2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kuzum nolmuş size, hormonlarınız tepetaklak anlaşılan. Ne güzel anlaşıyonuz maşallah. Beni de alın aranıza bak hem popom var hem selülitim. ıyi malzeme çıkar benden. zemuszemus

Kuzum nolmuş size, hormonlarınız tepetaklak anlaşılan. Ne güzel anlaşıyonuz maşallah. Beni de alın aranıza bak hem popom var hem selülitim. İyi malzeme çıkar benden. zemuszemus
gel anacım gel basen selülit fln gidiyoz biz kaydirigubbakcemile3
beni de kendine benzetti bu bebiş

höööö :1shok::1shok::1shok:
tepemde patronlar vardı bende onlarla ilgileniyordum.
anacım biz çalışan insanlarız 7/24 yazı yazamıyoruz. kimse bana kişisel saldırıda bulunmadığı sürece de kimseyle küsmem öyle bir huyum yoktur.
ne sana ne de bir başkasına karşı kızgınlığım yok.gamyoncuiremsu

H.buldum canım valla ne güsel biraz da ben tepişeyim bari kaydirigubbakcemile2sositososito

ya bak basen masen derken ne aklıma geldi. Çizmelerimi giyemiyorum ya dizden aşağısı kilo almış. Fermuarlar kapanmıyo. Şiş mi var ki acep yoksam kiloyu almaya alttan mı başladım.

sana kişisel saldırıda bulunmak istiyom lülülülülülü

ya bak basen masen derken ne aklıma geldi. Çizmelerimi giyemiyorum ya dizden aşağısı kilo almış. Fermuarlar kapanmıyo. Şiş mi var ki acep yoksam kiloyu almaya alttan mı başladım.
vlla doğrudur.. ben de dizden yukarı şişiyom kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…