ooo ben de bizim evdeki arkadaşları bırakıp size geliyom yılbasında cokacimcoook
bende geliyimmi siler süpürürüm ne varsa
KIZLAR NSLSINIZZZ
BİZ ÇOK İYİYİ ARTIK ŞÜKÜR BİRŞEY SORCAKTIM BEN SİZE DRUMUZ BİZE HİÇ HAP TAKVİYE FALAN VERMEDİ NORMALMİ SİZ ELEVİT MELEVİT DİYİNCE SORİMMM DEDİM
AMNİYO SONUCU GELSİN ÖYLE DEDİ EE O ZAMANDA BENİM 5AYIM BİTMEK ÜZERE OLACAK
ANLAMADIM YANİ???????
KIZLAR NSLSINIZZZ
BİZ ÇOK İYİYİ ARTIK ŞÜKÜR BİRŞEY SORCAKTIM BEN SİZE DRUMUZ BİZE HİÇ HAP TAKVİYE FALAN VERMEDİ NORMALMİ SİZ ELEVİT MELEVİT DİYİNCE SORİMMM DEDİM
AMNİYO SONUCU GELSİN ÖYLE DEDİ EE O ZAMANDA BENİM 5AYIM BİTMEK ÜZERE OLACAK
ANLAMADIM YANİ???????
gelin fıstıklar yakın sayılır özge senle gel beklerim cicim
canım kendi beslenmene dikkat et yada kendin alabilirsin eliviti
canım benim doktorum da yeni başladı eleviti.vardır doktorunun bir bildiği.
sen şimdilik beslenmene dikkat et bence.
ozasfacım yediklerinle her vitamini almaya calış.. her renk sebze, tahıl fln yemeye çalış.. etini sütünü ihmal etme.. yeter zaten..
bebegin vitaminsiz kalacağından değil.. bebek vitaminsiz kalmaz.
bu vitaminleri vermelerinin amacı, bebeklerin bizim almamız gereken vitaminleri tüketiyor olması..
bizim için yani daha cok bu vitaminler
ceviz ye o zaman bol bolozgecim sağol canım hemen hemen herşeyi yiyorum ama balık hariçççççççç
ismini bile duymak istemiyorum nsl tiksindiysem kokusundan tahammülüm yok hemde bayılırdım balık yemeğe
yavaş yavaş başlamam lazım biliyorummmmmmlmaz:
ceviz ye o zaman bol bol
balık da balık gibi olmayan bişiler yemeye calış
ne bileyim balık köftesı fln
halkalıda canım..eşin nerde calışıyor özge g.o gelmek zordur trafik vardır şimdi
:1hug:cevizi ihmal etmiyorum ama balık köftesini denemek lazım
doğru
opuyorumnanaktan
sen de yemege verdin kendini kaydirigubbakcemile3ay bende koydum yemeklerımı ocaga ama kocıs gec gelıcekmıs dun mantar yappmısım kasarlı ama az yapmıstım kalan mantarıda koydum sımdı bıde bıftek bıde ozgenın patatesı bıde makarna var bıde salata yapıcam kafayı yedım ıyıce yaaa
sen de yemege verdin kendini kaydirigubbakcemile3
dahadsa ne yapsam dıye dusunuyorum=)) off acıktım ben bıseyler atıstırırım kocıs gelmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?