2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
büyümeden dolayıdr cnm hepımzde olacak sanrm

ya ben istemiorum çatlak ya :umursamaz:
kantoron yağı var çatlak qiderici
tamamen bitkisel ama ben yinede kullanmıorum
doğumdan sonra çok çatlağım olursa kullanıcam artık..
inş fazla çatlağımız olmaz yaa

bu bebeği ben çok istedim. hatta eşim bile benim istememden dolayı ikna oldu.
dediğin gibi bende bulantı hiç olmadı gibi birşey ama malesef 1 ay kanamam oldu. neyseki o dönemleri atlattım da bebeğim benimle:asigim:

şuan bişey kullanmıyormusun peki bend eistemyrm amaaaa dıyormkı bazn aman kusmaym deli gıbı yemek yyıyım dee catlakda bişeklde ıdare eder

Archimim bana seninki erkek olacakmış gibi geliyor.

bana da benimki erkek olacakmış gibi geliyordu ama bu 2 haftadır o his azaldı nedense.
ama gene de erkek düşüncesi daha yoğun. ister istemez erkek isimlerine bakıyorum.
benim gibi kız bebek delisi birisi ne hale düştü delikafadulden

göstermedi shadow doktorda zaten üzerinde durmadı 1 ay sonra kesin belli olur dedi:dilcikar:
2 hafta sonra kontrolüm var bakalım o zaman belli olacak mı??

o zaman kesin olur, birde sen ne hissediyorsun??? bence çok önemli...ben öğrendiğim günden beri hep kız demelerine rağmen (eski usullere göre) rüyamda hep kızım olacağını görmeme rağmen içimden hep oğlum diye sevmek geliyordu hatta kendime kızıyordum ya kızsa diye ve bebeğim erkek...

benmde tek şansım hıç kanama yasamadım. cok sukur hanı butn sıkıntılrı cektm ama ole bişi cekmedm inş cnm snde bidaha yasamazsn tabı odahada onemli bi konu sanrm

kızlar benim karnımda bi tane çatlak oldu ufak ama yinede rahatsız oluorum:gitme:

ben günde 3 kez bebe yağıyla yaplıyorum göbişimi. arkadaşımın karnı çok çatladığından , iş işten geçince doktoru keşke böyle yapsaydın diye açıklama getirmiş. İşe yararmı bilemm ama hiçbişi yapmadım demem diyorum

şuan bişey kullanmıyormusun peki bend eistemyrm amaaaa dıyormkı bazn aman kusmaym deli gıbı yemek yyıyım dee catlakda bişeklde ıdare eder

ya bide duş jeli ve makyaj kullanıyormusunuz kızlar
ben kullanıyorum sürekli
acaba bebeğe zararı varmıdır?

roflemde akıyoo offfffffffffff diplerim çıktıı ay ne dertliyim yaaaaaa

ben kullanıyorum sürekli

duş jeli cok sık kullanıyrm cnm makyajda yapıyorm cok youn olmasada sanrm zararı yok dus alırken oturmuyorum ama ayakta dus almaya özen gosterıyorum doktorum öle sölemişti.

benmde tek şansım hıç kanama yasamadım. cok sukur hanı butn sıkıntılrı cektm ama ole bişi cekmedm inş cnm snde bidaha yasamazsn tabı odahada onemli bi konu sanrm

amin canım gerçekten çok zor bir durumdu.doktora gidiyorduk 2 günde 1 doktorlar umutsuz konuşuyorlardı.
o dönem depresyona girdim resmen. allah kimsenin başına vermesin.

ne kaynattınız
bakem eti çıkartayım dedim kaç sayfa olmuş okumadan daldım valla

ben kullanıyorum sürekli

Ben JonhsonsBaby'nin BedTime serisi var onun şampuanını ve duş jelini almıştım, onları kullanıyorum. Kokusu çok güzel, bebek teni gibi, beni de çok rahatlatıyor.

arkadaşlar bu konuyu ltfen es geçmeyinn ben günlük ped kullanıyorum acaba zararı olurmu hani hava felan almaz diye

canım çatlak olduktan sonra gidermede başarılı bir çözüm yok diye biliyorum. arkadaşım almanyada deriyi kazıyarak çatlak düzleştirme gibi bir yöntem uygulandığından onu bile düşündüğünden bahsetmişti. korkunç bişey... Baştan nemli tutmak en önemli çözümü diye düşünüyorum.

sonra kullanıp gerçekten faydasını gören var mıymış bu kremlerin?

duş jeli cok sık kullanıyrm cnm makyajda yapıyorm cok youn olmasada sanrm zararı yok dus alırken oturmuyorum ama ayakta dus almaya özen gosterıyorum doktorum öle sölemişti.

bende duj jelini çok sık kullanıorum
makyajda fondoten kullanmıyorum qöz makyajı ve ruj kullanıorum
ve avonun makyaj ve duş ürünlerini kullanıorum öle bilinmedik markalarıda kullanamam hayatta..
oturarak duş alamam bende =D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…