2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet yaa zor oluyodur eminimm bide ben sürekli ders anlatıo olacaktım ayakta offfff hiç düşünemiorum :1no2:

canim sen boyle trikolari normal magazalardan da uygun fiyata bulabilirsin.

tatlım bu tarz pek görmedimm yaa mağazalarda sırf hamilelik üzerine bi mağaza vardı hiç beğenmedimm çingeneye versen giyinmez o derece koca karı şeyleri gibi bunlar hem rahat karnımı sıkmicak türden hemde şık yerimseniben

magazaları gez sekerim bulursun elbet ben hırka aldım mesela uzun sonra triko elbise aldım hem de çok şık ikisi de o kadar da para vermedim kaca aldıgımı söylicem bir hatırlayabilsem benim de böyle bir özrüm var aldığım seyin parasını hatırlayamamak gibi

evet yaa zor oluyodur eminimm bide ben sürekli ders anlatıo olacaktım ayakta offfff hiç düşünemiorum :1no2:

yani her iste var bir hayır böyle stres olmadan ve huzurlu bir hamilelik geçirirsin daha iyi..benim cok stresli ve yorucu bir işim yok Allahtan ama sonucta 9-18 arası oradayım.

daeomon.a katılıyorum ben de .. o kadar para vermeye gerek yok

yanı bencede tamma guzel modellerı var ama baska yerlerdede bulunabılıyor. ben sımdı harcadıgım her parada bebegımınde hakkı var dıye korkaarak harcıyorum acıkcası

kaydirigubbakcemile3 arada bendede oluyo cnm takma bak aklıma bişi geldi az güldüreyim sizi benm bi arkadas vardı acaip para budalası bi kızdı mesela aaa üstündeki çok güzelmiş mesela derdin işte mangodan 60 liraya aldım der mesela biz sormadan kaydirigubbakcemile3 çizmen süper derdik meselaa hııı bunu kemal tancadan 250 liraya aldım derdi :roflol: hem uyuz olurdum o hareketine hemde komiğime giderdi

:))komikmişş cidden ben markasını bile unutuyorum aldıklarımın ..bazen markalı bazen markasız alıyorum..markalı aldıklarım da dahil ne fiyatlarını hatırlarım ne de bazı zamanlarda bunun markası neydi diye düşünüp düşünüp sonrasında hatırlarım.benimkisi de pek normal olmasa gerek :))önemsemediğimden herhalde.baska seylerle kafam çok dolu bunlar boş geliyor sanırım

:roflol::roflol:

ozaman bunu alırım sadece en beğendiğim bu[/QUOTE]

vazgeçirdik yanii kocan bize dua edecek :roflol:roflol:

ilgilenmiosun demekkii okadar olabilir cnm neden anormal olsun sen neden çizelge yapmıosun cnm ya bebeğinin ilerleyişini görelim ne kadarlık olduğunu görelim :ecrin_bebek:

vazgeçirdik yanii kocan bize dua edecek :roflol:roflol:[/QUOTE

delikafadulden amcam duysa beni gebertir amcam biraz zengin adamdır ayıptır demesi çocuğu yok bana hep der gözün bişide kalmasın bana gel die ama gidermiyim hiç yüzsüzmüyüm okadar kaydirigubbakcemile3

ben sana yapımmı beğenmessenn siler bastan yaparız ok bebeğin muhtemelen doğcağı tarihi söle bana sattan hesaplayarak

22 eylül sat
29 haziran muhtemelen doğacagı tarih
hamile kaldığım yas 29
hamile kaldığım kg 55 (aah aahh antep yaktı beni orda da 2 kg almışım meğer hamileymişim bir de bilsem gitmezdim )

bu bilgiler yeterli mi?

delikafadulden amcam duysa beni gebertir amcam biraz zengin adamdır ayıptır demesi çocuğu yok bana hep der gözün bişide kalmasın bana gel die ama gidermiyim hiç yüzsüzmüyüm okadar kaydirigubbakcemile3

heheheh ne guzel vazgectın eferimm...

ayy o amca benım amcam olsuunnlülülülülülü

heheheh ne guzel vazgectın eferimm...

ayy o amca benım amcam olsuunnlülülülülülü

:roflol: kızz ben özel üniversiteyi kazandınn %50 burslu yarısını bizim ödemmemiz gerekioya ama o ödedii biz karşı cıktık falan bidaha yüzünüze bakmam dedi babamlara delikafadulden öle iştee iyi adamdır olsunnnn kız seninde amcan olsunn :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…