2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aslında ben de evde yalnız olmak istiyorum ama biz hala daemon ın özlediği kalabalık kutlamalardan yapıyoruz. Son yıllarda bütün kuzenler bebe-beliğe karıştığı için yaşlılar bizimle olmak istemiyor, kafaları kaldırmıyor tabi...onlar ayrı, gençler ayrı evlerde toplanıp kutluyoruz. geçen sene istanbuldaydık, bu sene ankara da abimlerdeyiz. herkes çalıştığı için, "pişir, getir birlikte yiyelim" yapıyoruz. bana da rus salatsı düştü. dün gece 22:30 da çıktık mutfaktan valla...

ay bizim evde de arkadaşlar punch yapacaklarrmıışş. dün malzemeleri aldırdılar kocamaa mafoldumben
ben içemiceemm.. mafoldumben
sadece tadına bakarım cokacimcoook
banada yollasana tadımlıkk:kedi:

ohh ne guzell kıymetını bıl valla..

kız sen dün kayboldun birden
ne oldu geçti mi ağrın gittin mi dr. a

yok cnm hala sancm var hafıf hafıf ama doktora gıttım hersy yolnda ztn doktor dedı bu carpmannda etkısı vrdr mutlaka ama buyume agrısı dedı gobekımde acck buyudu :) gıbı ya

kaynanamlarla ikide bir yılbaşında napıcaksınız diyip dur uyor bende sizinle geçiröeyeceğimiz kesin demek geliyor içimden ya ne işimiz var yılbaşında onların evde oturup çekirdek çitleyip tombolamı oynıcaz saf saf birbrimizemi bakıcaz allahım yaaa sinir n olucak kızdırıyr beni buğünlerde zAten kötükedihüso klava:

yapılacaklar listesini yazıp assaydın göreceği biyere
adam erken geldiğine pişman olsaydı

ben çorba, lazanya, salata
bide belkim kabak tatlısı

doğru dedin bak hiç aklıma gelmedikaydirigubbakcemile3
yazık kız kocama da adama amma eziyet ettim hamileyken

olur canım söylerim... bu arada izmirden istediğin birşey varmı yiyecek falan? gelirken getiririz.. varsa söyle bak çekinme sakın :ecrin_bebek:

en güzeli canım ya napcan onları hep görüyorsun zaten..

bencede görmeyeyim. yılbaşında ne yaparsan sene boyunca onu yaparsın derler ya.
bende 1 sene boyunca orda olmak istemiyorum sırnaşık şey

senınkıler yıne soruyormus bzmkılern araypda napıynz bı eksıkgnz sıkntnz varmı bile demyrlr :) gerçi 2-3 ay once muhbbtmz varken davet etmşlrdı buyuk hala ya ama:hooray::içelim:

bencede görmeyeyim. yılbaşında ne yaparsan sene boyunca onu yaparsın derler ya.
bende 1 sene boyunca orda olmak istemiyorum sırnaşık şey
[/QUOTE]

kaydirigubbakcemile3 kesinlikle çok doğru söylüyorsun katılıyorum sana.. kaydirigubbakcemile5

rus salatası iyi fikir akşam meze olarak rus salatasıda yapim bari kaydirigubbakcemile3

Ya bu kaynanana konusunu ben açtım ama benmkiler iyidir be
Yemek yer çıkarız zaten öle bişeye karışma huyu yoktur
Belkide eşimden tırsıyodur, belkide benm sivri dilli oluşumdandır.. kimbilir..

Güneşşşşşşş karnın nasıl oldu anacım geçtimi ağrın?
Dün akşam eve gdierken otobüste aklıma geldin, naptı acaba kız nasıl oldu dedim kendi kednme

İii dileğim napim sen nasılsın bebiş nasıl Şeniz Şeniz

sorma canım şımarırıyor napsın geçen gittik midesinin yarısını su ile doldurmuş su yutmuş zilli bu arada cinsiyetinide öğrendik kızım olucak inşallah zemuszemus ama sevi,nemedik dedimya doktor boşaltması lazım ama boşaltmıyor dedi 3 saat sonra gelin boşaltmassa bakarız bi rahatsızlığımı var diye dedi bekledik baya bi en sonunda boşaltmış midesini ama çok korkuttu bizi doğsun bi poposuna poposuna vurcam onun klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…