2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
belli olmaz o kadar değil canım ama benim eltim 6 ay sadece 3 kilo almış 25 kiloyla doğuma girmiş ...
benim arkadaşımın eşi de ilk 20 hafta 11 kilo aldı
sonra toplam 15 kilo oldu, doğuma da 1 ay fln kaldı sanırım
yani kilo alma durumu bünyeye göre değişiyo
önce hızlı alıp sonra durabiliyorsun
ya da tam tersi

Ben de kilolu başladım, zayıflara göre daha az alırmışız bu da beni biraz rahatlatıyo.:icecream:
Öylemiymiş valla sevindim şimdi 71 kiloyum 85 i gözden çıkarmıştım dediğin gibi inş fazla kilo almayız yaa:kedi:

Valla ben yaptığım yemekleri fazla yiyemiyorum o yüzden heralde çok fazla kilo almadım bizde gurbette olduğumuz için yakın kimsem yok ama iyi oldu zaten fazla yememem lazım kızımın sağlığı da iyi allah a şükür

kızlarrr teyzem aradı beni rüyasında görmüşş kucağımdaa erkek bebek varmışş aynı bana benziomuşşş kaydirigubbakcemile3

ayyyy işallah bizimki böyledir özgeee umutlandım şimdi :Saruboceq:

belli olmaz o kadar değil canım ama benim eltim 6 ay sadece 3 kilo almış 25 kiloyla doğuma girmiş ...

Valla öle diyolar kuzum ben de doktorların yalancısıyım. İnternette de her yerde öle yazıyo. Ben ilk hamileliğimde 6. aya kadar normal kıyafetlerimi giyiyordum. Ne olduysa son 3 ay oldu.

anammmm :1shok: :1shok: :1shok:
neyse bakacaz artık..ben şimdiden çekim yasasına başlim..
çok kilo almicam çok kilo almicam.. sırnaşık şey

yaf bence sebze ağırlıklı beslensek hamur işinden uzak dursak kilo almayız be mesela bu akşam mantı yemiyeyim

kızlarrr teyzem aradı beni rüyasında görmüşş kucağımdaa erkek bebek varmışş aynı bana benziomuşşş kaydirigubbakcemile3

beyzaa her rüyamda kzıım olacak diye gördüm,ananemde teyzemde öyle görmüşlerdi ama benim ki tam tersi erkek seninkide ters çıkmasınnnnn

beyzaa her rüyamda kzıım olacak diye gördüm,ananemde teyzemde öyle görmüşlerdi ama benim ki tam tersi erkek seninkide ters çıkmasınnnnn

bende hep erkek görüorumm rüyalarımda bakalım tersi çıkarsa eşim havalara uçarr kız istiyooo çünkü :ecrin_bebek:

arkadaslar kac haftalıksınız en son doktora gittiğinizde bebişiniz kac gramdı???ben 5 gun önce gitti.SAT ne göre 17+2 haftalıktım.ultrasona göre 18+3 cıktı.kilosuda 269gr dı....

maşallah
bende 4 kilo aldım. eğilip ayakkabımı bağlayamıyorum.
oturunca sanki midem yukarı çıkıyormuş gibi hissediyorum.
9. ayda biz ne yapacağız acaba:uhm:

ikizim hiç belli olmaz
şimdi hiç kilo almayanları 30 kilo almış görebiiriz o zaman kaydirigubbakcemile3
biz de toplam 10 kilo alırmışız kaydirigubbakcemile3

alttan gaz verip ucuracaklar kız bizi yakında

bende hep erkek görüorumm rüyalarımda bakalım tersi çıkarsa eşim havalara uçarr kız istiyooo çünkü :ecrin_bebek:

Canım bende rüyamda kızım olduğunu görüyodum hep ve gerçekten de kızım olacakmış rüyalar doğru mu çıkıyo ne Allah gönlüne göre versin canım sağlıkla inşallah

arkadaslar kac haftalıksınız en son doktora gittiğinizde bebişiniz kac gramdı???ben 5 gun önce gitti.SAT ne göre 17+2 haftalıktım.ultrasona göre 18+3 cıktı.kilosuda 269gr dı....

ay maaşallah kocaman olmus
14+5 de benimki 120 gr. dı.. us ye göre 15+1 çıkmıştı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…