2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
neyse aman tamam bak takma işte
bide yarın gidersen düşün sinirini

Oooh ne güzel ya, ben eski kıyafetlerimden sadece bodylerime sığıyorum, Hele hele sütyeni 3.defadır değiştiriyorum numarasını

aynen, koynuma sığmıyorlar. bi de hamile kotu aldım ama oda daha büyük geliyor, mecburen uzun kazak giyiyorum...

kız toplam 9kişi olcaz masanın üstüne hazırlıcam isteyen kendi tabagına istedgini alsın acıktıkca kalkıp atıştırsınlar

kız toplam 9kişi olcaz masanın üstüne hazırlıcam isteyen kendi tabagına istedgini alsın acıktıkca kalkıp atıştırsınlar

ooo ben de bizim evdeki arkadaşları bırakıp size geliyom yılbasında cokacimcoook

kızlar ben eve gıdyrm yıne cok kustum off yaa nasıl eve gıdıcm bılmyrm kendınıze ve bebişlerinize iyi bakım optum hepınızııııııııııııopuyorumnanaktanmafoldumben

neyse ben bıraz yemek yapayım hem ac kamayalım hemde kafam dagılsın kocısı nasıl ıkna edıcegımı dusuneyımm

Daemon bundan 2 ay önce babamın mahkemesi vardı, ben de şahittim. İnan o gün öldüm öldüm dirildim. Mahkeme 6 saat geç başladı, sürekli ayakta, daha karnım da yoktu, kimse yer vermiyordu. Zaten karşı tarafı da gördükçe üzerine atlayıp boğasım geliyordu. İnan çok yıpratıcı oluyor, sen bebeğini düşün.

aynen, koynuma sığmıyorlar. bi de hamile kotu aldım ama oda daha büyük geliyor, mecburen uzun kazak giyiyorum...

bende dün üzerimi değiştiriyordum bir baktım benim cicikler sütyenden fırlamış dışarıda salınıyorlar.
tam memeler baş kaldırmış modundayım şu an. acilen yeni çamaşırlar almam lazım

katılıyorum,ablanda yeterince üzgündür zaten,orda dayanamaz birşey dersin adamda cevap verir boşuna gerilirsiniz,yapcak birşey yok sonuçta y,ğenlerininde babası canım

ay koptum giderayak yaa

kızlar bende kaçtım
SEVıYORUM SıZÜÜÜÜÜÜÜ

kızlar ben de kaçıyorum, fırsat bulursam evden de girerim, kendinize ve prens/prenseslerinize ii bakın emi?

ben bugün takip edemedim hiç.cinsiyet falan belli olan varmı acep?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…