evet canım calısıyorum..olsun sen de hamileliğini evde rahat rahat geçirir sonra işe basların biraz bebişini büyütünce..böylesi hayırlıymış demekki..çalışmayı seviyorum ama bazen sabahları kalkmak hamilelikte dolayı çok zor geliyor ve sonra tabi eve gelip yemek yapmak bir sürü de iş tabiki..zor geliyor ne yapalım buna da şükür tatlım..
evet pahaliymis. sen de 1 triko al ordan. digerlerini baska yerden al olmazmi :))
canim sen boyle trikolari normal magazalardan da uygun fiyata bulabilirsin.
evet yaa zor oluyodur eminimm bide ben sürekli ders anlatıo olacaktım ayakta offfff hiç düşünemiorum :1no2:
daeomon.a katılıyorum ben de .. o kadar para vermeye gerek yok
magazaları gez sekerim bulursun elbet ben hırka aldım mesela uzun sonra triko elbise aldım hem de çok şık ikisi de o kadar da para vermedim kaca aldıgımı söylicem bir hatırlayabilsem benim de böyle bir özrüm var aldığım seyin parasını hatırlayamamak gibi
yanı bencede tamma guzel modellerı var ama baska yerlerdede bulunabılıyor. ben sımdı harcadıgım her parada bebegımınde hakkı var dıye korkaarak harcıyorum acıkcası
ozaman bunu alırım sadece en beğendiğim bu
kaydirigubbakcemile3 arada bendede oluyo cnm takma bak aklıma bişi geldi az güldüreyim sizi benm bi arkadas vardı acaip para budalası bi kızdı mesela aaa üstündeki çok güzelmiş mesela derdin işte mangodan 60 liraya aldım der mesela biz sormadan kaydirigubbakcemile3 çizmen süper derdik meselaa hııı bunu kemal tancadan 250 liraya aldım derdi :roflol: hem uyuz olurdum o hareketine hemde komiğime giderdi
:))komikmişş cidden ben markasını bile unutuyorum aldıklarımın ..bazen markalı bazen markasız alıyorum..markalı aldıklarım da dahil ne fiyatlarını hatırlarım ne de bazı zamanlarda bunun markası neydi diye düşünüp düşünüp sonrasında hatırlarım.benimkisi de pek normal olmasa gerek :))önemsemediğimden herhalde.baska seylerle kafam çok dolu bunlar boş geliyor sanırım
ilgilenmiosun demekkii okadar olabilir cnm neden anormal olsun sen neden çizelge yapmıosun cnm ya bebeğinin ilerleyişini görelim ne kadarlık olduğunu görelim :ecrin_bebek:
nasıl yapıcam ??
ben sana yapımmı beğenmessenn siler bastan yaparız ok bebeğin muhtemelen doğcağı tarihi söle bana sattan hesaplayarak
delikafadulden amcam duysa beni gebertir amcam biraz zengin adamdır ayıptır demesi çocuğu yok bana hep der gözün bişide kalmasın bana gel die ama gidermiyim hiç yüzsüzmüyüm okadar kaydirigubbakcemile3
heheheh ne guzel vazgectın eferimm...
ayy o amca benım amcam olsuunnlülülülülülü
22 eylül sat
29 haziran muhtemelen doğacagı tarih
hamile kaldığım yas 29
hamile kaldığım kg 55 (aah aahh antep yaktı beni orda da 2 kg almışım meğer hamileymişim bir de bilsem gitmezdim)
bu bilgiler yeterli mi?
heheheh ne guzel vazgectın eferimm...
ayy o amca benım amcam olsuunnlülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?