2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya kızlaarr yarın ablamın mahkemesı var esınden ayrılıyo bende gıtmekıstıyorum ama esım ızın vermeyebılır gızlıcemı gıtsem acaba hıc solemeden off bak nası unuttum benbunu yaaa..
kız gizli gitme bişi olur ortaya cıkar falan..

ya kızlaarr yarın ablamın mahkemesı var esınden ayrılıyo bende gıtmekıstıyorum ama esım ızın vermeyebılır gızlıcemı gıtsem acaba hıc solemeden off bak nası unuttum benbunu yaaa..

ablanın yanında destek olucak birisi varsa hiç gitme derim,adliyeler çok sinir bozucu gerilirsin,üzülürsün kuşum boşver dinle kocişini

Daemon orda heyecanlanır, sinirlenirsin, bişey olur. Bi de eşinden saklı gitme bence de.

kız gizli gitme bişi olur ortaya cıkar falan..

bence eşinden gizli iş ypma derim güzelc anlat öyle git

ya bıraz agresıfım ya bıde o adamdan nefret edıyorum.. esımde ızın vermezse bu kez onlar kavga edeız offff gıtmem lazım benımde haklısınız gızlı olmaz bı sekılde bıızmkını ıkna etmem lazım yada soncuunda ıllakı hayır derse bende sanamı sorcam derım haberı olmus olur

ablanın yanında destek olucak birisi varsa hiç gitme derim,adliyeler çok sinir bozucu gerilirsin,üzülürsün kuşum boşver dinle kocişini

ya annem cocuklara bakıyo babamın gıtmesı daha kotu olabılır bı ben varım ablamın yanında gıdebılcek olan off yaa ıcım sıkıldı

kız oralarda bide o adamdan nefret ediyosan gitme asıl.. bebişini düşün yaa stress onları çok kötü etkiliyo

kız oralarda bide o adamdan nefret ediyosan gitme asıl.. bebişini düşün yaa stress onları çok kötü etkiliyo

inşallah kociş ızın verırde gıdebılırım zaten yarın hastaneyede gıdıcem oglen sabah mahkeme var ordan cıkıp ablam la beraber gıderım hastaneye. bıde adam armıas mahkemeden once goruselım dıye kandırcak ablamı bılıyorum orda olmam lazım

hoşbulduk teyzoşlar dün bir sey yazmıştım gümbürteye gitti yılbaşında evde 3 aile olcaz neler hazırlayım kızlar menu verin bana

ay ne fena ya
o kdr hayalle evlen sonra boşan..

hoşbulduk teyzoşlar dün bir sey yazmıştım gümbürteye gitti yılbaşında evde 3 aile olcaz neler hazırlayım kızlar menu verin bana

amaaan işte cips kuruyemiş, amerikan salatası, patates salatası fln mezeler.. bide tavukyap böle değişik bişi, pilav yap tamam işte

ben krepli kıymalı börek
poğaca
ıspanakl börek
zeytinyağlı sarma
yaşpasta
kadayıflı tavuk gögsü
mercimek köftesi yada kısır yapmayı düşünüyom
son olarakda amerikan salatası

başak degişik önerileriniz varmı kızlar
sonrada cayın yanına kestaneyle mısır olacak

kız o ne yaa..
yılbasına obez olarak mı gireceksiniz siz kaydirigubbakcemile3
ay yılbasında bütün gece yiyon zaten o kdr çok şey yenir mi ayol..
kaydirigubbakcemile3
ay ben hayatta uğraşamam yapamam o kdr şeyi

yazık yaa..
adam mı bi haltlar yedi kesin

bir degıl adamın hayata gelmesı zaten baslı basına bı hata dıyorum ben amaaann bak ya onun yuzunden kramp gırdı yıne kasıklarıma o adamı benım elıme verecekler cezasını ben verıcem ama olmuyo ıste

arkadaşımın ukraynadan gtirdiği özel bir soso var onunlada tavuk pirzola yapcam soğukda cok güzel yeniliyor degişik salata ve meze ceşitleri biliyormusunuz

bu gece kaç kez kalktınız çişe
ben geceleri uyanamıyorum çiş için sabah kütük gibi kalkıyorum zor yetişiyorum

kızlarr o kadar sitelere üye olduk haneeeeeeeeee numune qelmediiiiiiiii
:mymeka:
hangi siteleeeer?ne numunesiiiii ?

bana da geçen gün kociş bişi dedi..
ben de kızdım dedim ki hele bi yap pipini keserim senin dedim
o da keees zaten bi işime yaramıyo ki dedi kaydirigubbakcemile3

çok tanıdık geldi bu konuşma bana eşimle benim aramda da oluyo bu son hafta itibarıyla

kızlar yani o kadar çok yazmışsınız ki canım çıktı okuyup bitiremne kadar.. iyi ki bi uyumaya gittim arada 1 saatklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…