kız gizli gitme bişi olur ortaya cıkar falan..ya kızlaarr yarın ablamın mahkemesı var esınden ayrılıyo bende gıtmekıstıyorum ama esım ızın vermeyebılır gızlıcemı gıtsem acaba hıc solemeden off bak nası unuttum benbunu yaaa..
selam yiiwwruumselam kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
ya kızlaarr yarın ablamın mahkemesı var esınden ayrılıyo bende gıtmekıstıyorum ama esım ızın vermeyebılır gızlıcemı gıtsem acaba hıc solemeden off bak nası unuttum benbunu yaaa..
kız gizli gitme bişi olur ortaya cıkar falan..
bence eşinden gizli iş ypma derim güzelc anlat öyle git
ablanın yanında destek olucak birisi varsa hiç gitme derim,adliyeler çok sinir bozucu gerilirsin,üzülürsün kuşum boşver dinle kocişini
kız oralarda bide o adamdan nefret ediyosan gitme asıl.. bebişini düşün yaa stress onları çok kötü etkiliyoya bıraz agresıfım ya bıde o adamdan nefret edıyorum.. esımde ızın vermezse bu kez onlar kavga edeız offff gıtmem lazım benımde haklısınız gızlı olmaz bı sekılde bıızmkını ıkna etmem lazım yada soncuunda ıllakı hayır derse bende sanamı sorcam derım haberı olmus olur
kız oralarda bide o adamdan nefret ediyosan gitme asıl.. bebişini düşün yaa stress onları çok kötü etkiliyo
ay ne fena yainşallah kociş ızın verırde gıdebılırım zaten yarın hastaneyede gıdıcem oglen sabah mahkeme var ordan cıkıp ablam la beraber gıderım hastaneye. bıde adam armıas mahkemeden once goruselım dıye kandırcak ablamı bılıyorum orda olmam lazım
ay ne fena ya
o kdr hayalle evlen sonra boşan..
hoşbulduk teyzoşlar dün bir sey yazmıştım gümbürteye gitti yılbaşında evde 3 aile olcaz neler hazırlayım kızlar menu verin bana
yazık yaa..üstelık ıkıde cocukları var bırı 4.5 dıgerı 2.5 yasında dunya tatlıları
kız o ne yaa..ben krepli kıymalı börek
poğaca
ıspanakl börek
zeytinyağlı sarma
yaşpasta
kadayıflı tavuk gögsü
mercimek köftesi yada kısır yapmayı düşünüyom
son olarakda amerikan salatası
başak degişik önerileriniz varmı kızlar
sonrada cayın yanına kestaneyle mısır olacak
yazık yaa..
adam mı bi haltlar yedi kesin
ben geceleri uyanamıyorum çiş için sabah kütük gibi kalkıyorum zor yetişiyorumbu gece kaç kez kalktınız çişe
hangi siteleeeer?ne numunesiiiii ?kızlarr o kadar sitelere üye olduk haneeeeeeeeee numune qelmediiiiiiiii
:mymeka:
bana da geçen gün kociş bişi dedi..
ben de kızdım dedim ki hele bi yap pipini keserim senin dedim
o da keees zaten bi işime yaramıyo ki dedi kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?