2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tamam ok yarın aksam goruselım burda.olmassa ozel msj da.

bende de sari akinti canim.boooole beyazzla karisik sari koyu kivamli.gunluk pedim sapsari oluyo.bazen hafif yesile benziyo.oyle yani.normal o akinti,

hosgeldin.nasilsin?

ha tamam,kendileri aricaklar.

saol leylacım he he ıste aynen bendede o durum var.koyu kıvamlı derken boyle pelte gıbımı. bıde sen dr a sormusmuydun bu durumu normal yazmıssında

kızlar hala bulantıları geçmemiş olan var mı?
benim hala geçmedi, kusup çıkarmaktan bıktım artık:gitme:
ilaç kullanmak da içime sinmiyo, napicamı şaşırdımakannehir

iyiyim leyla sen nasilsin.
saol canim iyiyim sen nasilsin?
saol leylacım he he ıste aynen bendede o durum var.koyu kıvamlı derken boyle pelte gıbımı. bıde sen dr a sormusmuydun bu durumu normal yazmıssında
evet canim.tam pelte gibi de degil ondan biraz kivami az.ama rengi sari.bu durum bende hmileligin basindan var.ben tahlil de yaptirdim.o sividan bir parcacik aliyolar.enfeksiyon filan var mi diye bakiyolar bisey yok.eger bi sorun olsaydi testte cikardi.hersey normal dedi doktor.

ben de senin gibiydim az kaldi canim merak etme 15. haftana bir gir duzelicek.

kizlar bi de size bisey sorayim.
sizde de oluyomu karinda sertlesme?
yani boyle sanki bebek yigiliyo bir kenara o taraf sertlesiyor,karnima da bakiyorum o tarafi sismis oluyor.sert oluyor.10-15 saniye fian duruyor sonra da geciyor.dr bisey yok dedi,bebek buyuyor ondandir filan.ama yine de tedirginim....

o sıvıdan nasıl alıyolar her zaman gelmıyokı gelse bıle ne sekılde alıyolar

canım endıselenecek bısey yok benım nerdeys ebır haftadır karnımın sag tarafında yıgılmı gıbı gobegımın sag tarafı sıs ve sert
smear testı yapıolar cnm alttan muayenede akıntıdan bıraz alıyolar

iste uzaniyorsun ayaklarini da birini saga birini sola kaydirigubbakcemile3
sonra da iste uzun bisey var onu biraz iceriye salip cikarip aliyorlar lazim olani.
o sivi her zaman gelmese de icerde her zaman var ondan:lepi:
ama ben pamukla kendim almistim.sonra veriyorsun pamugu neyse yaaa igrenclik puuuuf.kisa ozet gecmek istedim yani oyle aliyorlar diye :)))

tamam tamam bencede anlatması bıle kotu saol canım tsk ederım bılgılerın ıcın

ben de eh iste iyi gibi.hamile kiyafeti aldinmi kendine?

yokk daha çıkmadımm hiçç ama taktım ebruya gidicem harika trikolar var ama giyemem şimdi hamile modunda deilimm karnım hiç yokk o trikolar karnı çıkanlar için belki bebeğe bişiler alıırmm

benim de gecmişti diye sevinirken pazar günü yine basladı kac haftadır rahattım ): umarım düzelir bir an önceee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…