- Konu Sahibi daemon
-
- #22.021
birşey olmaz ya der etme,krem falan kullanıyormusun...ben normal vücut kremi sürüyorum özel bir şey almadım,kızlar benim karnımda bi tane çatlak oldu ufak ama yinede rahatsız oluorum:gitme:
büyümeden dolayıdr cnm hepımzde olacak sanrm
kimide vücut kendini anneliğe hazır hissetmiyorsa tepki olarak bulantı oluyor diyor,beyin anneliğe hazır ama vücut hazır olmuyormuş bazen,o zaman anne çok istifra ediyormuş, buda başka bir tez tabii,bünyeye görede değişiyordur
Archimim bana seninki erkek olacakmış gibi geliyor.
birşey olmaz ya der etme,krem falan kullanıyormusun...ben normal vücut kremi sürüyorum özel bir şey almadım,
ya ben istemiorum çatlak ya :umursamaz:
kantoron yağı var çatlak qiderici
tamamen bitkisel ama ben yinede kullanmıorum
doğumdan sonra çok çatlağım olursa kullanıcam artık..
inş fazla çatlağımız olmaz yaa
Archimim bana seninki erkek olacakmış gibi geliyor.
göstermedi shadow doktorda zaten üzerinde durmadı 1 ay sonra kesin belli olur dedi:dilcikar:
2 hafta sonra kontrolüm var bakalım o zaman belli olacak mı??
bu bebeği ben çok istedim. hatta eşim bile benim istememden dolayı ikna oldu.
dediğin gibi bende bulantı hiç olmadı gibi birşey ama malesef 1 ay kanamam oldu. neyseki o dönemleri atlattım da bebeğim benimle:asigim:
kızlar benim karnımda bi tane çatlak oldu ufak ama yinede rahatsız oluorum:gitme:
şuan bişey kullanmıyormusun peki bend eistemyrm amaaaa dıyormkı bazn aman kusmaym deli gıbı yemek yyıyım dee catlakda bişeklde ıdare eder
ya bide duş jeli ve makyaj kullanıyormusunuz kızlar
ben kullanıyorum sürekli
acaba bebeğe zararı varmıdır?
benmde tek şansım hıç kanama yasamadım. cok sukur hanı butn sıkıntılrı cektm ama ole bişi cekmedm inş cnm snde bidaha yasamazsn tabı odahada onemli bi konu sanrm
ya bide duş jeli ve makyaj kullanıyormusunuz kızlar
ben kullanıyorum sürekli
acaba bebeğe zararı varmıdır?
ya ben istemiorum çatlak ya :umursamaz:
kantoron yağı var çatlak qiderici
tamamen bitkisel ama ben yinede kullanmıorum
doğumdan sonra çok çatlağım olursa kullanıcam artık..
inş fazla çatlağımız olmaz yaa
duş jeli cok sık kullanıyrm cnm makyajda yapıyorm cok youn olmasada sanrm zararı yok dus alırken oturmuyorum ama ayakta dus almaya özen gosterıyorum doktorum öle sölemişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?