banada yollasana tadımlıkk:kedi:ay bizim evde de arkadaşlar punch yapacaklarrmıışş. dün malzemeleri aldırdılar kocamaa mafoldumben
ben içemiceemm.. mafoldumben
sadece tadına bakarım cokacimcoook
aslında ben de evde yalnız olmak istiyorum ama biz hala daemon ın özlediği kalabalık kutlamalardan yapıyoruz. Son yıllarda bütün kuzenler bebe-beliğe karıştığı için yaşlılar bizimle olmak istemiyor, kafaları kaldırmıyor tabi...onlar ayrı, gençler ayrı evlerde toplanıp kutluyoruz. geçen sene istanbuldaydık, bu sene ankara da abimlerdeyiz. herkes çalıştığı için, "pişir, getir birlikte yiyelim" yapıyoruz. bana da rus salatsı düştü. dün gece 22:30 da çıktık mutfaktan valla...
günaydın güsel annişlerrrrrrrrrrr nasılsınız bakalımmmmmmmmmmmm ee konumz ne kaynvalıdeyse vallaaaa oo bnde cok dertlıyım ne olcekkk:):)
kız sen dün kayboldun birden
ne oldu geçti mi ağrın gittin mi dr. a
kim dertli değilki o konuda bacımmmmmmmmmmmm ahh ahhhhh :sinifsinif:
yapılacaklar listesini yazıp assaydın göreceği biyere
adam erken geldiğine pişman olsaydı
ben çorba, lazanya, salata
bide belkim kabak tatlısı
olur canım söylerim... bu arada izmirden istediğin birşey varmı yiyecek falan? gelirken getiririz.. varsa söyle bak çekinme sakın :ecrin_bebek:
en güzeli canım ya napcan onları hep görüyorsun zaten..
kaynanamlarla ikide bir yılbaşında napıcaksınız diyip dur uyor bende sizinle geçiröeyeceğimiz kesin demek geliyor içimden ya ne işimiz var yılbaşında onların evde oturup çekirdek çitleyip tombolamı oynıcaz saf saf birbrimizemi bakıcaz allahım yaaa sinir n olucak kızdırıyr beni buğünlerde zAten kötükedihüsoklava:
ahh ahh gerçi goruşmyrz kafamzda rahat bzm:):)
aslında ben de evde yalnız olmak istiyorum ama biz hala daemon ın özlediği kalabalık kutlamalardan yapıyoruz. Son yıllarda bütün kuzenler bebe-beliğe karıştığı için yaşlılar bizimle olmak istemiyor, kafaları kaldırmıyor tabi...onlar ayrı, gençler ayrı evlerde toplanıp kutluyoruz. geçen sene istanbuldaydık, bu sene ankara da abimlerdeyiz. herkes çalıştığı için, "pişir, getir birlikte yiyelim" yapıyoruz. bana da rus salatsı düştü. dün gece 22:30 da çıktık mutfaktan valla...
anova ne guzel ailenle birlikte olucan
Bende ailemden uzağım neyse sağlık olsun napalım
olur canım söylerim... bu arada izmirden istediğin birşey varmı yiyecek falan? gelirken getiririz.. varsa söyle bak çekinme sakın :ecrin_bebek:
canım yaa.çok sağol.valla getirmiş kadar oldun.a.s.
cosmoooo kız napıyosunnnnnnnnnnnn hihoyyyt
İii dileğim napim sen nasılsın bebiş nasıl Şeniz Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?