2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya bak basen masen derken ne aklıma geldi. Çizmelerimi giyemiyorum ya dizden aşağısı kilo almış. Fermuarlar kapanmıyo. Şiş mi var ki acep yoksam kiloyu almaya alttan mı başladım.

Şiş olabilir mi acaba canım tuzlu filan yiyomusun tuz şişiriyomuş insanı çünkü

dur sen de herşeyi bugun yapma

hepsini yapana kadar zaten akşam olucak :S bi haftadır dooru düzgün yapmadım dedim bugun hava güzel açim camlarıııı filan :) aslında evim küçük müstakil ama gözüme büyüyo. hep toz oluyo.. herzaman annnem ablam yapardı ama anneminde bugun işleri varmış ablamında kızı hasta bişi dyemedim. kendi halime bişiler yapmaya calısıyorum. annem rahatlık verıyo telefonla taciz ediyo kaldırma etme :S kaldırmıyorumki :S:S:tomato:

tabiki canım geçen hafta da ben çok duygusaldım serviste filan ağlıyodum:) geçer bisüre sonra seninki de..

eşim neler çekioo bu ara bendenn kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]
ben pek eşime yansıtmamaya çalışıyodum gidip banyoda ağlayıp geliyodum bazen..ama benim keyifsiz durmamdan o da etkileniyo tabii..
:))ben aksam yapmayı planlıyorum yarın için tatlıyı.yarın da saat 3 gibi evde olucam allahtan

ben de akşam elmalı pasta yapcam ama yılbaşı için diil..birine götürcem..
benim elmalı pastam da süper olur haa cokacimcoook

eşim neler çekioo bu ara bendenn kaydirigubbakcemile3
ben pek eşime yansıtmamaya çalışıyodum gidip banyoda ağlayıp geliyodum bazen..ama benim keyifsiz durmamdan o da etkileniyo tabii..

ben de akşam elmalı pasta yapcam ama yılbaşı için diil..birine götürcem..
benim elmalı pastam da süper olur haa cokacimcoook[/QUOTE]

offff çok severim ben bir tarif verde bakalım

ya bak basen masen derken ne aklıma geldi. Çizmelerimi giyemiyorum ya dizden aşağısı kilo almış. Fermuarlar kapanmıyo. Şiş mi var ki acep yoksam kiloyu almaya alttan mı başladım.
benim de ayaklarımı sıkmaya başladı çizmeler..bi de uzunlar giyip çıkarırken eğilmek zor oluyo ki henüz kilo almış bile değilim..en kısa zamanda kısa ve rahat bi bot alcam kendime a.s
sana kişisel saldırıda bulunmak istiyom lülülülülülü

:roflol:

Bu alınganlık hepimizin başının belası oldu heralde eşim bana diyo normalde nazlıydı şimdi 4 katı oldun ne desem yanlış anlıyorsun diyor tek eşim olsa geçen msn de kardeşimle konuşurken abla kapatmam lazım işim var dedi ona bile alındım 1 saat ağladım bazen öyle giriyorum ruhsal bunalımlara çok basit şeylere ağlayıp duruyorum

valla en son 5 ti galiba kaydirigubbakcemile3

Maşallah canımcım. Bebiş iyi besleniyodur da bence biraz yavaşlamalısın. Son aylara sakla hakkını. Ben 2 kilo almışım ilk hamileliğimde tam 12 kiloyla bitirmiştim. Bu sefer daha fazla alacam sanırım. Bu boğaz bende oldukça biraz zor işim. Gecenin 1 inde insan yataktan mantı diye fırlar mı? :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…