- Konu Sahibi daemon
-
- #22.981
ben pek eşime yansıtmamaya çalışıyodum gidip banyoda ağlayıp geliyodum bazen..ama benim keyifsiz durmamdan o da etkileniyo tabii..
ben de akşam elmalı pasta yapcam ama yılbaşı için diil..birine götürcem..
benim elmalı pastam da süper olur haa cokacimcoook
Olmadı dur tek tek eklim
kuzum bende sorun var galba :S:S:S:S alamadım verdim yaaa vitaminde kullanıyorum :S
Maşallah canımcım. Bebiş iyi besleniyodur da bence biraz yavaşlamalısın. Son aylara sakla hakkını. Ben 2 kilo almışım ilk hamileliğimde tam 12 kiloyla bitirmiştim. Bu sefer daha fazla alacam sanırım. Bu boğaz bende oldukça biraz zor işim. Gecenin 1 inde insan yataktan mantı diye fırlar mı? :çok üzgünüm:
Ben de hamileliğin başından beri 3 kilo aldım bu ay sadece 1 kilo almışım zaten benim fazla almamam gerek hamileliğe baya bi fazlalıkla başladım çünkü
ben 57 ile hamile kaldım ilk iki ay sadece 2 kilo aldım ama sonra kanama yapınca bana tuvalet dışında kalkma yasağı geldi, gelin yakın bize abimin eşi,süper yemekler yapıyor,yapıp yapıp getirdi sağolsun şiştik bizde,Ben de hamileliğin başından beri 3 kilo aldım bu ay sadece 1 kilo almışım zaten benim fazla almamam gerek hamileliğe baya bi fazlalıkla başladım çünkü
Allahtan sadece 9 ay..ya normalde böyle olsaydık..kimse kalmazdı yanımızda heralde:)Bu alınganlık hepimizin başının belası oldu heralde eşim bana diyo normalde nazlıydı şimdi 4 katı oldun ne desem yanlış anlıyorsun diyor tek eşim olsa geçen msn de kardeşimle konuşurken abla kapatmam lazım işim var dedi ona bile alındım 1 saat ağladım bazen öyle giriyorum ruhsal bunalımlara çok basit şeylere ağlayıp duruyorum
Maşallah canımcım. Bebiş iyi besleniyodur da bence biraz yavaşlamalısın. Son aylara sakla hakkını. Ben 2 kilo almışım ilk hamileliğimde tam 12 kiloyla bitirmiştim. Bu sefer daha fazla alacam sanırım. Bu boğaz bende oldukça biraz zor işim. Gecenin 1 inde insan yataktan mantı diye fırlar mı? :çok üzgünüm:
Ben de kilolu başladım, zayıflara göre daha az alırmışız bu da beni biraz rahatlatıyo.:icecream:
valla ben kilolu baslamadım hiç ama bu gidişle kilolu olacam herhalde..
sus kız sen bebiş
fırlar:) 12 kilo alınca bebeğin kaç kilo doğmuştu canım?[/QUOTE .!.:Tam 3000 GR dı doğduğunda. Sezeryanla 12 gün önce doğmuştu Normal tarihinden
Tam 3000 GR dı doğduğunda. Sezeryanla 12 gün önce doğmuştu Normal tarihinden
belli olmaz o kadar değil canım ama benim eltim 6 ay sadece 3 kilo almış 25 kiloyla doğuma girmişana :1shok:
ben zayıfım ve 4 aydır hiç kilo almadım bundan sonra 3er 5er mi alacam kiloları yani? kafamçokkarıştı
yee yeee gelsin selülitler cokacimcoookayy mantımı yapsam acaba akşama canımm mıknatıs gibi mantı çektiicokacimcoook
ana :1shok:
ben zayıfım ve 4 aydır hiç kilo almadım bundan sonra 3er 5er mi alacam kiloları yani? kafamçokkarıştı
sen kendi selülitlerine bak bebiişş..
ben de selülit de yok çatlak da.. oohh kocam diyo ki hala kaymak gibisin..
ama sana selülitli diicek kocan oohh
Ben de kilolu başladım, zayıflara göre daha az alırmışız bu da beni biraz rahatlatıyo.:icecream:
Tam 3000 GR dı doğduğunda. Sezeryanla 12 gün önce doğmuştu Normal tarihinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?