benim arkadaşımın eşi de ilk 20 hafta 11 kilo aldıbelli olmaz o kadar değil canım ama benim eltim 6 ay sadece 3 kilo almış 25 kiloyla doğuma girmiş...
Öylemiymiş valla sevindim şimdi 71 kiloyum 85 i gözden çıkarmıştım dediğin gibi inş fazla kilo almayız yaa:kedi:Ben de kilolu başladım, zayıflara göre daha az alırmışız bu da beni biraz rahatlatıyo.:icecream:
Valla ben yaptığım yemekleri fazla yiyemiyorum o yüzden heralde çok fazla kilo almadım bizde gurbette olduğumuz için yakın kimsem yok ama iyi oldu zaten fazla yememem lazım kızımın sağlığı da iyi allah a şükürben 57 ile hamile kaldım ilk iki ay sadece 2 kilo aldım ama sonra kanama yapınca bana tuvalet dışında kalkma yasağı geldi, gelin yakın bize abimin eşi,süper yemekler yapıyor,yapıp yapıp getirdi sağolsun şiştik bizde,
Allahtan sadece 9 ay..ya normalde böyle olsaydık..kimse kalmazdı yanımızda heralde:)
Sorma bence de kimse kalmazdı önce derlerdi ben hiç inanmazdım hamilelikte insan hassaslaşıyo diye başına gelmeyince insan anlamıyo naz yapıyolar diyordum ama öyle değilmiş
fırlar:)
12 kilo alınca bebeğin kaç kilo doğmuştu canım?
benim arkadaşımın eşi de ilk 20 hafta 11 kilo aldı
sonra toplam 15 kilo oldu, doğuma da 1 ay fln kaldı sanırım
yani kilo alma durumu bünyeye göre değişiyo
önce hızlı alıp sonra durabiliyorsun
ya da tam tersi
ıyy susamlı susamlı simiteşim bana kaymak demiyo ama çıtır simid:sm_cool:im diyoo naberrrr
belli olmaz o kadar değil canım ama benim eltim 6 ay sadece 3 kilo almış 25 kiloyla doğuma girmiş...
Valla öle diyolar kuzum ben de doktorların yalancısıyım. İnternette de her yerde öle yazıyo. Ben ilk hamileliğimde 6. aya kadar normal kıyafetlerimi giyiyordum. Ne olduysa son 3 ay oldu.
kızlarrr teyzem aradı beni rüyasında görmüşş kucağımdaa erkek bebek varmışş aynı bana benziomuşşş kaydirigubbakcemile3
temzlik yapmaya çalışıyorum da :s eğildim hep ufff belim sızlıyo şimdi
ıyy susamlı susamlı simit
işte o susamlar selülitleri temsil ediyor lülülülülülü
yani 3 kilo değil mii:uhm:
benim 4,5 aylık bebiş, tam 7,5 kilo aldım rekor bende lülülülülülü
unutma kaymak buruş buruşturr canikom yoksa sen yağlı kaymak mısın iğğğğğ?:roflol:
beyzaa her rüyamda kzıım olacak diye gördüm,ananemde teyzemde öyle görmüşlerdi ama benim ki tam tersi erkekseninkide ters çıkmasınnnnn
ıyy susamlı susamlı simit
işte o susamlar selülitleri temsil ediyor lülülülülülü
espiri yeteneğine bayılıyorum özgecim yaa:roflol::roflol: aman bebişçim sen alınma yani bu espiriye de gülünür tatlım :1hug:
maşallah
bende 4 kilo aldım. eğilip ayakkabımı bağlayamıyorum.
oturunca sanki midem yukarı çıkıyormuş gibi hissediyorum.
9. ayda biz ne yapacağız acaba:uhm:
bende hep erkek görüorumm rüyalarımda bakalım tersi çıkarsa eşim havalara uçarr kız istiyooo çünkü :ecrin_bebek:
arkadaslar kac haftalıksınız en son doktora gittiğinizde bebişiniz kac gramdı???ben 5 gun önce gitti.SAT ne göre 17+2 haftalıktım.ultrasona göre 18+3 cıktı.kilosuda 269gr dı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?