ya bak basen masen derken ne aklıma geldi. Çizmelerimi giyemiyorum ya dizden aşağısı kilo almış. Fermuarlar kapanmıyo. Şiş mi var ki acep yoksam kiloyu almaya alttan mı başladım.
vlla doğrudur.. ben de dizden yukarı şişiyom kaydirigubbakcemile3
dur sen de herşeyi bugun yapma
tabiki canım geçen hafta da ben çok duygusaldım serviste filan ağlıyodum:) geçer bisüre sonra seninki de..
:))ben aksam yapmayı planlıyorum yarın için tatlıyı.yarın da saat 3 gibi evde olucam allahtan
sana kişisel saldırıda bulunmak istiyom lülülülülülü
Şiş olabilir mi acaba canım tuzlu filan yiyomusun tuz şişiriyomuş insanı çünkü
ben pek eşime yansıtmamaya çalışıyodum gidip banyoda ağlayıp geliyodum bazen..ama benim keyifsiz durmamdan o da etkileniyo tabii..eşim neler çekioo bu ara bendenn kaydirigubbakcemile3
valla en son 5 ti galiba kaydirigubbakcemile3Kaç kilo aldın toplamda?
benim de ayaklarımı sıkmaya başladı çizmeler..bi de uzunlar giyip çıkarırken eğilmek zor oluyo ki henüz kilo almış bile değilim..en kısa zamanda kısa ve rahat bi bot alcam kendime a.sya bak basen masen derken ne aklıma geldi. Çizmelerimi giyemiyorum ya dizden aşağısı kilo almış. Fermuarlar kapanmıyo. Şiş mi var ki acep yoksam kiloyu almaya alttan mı başladım.
sana kişisel saldırıda bulunmak istiyom lülülülülülü
benim 4,5 aylık bebiş, tam 7,5 kilo aldım rekor bende lülülülülülüvalla en son 5 ti galiba kaydirigubbakcemile3
beğendiğiniz mi kızlar
benim 4,5 aylık bebiş, tam 7,5 kilo aldım rekor bende lülülülülülü
valla en son 5 ti galiba kaydirigubbakcemile3
Olmadı dur tek tek eklim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?