- Konu Sahibi daemon
-
- #23.201
once ultrasonda kafa olcumu yapılıyo ardından bır tup kan alınıyor canım
saol canımmm a.s.
hayatım kendi kızın adına konuş o sümsük kıçı moklu kızını ne yapayım ben dursun dizinin dibinde:roflol:
hayatım kendi kızın adına konuş o sümsük kıçı moklu kızını ne yapayım ben dursun dizinin dibinde:roflol:
eeee devir eskisi gibi değil anacım en azındna bi evi olsun ayy kız anası olduğum nerdende belli hemen geleceğini düşünüyorum sıkıntı çekmesin benim kendi annemin evi vardıda aldım adamı içğüveysi sizinklinide öle yaparız istersenc
kaydirigubbakcemile3
once ultrasonda kafa olcumu yapılıyo ardından bır tup kan alınıyor canım
evet cnm doktorda öyle soyledı.. cok dıkkat etmek lazım kullanılan ıc camsırıda cok onemli
kaydirigubbakcemile3
:roflol: ya alemsinizz kızlarr yaa gülmekten çatlıcamm benm kızım olursa daemonun oğluna vercem oğlum olursada kimin kızını alayım bi düşüniyimm kaydirigubbakcemile3
gelinimlen ılgılı düzgün gonuşşklava:
daemoncum merak ettım dr sarı akıntı ıle ılgılı bısey dedımı yanı normal akıntı soyle boyle olur fılan dedımı
gelinimlen ılgılı düzgün gonuşşklava:
hıh sanki senin çişli oğlunu tufhey oğlunu çok begenecekti kızım da sen almayacaktın..
rüyasında bile göremez ayol o tufhey çocuk benim kızımı
evet kızımın kayınvalidesi şu bebişi bi dövüvergelinimlen ılgılı düzgün gonuşşklava:
oğluşuma annesinden 2 daire 1 arazi ve bir bağ kalıcak baba tarafında bişey yok sadece emekli maaşı zavallımakannehir
tufhey tufhey tufheyy lülülülülülübirlik oldunuz haa beni sinirlendirmeyin osmanlı ordusunu arkama takar savaşırım sizinle haklava: tamam daemon sen çişdilpirili al diğer kızlar benim anlaştık bu konu kapandı.vereliniortak
kız bende kızım olursa senn oğluşa vercektimm nese bizde baska oğlan buluruzz ama erkek olursaaa bilemem biri çıkıpta verir kızınıı dimi hihoyyyt
sende bendensin
olsun onlarında geniş yüreği yeter ne olucak her şey paramı emekli maaşıda bize kalsın kız dur oda giderse naparız sırnaşık şey
koku tortu yada cok koyu renklı degılse normal dedı yada kasıntı yoksa normalmıs
tufhey tufhey tufheyy lülülülülülü
çok tufhey bi kadınsın bebiş
cık olmasss.. bı tanecıklen olur mu hıc benım oglus bı baksın begenmedıklerını soz once sana yolluycaz..birlik oldunuz haa beni sinirlendirmeyin osmanlı ordusunu arkama takar savaşırım sizinle haklava: tamam daemon sen çişdilpirili al diğer kızlar benim anlaştık bu konu kapandı.vereliniortak
evet kızımın kayınvalidesi şu bebişi bi dövüver
benım oglum butun kızlara talıp canımm.. senın kızın olsun onuda alırız zaten once benım oglusum gorcek butun kızları begenmedıklerını elıycez dıger erkeklere=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?