:mymeka:
:mymeka:
:roflol: peki oğlum olursaaa kimin kızını alayımmm sinhanın kızını alayımm kaydirigubbakcemile3
ana bi dediğin ikincisini tutmuyor demin kızını vermek için daire istedin şimdi yürekleri yeter diyon :roflol:
daemon 3 lü testinde down riski kaç çıktı??sen kac haftalıksın canım?
sen ona buna yazmaktan benim yazdıklarımı iyi okumuyosun heralde güzelim sen demedinmi benim oğluma babasındsn bişey kalmıcak annesinden iki daire diye bende sana dedimki benim kızımın babasındada bişey yok anası zengin ama olsun senin kocan ve ve benim kocamla ilgili CANLARI SAĞOLSUN DEdim oğlunla ilgili demedim zaten aatyyy sevmedim vazgeçtim şimdiden anlaşamadık seninle vermiyorum naniknanik naniknanik
sen ona buna yazmaktan benim yazdıklarımı iyi okumuyosun heralde güzelim sen demedinmi benim oğluma babasındsn bişey kalmıcak annesinden iki daire diye bende sana dedimki benim kızımın babasındada bişey yok anası zengin ama olsun senin kocan ve ve benim kocamla ilgili CANLARI SAĞOLSUN DEdim oğlunla ilgili demedim zaten aatyyy sevmedim vazgeçtim şimdiden anlaşamadık seninle vermiyorum naniknanik naniknanik
benım oglus once baksın butun kızlara bıkacını elıycez ıcınden ama once bebıse sozumuz var oda bakar begenır sonra sana yollarız sözvereliniortak
daemonn canım sanadamı ftil verdi doktor anlayamadım muhabbeti
kaydirigubbakcemile3 dilekcimm çok sevindim yaa ayy çok cici bi kızın olcak sana benzesinn annesi
leyyyynnn savulun bütün kızlar oğlişiminnnnnn hepsine biz göz koyduk seçim falan yok harem kurcaz oğluma....laelaelaelaelaelaelaelaelaelaedelikafaduldendelikafadulden
ay canım sonucu ablamın cantasında unuttum ama doktor dusuk rısk grubundasın dedı
saoll canımm arkadaşım benim o senin yüreğinin güzelliği al işte bana böle dünürler lazım aaa anlaşamam ben öle çok bilmişlerle delikafadulden
hadi be o zaman dinlenmen gerekiyor demi canım düşük risk gurubu kaç aya kadar söyledimi dktor bak çok uzuldum şimdi:1shok:
bır fıtıl bırde krem verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?