2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim acil çıkmam lazımmm sonra görüşürüz kızlar özeillikle meliss kusura bakma cnm soru sordum kaçıo gibi oldumm öpüyorummm hepinizi

kontrolum cumartesi oldu bir ay sonra artık yada 3 hafta sonra gelirsen cinsiyeti söylerim demişti kararsızım :) ayımı doldursam gitsemmi dıe.2 li test nasıl cıktı senın sen ne zmn gitcen ?

ben ikili test oldum cnm sonuclar iyi cıktıı bi problem yok şükürr bnm kontrolümm haftaya cuma cnm 8inde yanii sonra konusuruzzz canımm kusura bakma tekrar opuyorumnanaktan

kıslar bende cıkıyorum. herkese iyi geceler.. bu gaz benim başıma bela (( napcam bilemiyorummm
öpüLdünüSsssss
a.s.

ben şimdi geldimm geçmişi okuduumm ve gidiyoruumm
iyi geceler tatlı rüyalar herkese

sanada ii qeceler özqecim yarın sabah qörüşürzz.. =)

ayy ben yarın qiremicemmm
kocisim işe qitmicekk..
biliosunuz benim eşim işinin patronu olduğundan c.tesi pazar tatil yapmıyor çalışıyor
ama 15 qünde 1 kendisine 1 qnlük mola veriyor =)
yarında kendisine tatil vermiş kocişim
o yüzden qiremicem kıslar =) fazla kaynatmayın olurmu ben yokken
hepinizi çok seviyormm muckks =)

söz veremiyceeemm=))

ay kızlar evet yarın cok kaynatmayın kocıse soledım ablamın yanında olcam dıye bakıcam duruma gore belkı adlıyey gırmem sabah mahkeme var ardındanda doktora gıdıcem yarın gec gelırım benı ozleyın ancıımmm cok cene yapmayınnn

Günaydın melek anneleri.Bugünün açılışı da benden olsun ama hadi uyanın artık yahuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…