konu Sahibi daemon
-
- #22.001
bende hiç bulantı yaşamadım çok şükür:CüvCüv:
halamı bulantın var, o kadar sürüyor mu? ben hiç yaşamadım bulantı
estafirullah canım benim özelden mesaj atıyorum hemen.
cnm benm bu ıyı halm dıyorum hala hergun ogurp kustgm halde 5.hafta bı basladı hergun acıle gıdyrdum kan kusmaktan serum falan verıyrlrdı yemek falan yıyemıyordum ozmnlr sımdı 2 haftadr biişiler yıyebılyrm. birsuru bulantı hapı kullndım allh kımseye böle yasatmsn bulantılr cok kötü
o zaman seninki psikolojiktir..
evliliğimin ilk 2 ayında ben de bunu yaşadım sora bi doktora gittim ama gözüm tutmayınca bıraktım..internetten çok okudum araştırdım sonra da cem keçenin vajinismusun üstesinden gelmek kitabını okuyarak yendim..
keşke sen de üstüne düşseydin..bunun iyi kötü yaşanması değil güzel yaşanması önemli..istersen o kitabı edin, belki biraz psikolojik olarak hazırlar seni..yalnız biraz kalın bi kitap..500 sayfa kadar akannehir
amanın ne olmuş bizim kızlara
şitttttttt susun yoksa bu akşam tüm haziran anneleri
iş başında olacak gibi
kız bebeklerde daha mı çok bulantı oluyor acaba....benim bebişkomda erkek
canım benim zaten hamileliğin yeterince zor geçiyomuş bi de diğer durumu takma kafana..zaten eşin seni bu halde görünce üzülüyodur..herşey yoluna girer merak etme..cnm benm bu ıyı halm dıyorum hala hergun ogurp kustgm halde 5.hafta bı basladı hergun acıle gıdyrdum kan kusmaktan serum falan verıyrlrdı yemek falan yıyemıyordum ozmnlr sımdı 2 haftadr biişiler yıyebılyrm. birsuru bulantı hapı kullndım allh kımseye böle yasatmsn bulantılr cok kötü
cnm hemen sımdı bakıyorm sıparş vercm nette bulrsm bana faydaıs olabılck herseyı denerm bende sanyrm psıkolojıktr cunku oldum olası hep evllktn korktm evlndm yıne gerıldım yanı az cok alıstk ama tamamen asamadm bunu hıc bizaman
arkadasım erkek dogurdu 9 ay kusark işe gıttı geldı
benımde herkes senınkı kızdr dedı kendımı öle alıstrdm doktor erkek gıbı dedı bakalım bulantınn kız erkek alakası yokmş öledıyorlr
evet evet öle oluo canım benim hiç bulantım yok
acaba problemmi var die ilk zamanlar kafama takıodum ama annem
erkek cocuklarında bulantı olmaz senin oğlun olucak demişti =)
kız çocuklarına hamilelik daha ağır qeçior bulantı konusunda
kimide vücut kendini anneliğe hazır hissetmiyorsa tepki olarak bulantı oluyor diyor,beyin anneliğe hazır ama vücut hazır olmuyormuş bazen,o zaman anne çok istifra ediyormuş, buda başka bir tez tabii,bünyeye görede değişiyordurarkadasım erkek dogurdu 9 ay kusark işe gıttı geldı
benımde herkes senınkı kızdr dedı kendımı öle alıstrdm doktor erkek gıbı dedı bakalım bulantınn kız erkek alakası yokmş öledıyorlr
canım benim zaten hamileliğin yeterince zor geçiyomuş bi de diğer durumu takma kafana..zaten eşin seni bu halde görünce üzülüyodur..herşey yoluna girer merak etme..
inşallah işine yarar güneşcim..
özgeninde hiç bulantısı olmamış ama kızı olacak.
benimde bulantım yok fakat bebeğimin cinsiyeti belli değil. bakalım ne çıkacak bahtımıza.
kimide vücut kendini anneliğe hazır hissetmiyorsa tepki olarak bulantı oluyor diyor,beyin anneliğe hazır ama vücut hazır olmuyormuş bazen,o zaman anne çok istifra ediyormuş, buda başka bir tez tabii,bünyeye görede değişiyordur
kimide vücut kendini anneliğe hazır hissetmiyorsa tepki olarak bulantı oluyor diyor,beyin anneliğe hazır ama vücut hazır olmuyormuş bazen,o zaman anne çok istifra ediyormuş, buda başka bir tez tabii,bünyeye görede değişiyordur
kızlar benim karnımda bi tane çatlak oldu ufak ama yinede rahatsız oluorum:gitme:
göstermedi mi sıpa henüz naniknanik benimkide göstermedi,doktor inat etti tam 45 dk. yattım valla en sonunda yakaladı resmini çekti verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?