neyse aman tamam bak takma iştebir degıl adamın hayata gelmesı zaten baslı basına bı hata dıyorum ben amaaann bak ya onun yuzunden kramp gırdı yıne kasıklarıma o adamı benım elıme verecekler cezasını ben verıcem ama olmuyo ıste
Oooh ne güzel ya, ben eski kıyafetlerimden sadece bodylerime sığıyorum, Hele hele sütyeni 3.defadır değiştiriyorum numarasını
neyse aman tamam bak takma işte
bide yarın gidersen düşün sinirini
kız toplam 9kişi olcaz masanın üstüne hazırlıcam isteyen kendi tabagına istedgini alsın acıktıkca kalkıp atıştırsınlar
ooo ben de bizim evdeki arkadaşları bırakıp size geliyom yılbasında cokacimcoook
benden kalırsa kaydirigubbakcemile3bende geliyimmi siler süpürürüm ne varsa
neyse ben bıraz yemek yapayım hem ac kamayalım hemde kafam dagılsın kocısı nasıl ıkna edıcegımı dusuneyımm
aynen, koynuma sığmıyorlar. bi de hamile kotu aldım ama oda daha büyük geliyor, mecburen uzun kazak giyiyorum...
Daemon bundan 2 ay önce babamın mahkemesi vardı, ben de şahittim. İnan o gün öldüm öldüm dirildim. Mahkeme 6 saat geç başladı, sürekli ayakta, daha karnım da yoktu, kimse yer vermiyordu. Zaten karşı tarafı da gördükçe üzerine atlayıp boğasım geliyordu. İnan çok yıpratıcı oluyor, sen bebeğini düşün.
ay koptum giderayak yaabende dün üzerimi değiştiriyordum bir baktım benim cicikler sütyenden fırlamış dışarıda salınıyorlar.
tam memeler baş kaldırmış modundayım şu an. acilen yeni çamaşırlar almam lazım
ay koptum giderayak yaa
aklı fikri yemekte yaa kaydirigubbakcemile3kop kop kopppp:sm_cool:
hadi ben kaçar arkadaşa gideceğim
yemekler beni bekliyor
yok canım bugün cinsiyet minsiyet :ecrin_bebek:ben bugün takip edemedim hiç.cinsiyet falan belli olan varmı acep?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?