2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlaaar okumaya calıstım gecmısı bende kendimee hamiş kilodu aldm cünkü eskiler düşüşk bel gibi zaten yukarı cekmeey calısırken birini yırttım heheh :)) gittim aldım 2 tane çok rahat midemin üstüne kadar cekıyorum :))) tavsiye ederim.. bide sürekli esofmanla gezmekten sıkıldım bi elbisem var paso onu giyorum :s gidip bende hamile kotu alıcam dayanmıyorum :S

kaydirigubbakcemile3 bende alayım o tülottan kaydirigubbakcemile3

haklısın canımm ama bebeğe almak istiorum hiç deilse bi zıbın bişiler alayımm yaa hiçbişi almadım daha mafoldumben heves alayım hamileliğimdenn :dance:
ben henuz bisey almayi dusunmuyorum.ilk baslarda patik filan almistim ama 6. ayindan sonra alicam insallah.

benimkile de dusuk bel.yuksek bel giyemiyorum hic giymedim de.ama birazdan bu kilotlarim sikacak mecbur alicam hamile kilodu.

owwwwwww ne toplantısı kızzz delikafadulden

yazarken birden ortadan kayboldum ya o sırada acil toplantıya cağırıldım işteydim de o saatlerde o sebeple de yazamadım.su anda evdeyim yani :))

yalnızım bu kalp seni unutur mu yu izliyorum bir yandan da neler kacırmısım toplantıdayken onları okuyorum

niyeee kızzz hevesleniyo insannn bebişime bişiler alayım diee bu arada bugün ablamın bebeğini görmeye gittimm maşallah cok tatlı olmuss iyice baktım bebeğim ona benzesin die kaydirigubbakcemile3

yaa ne bileyim aslinda pek fazla anlamiyorum desem yeridir.ne giyebilir kolu kisa mi uzunmu?ona olur mu olmaz mi diye :)) alsam kullanir miyim kullanamazmiyim ve s diye.hem de indirim zamanini bekliyorum.:lepi:

yokk tatlımm ne toplantısı derken yani iş kadınsıın owww dedim maşallahh yerimseniben ben de matematik mezunuyum işe girmiştim bi dersanede hamile kaldım ama isteyerek zaten istioduk sonra düşük tehlikesi olunca çıktım nasip buymus bebeğim için değer

yaa ne bileyim aslinda pek fazla anlamiyorum desem yeridir.ne giyebilir kolu kisa mi uzunmu?ona olur mu olmaz mi diye :)) alsam kullanir miyim kullanamazmiyim ve s diye.hem de indirim zamanini bekliyorum.:lepi:

ebru baya tuzluu valla ama hepsini kredi kartıyla taksitlendirerek alıcamm çünkü bir triko 90 ve ben bitane beğenmedim bikaç tane beğendim delikafadulden toplam 400-500civarı tutar :teytey:

ebru baya tuzluu valla ama hepsini kredi kartıyla taksitlendirerek alıcamm çünkü bir triko 90 ve ben bitane beğenmedim bikaç tane beğendim delikafadulden toplam 400-500civarı tutar :teytey:

daha uygun yerlerden alsana kusumm

ben de henüz hiçbir şey almadım.hem cinsiyeti belli değil diye hem de bir türlü elim bişey almaya gitmedi neden bilemiyorum ?? pazar günü hediye alışverişine cıktım ona da bir hediye alayım dedim ama bir türlü beğenip de bişey alamadım ): oyuncak peluş tavşan alayım bari dedim kıyafetten vazgeçip maalesef yok onu bile seçip de alamadım.nedense söz konusu bebeğim olunca bir kararsızlık çöktü üstüme o gün.......

evet canım calısıyorum..olsun sen de hamileliğini evde rahat rahat geçirir sonra işe basların biraz bebişini büyütünce..böylesi hayırlıymış demekki..çalışmayı seviyorum ama bazen sabahları kalkmak hamilelikte dolayı çok zor geliyor ve sonra tabi eve gelip yemek yapmak bir sürü de iş tabiki..zor geliyor ne yapalım buna da şükür tatlım..

evet pahaliymis. sen de 1 triko al ordan. digerlerini baska yerden al olmazmi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…