ay kimsenin kızdıgı yokkuzum mutfağa gittim neden bahsediosunuz dedimm bişi yazmadı kimsee bende öle anladımm archimimle recepivedik bana çok kızdıı heralde kusura bakmayın kızlarr bidaha ağzımı açmıcam dedikoduya sonn kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin burhaann kaydirigubbakcemile3 -tatlicadiarzu-offf poff afra tafra mirmirmirmir
kuzum mutfağa gittim neden bahsediosunuz dedimm bişi yazmadı kimsee bende öle anladımm archimimle recepivedik bana çok kızdıı heralde kusura bakmayın kızlarr bidaha ağzımı açmıcam dedikoduya sonn kaydirigubbakcemile3
yok canım benim,ikili konuşmalar olunca çoğu mesaj atlanıyor,yetişememezlikten, ben tartışmanın tam ortasında grlmiştim nerden başladı bilmiyorum ama herkesin haklı nedenleri vardır,boşverelim bunları ...
farkındaysan burda herkesin her yazdığı yanıt bulmuyor
sana özel bir durum değilyerimseniben
kızlar yarın aksam için bana tatlı önerisinde bulunabilir misiniz??
:roflol:süt bekliyorum
ana bune lo
daemona söyleyin başlığı değişsin
2010 haziran alıngan anneleri artçı depremler yaşamayalım lütfenn
süt bekliyorum
ana bune lo
daemona söyleyin başlığı değişsin
2010 haziran alıngan anneleri artçı depremler yaşamayalım lütfenn
EVET BEYZACIM BAK BEN SABAH BERİ BURDAYIM ANCA OKUYABİLYOM NİNELER GİBİ kaydirigubbakcemile3
BU HATUNLAAR YETİŞMEK NE MÜMKÜN
AMA DUR SEN DOĞUM İZNİNE AYRILİM GÖSTYERCEM HEPSİNE :hulya:
HIZIMA YETİŞEMİCENİZ ULEYNNNNNNN YİHEHEYTTTT kaydirigubbakcemile3
kızlar yarın aksam için bana tatlı önerisinde bulunabilir misiniz??
neyse anlaşılann simnille ilgili konsutuğum için herkes tavır alıo heraldee kimsenin yazdığı yok
aa yok kız nerden çıkardın onu ben bilgisayarın başında değildim sevk almaya gittim yeni geldimkuzum mutfağa gittim neden bahsediosunuz dedimm bişi yazmadı kimsee bende öle anladımm archimimle recepivedik bana çok kızdıı heralde kusura bakmayın kızlarr bidaha ağzımı açmıcam dedikoduya sonn kaydirigubbakcemile3
offf poff afra tafra mirmirmirmir
ay bide receple archimim bana kızdı demiş kaydirigubbakcemile3
gariplerin kızdıgı yok bişiden haberleri yok kaydirigubbakcemile3
petitboure bisküvili kat kat puding
aa yok kız nerden çıkardın onu ben bilgisayarın başında değildim sevk almaya gittim yeni geldim
kızmıyo kimse kimseye merak etme..
yokk cnmm zatenn bana öpücükk yolladın sonra yazmayınca kimse öle anladımm var bende bu aralar bişii beni en iyi siz anlarsınız sizde hamilesiniz illaki sizede oluyodurr
sus kızz biz evde miyiz bütün gün herhalde herşeyin en basitini yapıyoz.uuuyyyşşş herşeyin basidine kaçıyon az emek ver allah bilir bebeği son dk. eşine verican o doğuracak kolaycı kadınn:roflol:
EVET BEYZACIM BAK BEN SABAH BERİ BURDAYIM ANCA OKUYABİLYOM NİNELER GİBİ kaydirigubbakcemile3
BU HATUNLAAR YETİŞMEK NE MÜMKÜN
AMA DUR SEN DOĞUM İZNİNE AYRILİM GÖSTYERCEM HEPSİNE :hulya:
HIZIMA YETİŞEMİCENİZ ULEYNNNNNNN YİHEHEYTTTT kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?