2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kız daemonnnn dün sana bişi yazdım görmedin sanırımm dünki koyduğun foto varya avatara aşkı memnudakii elif varya behlülün eski sevgilisi aynı ona benzioduunn o fotoda:)

pardonn cnmm oranın adı değişmişş çizelge yazan yer varya oraya yapıştır linki

kızlarr canım kandil simidi çektiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hemde susamlısından böleeeeeeeeeeeeeeee

Sevgili günlük; Artık buradan çıkacağım günleri iple çekiyorum.
Ama doktorun söylediğine göre daha çok da varmış...

faceye ekledim böle kaydirigubbakcemile3 koptummm

bak bakim bunu beğencenmi beğenmessen de bana baska yapayım beğendiysen profilindeki kilo takibi yazanyere yapıştır[/QUOTE]

pardon canım esim geldi de bakamadım yalnız simdi baktım ama yapamadım :))kopyaladım hem linki denedim hem de resmin üstünde denedim yine de olmadı canım ya..link derken adres linki var ya onu kopyaladım sadece adres linki cıktı ..resmi kopyala dedim o kutucuga gelince sag klikte yapıştır cıkmadı ??bişeyi yanlışmı yaptım ??kafamçokkarıştı

faceye ekledim böle kaydirigubbakcemile3 koptummm[/QUOTE]

cok seker ya ben de eklicem face.e:))

pardon canım esim geldi de bakamadım yalnız simdi baktım ama yapamadım :))kopyaladım hem linki denedim hem de resmin üstünde denedim yine de olmadı canım ya..link derken adres linki var ya onu kopyaladım sadece adres linki cıktı ..resmi kopyala dedim o kutucuga gelince sag klikte yapıştır cıkmadı ??bişeyi yanlışmı yaptım ??kafamçokkarıştı[/QUOTE]

canımmm resmin üzerine gel özelliklerden url adresini kopyala onu yapıştır

faceye ekledim böle kaydirigubbakcemile3 koptummm

ay çok tatlıııı..
bende eklicemmmm faceyeeekaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…