- Konu Sahibi daemon
-
- #22.361
yokk daha çıkmadımm hiçç ama taktım ebruya gidicem harika trikolar var ama giyemem şimdi hamile modunda deilimm karnım hiç yokk o trikolar karnı çıkanlar için belki bebeğe bişiler alıırmm
kendine al karnin cikinca giyersin :))
kızlaaar okumaya calıstım gecmısıbende kendimee hamiş kilodu aldm cünkü eskiler düşüşk bel gibi zaten yukarı cekmeey calısırken birini yırttım heheh :)) gittim aldım 2 tane çok rahat midemin üstüne kadar cekıyorum :))) tavsiye ederim.. bide sürekli esofmanla gezmekten sıkıldım bi elbisem var paso onu giyorum :s gidip bende hamile kotu alıcam dayanmıyorum :S
Alatariell, archimim, cupsin, esmer80+, gunesim+, HazZzeL+, melmea, OZLEMLE, pembemavimasal, recepivedik, red
elma dıyorum çıkın..
ELMAAAA
toplantıdaydım ama ben pardon :)yazamadım o yüzdeeen
ben henuz bisey almayi dusunmuyorum.ilk baslarda patik filan almistim ama 6. ayindan sonra alicam insallah.haklısın canımm ama bebeğe almak istiorum hiç deilse bi zıbın bişiler alayımm yaa hiçbişi almadım daha mafoldumben heves alayım hamileliğimdenn :dance:
kızlaaar okumaya calıstım gecmısıbende kendimee hamiş kilodu aldm cünkü eskiler düşüşk bel gibi zaten yukarı cekmeey calısırken birini yırttım heheh :)) gittim aldım 2 tane çok rahat midemin üstüne kadar cekıyorum :))) tavsiye ederim.. bide sürekli esofmanla gezmekten sıkıldım bi elbisem var paso onu giyorum :s gidip bende hamile kotu alıcam dayanmıyorum :S
ben henuz bisey almayi dusunmuyorum.ilk baslarda patik filan almistim ama 6. ayindan sonra alicam insallah.
niyeee kızzz hevesleniyo insannn bebişime bişiler alayım diee bu arada bugün ablamın bebeğini görmeye gittimm maşallah cok tatlı olmuss iyice baktım bebeğim ona benzesin die kaydirigubbakcemile3
owwwwwww ne toplantısı kızzz delikafadulden
niyeee kızzz hevesleniyo insannn bebişime bişiler alayım diee bu arada bugün ablamın bebeğini görmeye gittimm maşallah cok tatlı olmuss iyice baktım bebeğim ona benzesin die kaydirigubbakcemile3
yazarken birden ortadan kayboldum ya o sırada acil toplantıya cağırıldım işteydim de o saatlerde o sebeple de yazamadım.su anda evdeyim yani :))
yalnızım bu kalp seni unutur mu yu izliyorum bir yandan da neler kacırmısım toplantıdayken onları okuyorum
yaa ne bileyim aslinda pek fazla anlamiyorum desem yeridir.ne giyebilir kolu kisa mi uzunmu?ona olur mu olmaz mi diye :)) alsam kullanir miyim kullanamazmiyim ve s diye.hem de indirim zamanini bekliyorum.:lepi:
ebru baya tuzluu valla ama hepsini kredi kartıyla taksitlendirerek alıcamm çünkü bir triko 90 ve ben bitane beğenmedim bikaç tane beğendim delikafadulden toplam 400-500civarı tutar :teytey:
daha uygun yerlerden alsana kusumm
yokk tatlımm ne toplantısı derken yani iş kadınsıın owww dedim maşallahh yerimseniben ben de matematik mezunuyum işe girmiştim bi dersanede hamile kaldım ama isteyerek zaten istioduk sonra düşük tehlikesi olunca çıktım nasip buymus bebeğim için değer
daha uygun yerlerden alsana kusumm
daeomon.a katılıyorum ben de .. o kadar para vermeye gerek yok
ebru baya tuzluu valla ama hepsini kredi kartıyla taksitlendirerek alıcamm çünkü bir triko 90 ve ben bitane beğenmedim bikaç tane beğendim delikafadulden toplam 400-500civarı tutar :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?