2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bütün kızlar bizim bizim ohhhhh biz aldık hepsini.....:lepi:

annişler naptnz bakalm bugn ben yokkken cok youndm yaaaaaaaaaaaaa gıremedm hıccc

ancak bebeğimin cinsiyetine göre dünür olabilirzz haftaya öğrencemm okadar merak ediorumkii kızz dilekk sen gördünmüü fındık kurdununn kutusunu kaydirigubbakcemile3

ay tatlım doğrusu sölemek gerekiyorsa ben bişey anlamadım çünki ilk gittiğimizde çok üzdü bizi cimcime su yutmuş dedi doktor midesinin yarısı su ile dolu olmaması gerekn bişey dedi kıza benziyor deedi sonra tabi sevinemedik harekette edemiyordu midesindeki sudan heralde uzun bi süre baktı doktor inmedi karnı çıkarmıyor dedi binde bir olan bi rahatsızlık olabilir bebeğinde suyu boşaltamıyorsa dedi bi kaç saat oyalanın öle gelin bi daha bakalım boşaltmazsa konuşuruz dedi yüreğimiz ağzımıza geldi :sinifsinif: cimcime ya nasl becerdiyse ağzı açıkmı uyuyakldı nedir kaydirigubbakcemile3 neyse bi kaç saat sonra gitik ama heyecandan ölcem aaa baktı zilli boşaltmış midesini rahatladık ama çok stres yaşadım anlatamam sana çok yaramaz teysesi yaaaaa :CüvCüv:

hadi be o zaman dinlenmen gerekiyor demi canım düşük risk gurubu kaç aya kadar söyledimi dktor bak çok uzuldum şimdi:1shok:

kıızzz allah iyiliğini versin emii.sağır duymaz uydurur gibi oldu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

özge kız sen hep duzeltıcı oldn buaralr supersinnnnnnnnn wawwwwwwwwwwsositososito
ben genelde öleyimdir yaa yakın arkadaşlarım hata bulucu derler bana..
genelde konusurken yapılan hataları fln bulurum işte düşük cümleler yanlış kelimeler fln kaydirigubbakcemile3 çok güleriz kaydirigubbakcemile3

baska ne bulduydum kız unuttum şimdi

ayyy amann allah korusunn neyseki bişi olmamıss

heheh gecen gun ben yemege gıdıyorm dedımde yenge anlamştıyaa kımdı htrlmyrm snde duzltmştn yemege yazms dıye hehehe:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…